Νέα

Σε ποιούς απευθύνονται τα νεόδμητα ακίνητα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 254
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kiss-my-feet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2023
Like
1.556
Πόντοι
206
σε ποσους εχουν φραγκα απευθυνονται και σε οσους μπορουν να πάρο δανειο με σιγουρο μισθο πχ ΔΥ. εδω στην χαλκιδική παντως τα σπίτια πουλούνται από τα μπετά οπως παλια.σε ξένους πίο πολύ για εξοχικά. διπλα σε μένα παντως μια οικοδομη που εμεναν ελληνες ανακαινιστηκε πληρως την αγορασαν βουλγαροι και τωρα μενουν μονιμα εδω . οικογενειες με παιδάκια που εγιναν μονιμοι κάτοικοι. το κοινοχρηστο της οικοδομης χαιρεσαι να το βλέπεις το γεμισαν δεντρα , οι προηγουμενοι το ειχαν για παρκινκ. το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ενας εξ αυτων που εμενε εκει , με ρωταει τωρα αν πουλαω το δικό μου σπίτι να μεινει αυτος.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.932
Πόντοι
3.656
Τώρα για περιοχές τι είμαστε κάγκουρες να λέμε από που ήρθαμε και που είμαστε?

Δε θα σε συνέφερε κιόλας..................:coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee::coffee:
Ρε σκρουτζομάγαζο .... μασάω ; Τι με πέρασες ... για κανα τριπιτσόλι ;;

Χάϊ φάϊ άκουσα ;;;

Πες μου ότι έχεις κανά ελπι12 , με λαμπάτους ....

ή τρατζιστοράτους τελικούς μαρκ λέβινσον που οδηγούν φοκαλ γκραντ ουτοπία ......

maxresdefault.jpg

618levin.promo_.jpg

6053_linn_akurate_lp12_3_1.jpg

Αν και λόγω .... γενιάς .... πιο πιθανό κανά άϊπόουντ .... με ασύρματα ηχειάκια .....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.834
Πόντοι
3.656
Ρε σκρουτζομάγαζο .... μασάω ; Τι με πέρασες ... για κανα τριπιτσόλι ;;

Χάϊ φάϊ άκουσα ;;;

Πες μου ότι έχεις κανά ελπι12 , με λαμπάτους ....

ή τρατζιστοράτους τελικούς μαρκ λέβινσον που οδηγούν φοκαλ γκραντ ουτοπία ......

maxresdefault.jpg

618levin.promo_.jpg

6053_linn_akurate_lp12_3_1.jpg

Αν και λόγω .... γενιάς .... πιο πιθανό κανά άϊπόουντ .... με ασύρματα ηχειάκια .....
όπως σου έχω ξαναπεί είμαι ψηφιακός τύπος και δε μπλέκω με πικάπ

αλλά μου αρέσουν τα ATC....δε χρειάζονται και έξτρα κουτιά..... από φοκάλ μόνο αυτο/μενα.....

τα γιουτόπια που έβαλες κοστίζουν όσο το διαμέρισμα που θα ανακαίνιζες και θέλουν σαλόνι 70τμ.....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.932
Πόντοι
3.656
όσο το διαμέρισμα που θα ανακαίνιζες και θέλουν σαλόνι 70τμ.....
Έχω ανακαινίσει πολλά τύπε.
Δεν είναι σχέδια.
Επίσης δεν σκοπεύω να αγοράσω άλλο ακίνητο στην ελλάδα. Μόνο θα πουλήσω.
Και θα τα φάω.

Από ελλάδα, τελείωσα.
Να τη χαίρεστε.

Μαζί με τους νέους της κατοίκους.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.834
Πόντοι
3.656
Δεν είναι σχέδια.
Και θα τα φάω.

Από ελλάδα, τελείωσα.
Να τη χαίρεστε.

Εγώ είμαι ο νέος κάτοικος Ελλάδας τύπε :wanker:

πούλα στους κινέζους να τους βγάλεις βίζα

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
887
Πόντοι
81
Εχω ενα σπιτι στην Κορινθο 85 τ.μ , οροφος σε δυοροφο με αυλη και περιβολι με πορτοκαλιες. Σκεφτομαι να το πουλησω. Πιανει κανα 100ρικο λετε ? Μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω να ανεβουν οι τιμες στα ακινητα ?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Δεν είναι σχέδια.
Και θα τα φάω.

Από ελλάδα, τελείωσα.
Να τη χαίρεστε.

Μπαουαχαχαχααχ.

Εδώ και 10 χρόνια ο Λάκαρος μας λέει ότι θα κλείσει το μαγαζάκι του, θα τα πουλήσει όλα και θα πάει Ουγγαρία.

Μπουαχαχαχααχ.

Θα πάει Ουγγαρία όσο ήτανε και ΟΥΚας.

Μπουαχαχαχααχ.

