The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.209
- Πόντοι
- 25.467
δεν καταλαβαίνω τι γράφεις
Τότε δεν είστε βιτσιόζα.
δεν καταλαβαίνω τι γράφεις
ουφ ... ευτυχώς ... δε μου αρέσουν οι ταμπέλες άλλωστεΤότε δεν είστε βιτσιόζα.
To bou.αγκαλιαζει την διαφορετικότητα...με την καλή έννοια!!!!Ο ένας με πλας σάιζ μόντελς... ο άλλος με νεκρόφιλη... Όλο με βιτζιόζους κάνετε παρέα;
Εδώ είσαι μύστηΈχω απωθημένο να κάνω σεξ σε κρεβάτι σχήματος φέρετρου....να κάνω κάτι γεμάτο ζωή σε κάτι που μόνο ζωή δεν θυμίζει!!!
στην καλύτερη περίπτωση απλά την ανέχεταιTo bou.αγκαλιαζει την διαφορετικότητα...με την καλή έννοια!!!!
Μέχρι δαγκωμα/ πιπιλια έχω ζήσει...μην με ματώσει και αρχίσω να χλωμιαζω και χαλάει η μόστρα μετά,κρίμας είναι.Εδώ είσαι μύστη
Υπάρχουν και άλλοι με προτιμήσεις που δεν τις μοιράζονται άλλοι...ας πούμε κάποιοι προτιμούν νεαρές και άλλοι ώριμες.στην καλύτερη περίπτωση απλά την ανέχεται
τις περισσότερες φορές τη χλευάζει
πάντως σίγουρα ΔΕΝ την αγκαλιάζει
κρίνουμε ό,τι καταγράφεταιΥπάρχουν και άλλοι με προτιμήσεις που δεν τις μοιράζονται άλλοι...ας πούμε κάποιοι προτιμούν νεαρές και άλλοι ώριμες.
Τι τους λες τυπε. « να κερασω μια χρυση βροχουλα?»Εγώ κατουραω κατευθείαν τους καλεσμένους
Χωρανε?ουφ ... ευτυχώς ... δε μου αρέσουν οι ταμπέλες άλλωστε
Αμα δεν έχω μπυρα προσφερω άλλες λυσεις..Τι τους λες τυπε. « να κερασω μια χρυση βροχουλα?»
ξέρεις πολύ καλά οτι δε μου πάνε οι ταμπέλες παρά μόνο οι έντονοι χαρακτηρισμοίΧωρανε?
στο μπρουκλιν μενεις?Προσωπικά δεν μου έρχεται κάποια ανωμαλία στο μυαλό για την πάρτη μου που θα μπορούσα να μοιραστώ.. εντύπωση μου έχει κάνει πάντως ότι ο γείτονάς μου κάθε φορά που πηγαίνει να πετάξει τα σκουπίδια αντί να τα βάλει στον κάδο που βρίσκεται στο μισό μέτρο από την πολυκατοικία, τα κάνει βόλτα (στην κυριολεξία) και τα πετάει σε κάδο άλλης γειτονιάς!
Ένας άλλος πρώην γείτονας πλέον του άρεσε να κοιμάται στο πατάκι έξω απ'την πόρτα του...
Μια άλλη τρελοκομείο γειτόνισσα έχει κόλλημα να πετάει κουβά με νερό απ'το μπαλκόνι κάθε φορά που περνάς από κάτω....
* Τώρα εάν συνεχίσω και γράφω ΔΕΝ πρόκειται να τελειώσω μέχρι το Πάσχα...
Ευγενής νέος....χωρίς κέρασμα δεν φεύγει κανένας.Τι τους λες τυπε. « να κερασω μια χρυση βροχουλα?»
Πιο μαλάκας πεθαίνεις.Κυριακούλα ζάχαρη σήμερα και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι περίεργο που κάνω , όταν είμαι καλεσμένος σε ξένο σπίτι ΠΑΝΤΑ όταν πάω τουαλέτα κατουραω στον νιπτήρα, δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό απλά το κάνω ,
Όταν ήμουν πιο μικρός έψαχνα άπλυτα εσώρουχα από μάνες και αδερφές αλλά εχω χρόνια να το κάνω αυτό πλέον αλλά το κατούρημα στον νιπτήρα δεν το έκοψα
Εσείς τι μη παράνομο περίεργο κάνετε
Παλι καλα που μετα δεν πλενει τα χερια στη λεκανηΠιο μαλάκας πεθαίνεις.
Να σε χαίρονται αυτοί που σε φιλεύουν το σπίτι τους !!!!