diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.278
- Πόντοι
- 456
Έχετε ακούσει ποτέ τον εαυτό σας να ροχαλίζει; Αν ναι, πώς; Αφού όταν κοιμάστε δεν ακούτε και όταν είστε ξύπνιοι δεν ροχαλίζετε...
Ίσως όταν της μιλάς να ακούγεται αντίλαλος....Οταν "μπαινω" σε μια γκομενα μου λεει
- μπήκες ?
της λεω
-ναι
και μου κανει :
-περιεργο δεν το καταλαβα .
Μετραει αυτο για περιεργο ?
Άμα σου σβήσουν ένα δανειάκι 200k θα το καταλάβεις.Ένα περίεργο πράγμα που κάνω όπως όλοι, είναι να ανεχόμαστε καραγκιόζη δες να κυβερνάνε..
Μεγάλο βίτσιο.
Κι όμως συμβαίνει... κάποια φορά πρέπει να ροχάλιζα τόσο δυνατά που το άκουσα στον ύπνο μου και πετάχτηκα πάνω τρομαγμένοςΈχετε ακούσει ποτέ τον εαυτό σας να ροχαλίζει; Αν ναι, πώς; Αφού όταν κοιμάστε δεν ακούτε και όταν είστε ξύπνιοι δεν ροχαλίζετε...
κυλοτα...να σκεπαζει και τον αφαλο δηλαδη;τις περισσότερες φορές πυζάμες ... κάποιες (αρκετές) τίποτα άλλο εκτός από την κυλότα μου
Είναι καλό να κοιμάσε γυμνός, κάνει καλό στην κυκλοφορία του αίματοςτις περισσότερες φορές πυζάμες ... κάποιες (αρκετές) τίποτα άλλο εκτός από την κυλότα μου
Εγω γιατι τα μαθαινω τώρα αυτα?πίνω νερό και μετρώ τις γουλιές μου να είναι πολλαπλάσιο του 5
δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν έχω στα χέρια μου να τρίβω το σατέν ή το απαλό ακρυλικό κομμάτι μιας κουβέρτας
δεν μπορώ να κοιμηθώ αν τα σεντόνια και τα μαξιλαρόφυλλα δεν είναι τεντωμένα και μοσχομυρίζουν
έχω κι άλλα .....
υποθέτω πως δεν είναι με ανοιχτό καβάλο... αγγλιστί crotchless
Αθάνατο bou.διευρυνεις τους ορίζοντες της γνώσης....Εγω γιατι τα μαθαινω τώρα αυτα?
νομίζω μια γεύση από το τρίτο είχες πάρει ...Εγω γιατι τα μαθαινω τώρα αυτα?
δάκρυα συγκίνησης τυπε επειδης σου θυμισε το σεμεδακι κατω απο τη τηλεοραση;
Το δικό μου σεμεδακι έχει σχεδιακια...δάκρυα συγκίνησης τυπε επειδης σου θυμισε το σεμεδακι κατω απο τη τηλεοραση;
Ηχογράφηση στο κινητό.Έχετε ακούσει ποτέ τον εαυτό σας να ροχαλίζει; Αν ναι, πώς; Αφού όταν κοιμάστε δεν ακούτε και όταν είστε ξύπνιοι δεν ροχαλίζετε...