Άμα πάει ποτέ Ουγγαρία γράψτε μου.

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.292
Πόντοι
4.546
Εχω ενα σπιτι στην Κορινθο 85 τ.μ , οροφος σε δυοροφο με αυλη και περιβολι με πορτοκαλιες. Σκεφτομαι να το πουλησω. Πιανει κανα 100ρικο λετε ? Μηπως ειναι καλυτερα να περιμενω να ανεβουν οι τιμες στα ακινητα ?
Οι τιμές έχουν ήδη αυξηθεί εκθετικά. Επίσης, χρονολογία σπιτιού, πρόσφατη ανακαίνιση, έπιπλα, μονώσεις κλπ είναι κάτι που πρέπει να λάβεις υπόψην για τη διαμόρφωση της τελικής τιμής. Κοίταξε στη γύρω περιοχή παρόμοια σπίτια σε πώληση, ρώτα και κανένα μεσίτη και αποφάσισε.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
Τι είναι δεξιό ; Το κλείσιμο των μαγαζιών ;
Πιο άτιμο και γαμημένο από τις δολοφονίες της ΟΠΛΑ , ΕΑΜ , ΕΠΟΝ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΕΛΑΣ κτλ που σκότωναν εμπόρους, ιατρούς , δικηγόρους και μπακάληδες.

Τώρα τους κάνουν και βγάζουν καρκίνο .... καρδιακά .... αυτοκτονούν .... πάνε και σκοτώνονται σε τροχαία .... πεθαίνουν από πιώμα κτλ ....

Απέναντι στην ΟΠΛΑ, μπορούσες να αμυνθείς με το περίστροφο , το MP40 , το δίκαννο . Αντρίκια.
Τώρα μόνο υπομένεις. Και αργά ή γρήγορα σε ξεκάνουν . Τα παιδιά σου θα φύγουν ... ή δεν θα γεννηθούν καν ...

Και θα αντικατασταθείς από λάθρους.

Αλλά κανείς δεν αντιστέκεται στο σχέδιο , αφού έχουν κάνει τους ηλίθιους να φοβούνται τον εθνικισμό .... την ακροδεξιά ... το ναζισμό ... τη .... χούντα ! το .... παλάτι ! τις προμήθειες ..... από τις στολές της .... ΕΟΝ !!!!!
Τιτανα Ζελικο:rockon::rockon::rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.932
Πόντοι
3.656
Εγώ είμαι ο νέος κάτοικος Ελλάδας τύπε
Άλλο ένα κορόϊδο είσαι τύπε. Απλά θα σου πάρει δεκαετίες να το καταλάβεις.
Στις περασμένες γενιές, είχε πολλούς σαν εσένα.
Άκλαφτοι πήγαν .

Για οικονομία της συζήτησης , ας υποθέσω ότι σου πάνε καλά οι δουλειές. Και βγάζεις κάμποσα.
Στο τέλος, δεν θα μείνει τίποτε, θα πεθάνεις στην ψάθα , άτεκνος και γύρω σου θα μιλάνε γλώσσες που δεν καταλαβαίνεις.
Τότε μόνο θα δεις, ότι σε γάμησαν , αυτοί που πούλαγαν δημοκρατία. Με εσένα συνένοχο .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόνο ένα έχεις ; Θα το πουλήσεις να τα φάς ;

superkablomenos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2023
Like
1.598
Πόντοι
206
Λόγω πληθωρισμού και γενικών ανατιμήσεων ...

Η ιδανική περίοδος θα είναι απο το 2026 και μετά ...

Απο το 2025 έχουν θέσει στόχο να πέσουν τα τεκμήρια 30% για όλους ...

Επομένως το 2025 θα αυξηθεί η ζήτηση

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
887
Πόντοι
81
Άκλαφτοι πήγαν .

Για οικονομία της συζήτησης , ας υποθέσω ότι σου πάνε καλά οι δουλειές. Και βγάζεις κάμποσα.
Στο τέλος, δεν θα μείνει τίποτε, θα πεθάνεις στην ψάθα , άτεκνος και γύρω σου θα μιλάνε γλώσσες που δεν καταλαβαίνεις.
Τότε μόνο θα δεις, ότι σε γάμησαν , αυτοί που πούλαγαν δημοκρατία. Με εσένα συνένοχο .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόνο ένα έχεις ; Θα το πουλήσεις να τα φάς ;
Τυπε Λακη ναι μονο ενα εχω και αφου μια κορη που εχω ζει στο εξωτερικο αποκαστημενη, λεω αντι να γαμιεμε στα ελληνικα εστιατορια της Γερμανιας να το πουλησω και να παω στο ενοικιο. Μια γκαρσονιερα μου φτανει οταν επιστρεψω Ελλαδα. Ασε που θελει λιγοτερο χρονο για καθαρισμα και πιο λιγα εξοδα.

Στα αλλα που γραφεις συμφωνω 1000 τις εκατο

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.932
Πόντοι
3.656
Τυπε Λακη ναι μονο ενα εχω και αφου μια κορη που εχω ζει στο εξωτερικο αποκαστημενη, λεω αντι να γαμιεμε στα ελληνικα εστιατορια της Γερμανιας να το πουλησω και να παω στο ενοικιο. Μια γκαρσονιερα μου φτανει οταν επιστρεψω Ελλαδα. Ασε που θελει λιγοτερο χρονο για καθαρισμα και πιο λιγα εξοδα.

Στα αλλα που γραφεις συμφωνω 1000 τις εκατο
Είσαι τώρα γερμανία ; Το νοικιάζεις ;

lelosbi

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
887
Πόντοι
81
Είσαι τώρα γερμανία ; Το νοικιάζεις ;
Γερμανια ειμαι εδω και 4 χρονια δε με χαλαει να κατσω εδω καμποσα χρονια ακομα. Δεν το νοικιαζω κλειστο το εχω. Εγω σπανια ερχομαι Ελλαδα. Κατι ανηψια πανε και μενουν τα καλοκαιρια. Εμενα δε μου αρεσουν τα καλοκαιρια στην Ελλαδα, κανει πολυ ζεστη

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
18.932
Πόντοι
3.656
Γερμανια ειμαι εδω και 4 χρονια δε με χαλαει να κατσω εδω καμποσα χρονια ακομα. Δεν το νοικιαζω κλειστο το εχω. Εγω σπανια ερχομαι Ελλαδα. Κατι ανηψια πανε και μενουν τα καλοκαιρια. Εμενα δε μου αρεσουν τα καλοκαιρια στην Ελλαδα, κανει πολυ ζεστη
Να το νοικιάσεις να τα τρως τα λεφτά στη γερμανία.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
14.834
Πόντοι
3.656
Άκλαφτοι πήγαν .

Οι δουλειές πάνε τρένο :rockon:

Τύπε ξέρεις κανέναν που να τα πήρε μαζί του? Τα βγάζεις και τα τρως και και όλοι στη ψάθα πεθαίνουν τι σημασία έχει αν θα πεθάνεις στο υγεία ή στο λαικό????

Η Δημοκρατία σου φταίει....αλλά αν δεν είχε επικρατήσει η Δημοκρατία ήδη θα μίλαγαν γύρω σου Ιταλικά ή Γερμανικά ή Αλβανικά ή Τούρκικα.....τους ξέρουμε αυτούς τους μηδενισμούς τύπε.....

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.000
Πόντοι
3.936
Τι είναι δεξιό ; Το κλείσιμο των μαγαζιών ;
Πιο άτιμο και γαμημένο από τις δολοφονίες της ΟΠΛΑ , ΕΑΜ , ΕΠΟΝ , ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ , ΕΛΑΣ κτλ που σκότωναν εμπόρους, ιατρούς , δικηγόρους και μπακάληδες.

Τώρα τους κάνουν και βγάζουν καρκίνο .... καρδιακά .... αυτοκτονούν .... πάνε και σκοτώνονται σε τροχαία .... πεθαίνουν από πιώμα κτλ ....

Απέναντι στην ΟΠΛΑ, μπορούσες να αμυνθείς με το περίστροφο , το MP40 , το δίκαννο . Αντρίκια.
Τώρα μόνο υπομένεις. Και αργά ή γρήγορα σε ξεκάνουν . Τα παιδιά σου θα φύγουν ... ή δεν θα γεννηθούν καν ...

Και θα αντικατασταθείς από λάθρους.

Αλλά κανείς δεν αντιστέκεται στο σχέδιο , αφού έχουν κάνει τους ηλίθιους να φοβούνται τον εθνικισμό .... την ακροδεξιά ... το ναζισμό ... τη .... χούντα ! το .... παλάτι ! τις προμήθειες ..... από τις στολές της .... ΕΟΝ !!!!!

Μη κουράζεσαι φίλε.

Μπορώ σήμερα να σε κάνω σαπούνι να σου φύγει το άγχος.

vavouson

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2008
Like
1
Πόντοι
0
Ανοίγω ένα θέμα και θα ήθελα απόψεις σχετικά με το τι συμβαίνει πλέον στην αγορά ακινήτων που και σε απλές περιοχές πλέον όπως Άγιος Δημήτριος πανορμου οι τιμές έχουν φτάσει τις 6.000 ευρώ το
Τ.μ και στο Παγκράτι ακόμη και τις 10.000 το τετραγωνικό .
Σε ποιους απευθύνονται ποιος τα αγοράζει
Eγω παντως που κοιταζω για αγορα κηφισια , πολυτελη κατασκευες παιζει 7,000-7,500 το μετρο . Αποκλειεται το Παγκρατι να παιζει στις 10,000 .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom