Νέα

Περίεργα πράγματα που κάνετε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Danky88
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
To bou.αγκαλιαζει την διαφορετικότητα...με την καλή έννοια!!!!
στην καλύτερη περίπτωση απλά την ανέχεται
τις περισσότερες φορές τη χλευάζει
πάντως σίγουρα ΔΕΝ την αγκαλιάζει

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
στην καλύτερη περίπτωση απλά την ανέχεται
τις περισσότερες φορές τη χλευάζει
πάντως σίγουρα ΔΕΝ την αγκαλιάζει
Υπάρχουν και άλλοι με προτιμήσεις που δεν τις μοιράζονται άλλοι...ας πούμε κάποιοι προτιμούν νεαρές και άλλοι ώριμες.

Εγγρ.
20 Σεπ 2021
Like
1.406
Πόντοι
216
Υπάρχουν και άλλοι με προτιμήσεις που δεν τις μοιράζονται άλλοι...ας πούμε κάποιοι προτιμούν νεαρές και άλλοι ώριμες.
κρίνουμε ό,τι καταγράφεται
δεν είμαστε μάντεις ...

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Εγω καθε φωρα που βλεπω κατι τετοιους θυμαμαι να μη ξεχναω τι μαλακες που υπαρχουν

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Προσωπικά δεν μου έρχεται κάποια ανωμαλία στο μυαλό για την πάρτη μου που θα μπορούσα να μοιραστώ.. εντύπωση μου έχει κάνει πάντως ότι ο γείτονάς μου κάθε φορά που πηγαίνει να πετάξει τα σκουπίδια αντί να τα βάλει στον κάδο που βρίσκεται στο μισό μέτρο από την πολυκατοικία, τα κάνει βόλτα (στην κυριολεξία) και τα πετάει σε κάδο άλλης γειτονιάς! :dunno:
Ένας άλλος πρώην γείτονας πλέον του άρεσε να κοιμάται στο πατάκι έξω απ'την πόρτα του... :jerking2:
Μια άλλη τρελοκομείο γειτόνισσα έχει κόλλημα να πετάει κουβά με νερό απ'το μπαλκόνι κάθε φορά που περνάς από κάτω....
* Τώρα εάν συνεχίσω και γράφω ΔΕΝ πρόκειται να τελειώσω μέχρι το Πάσχα...

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
7.665
Πόντοι
2.356
Προσωπικά δεν μου έρχεται κάποια ανωμαλία στο μυαλό για την πάρτη μου που θα μπορούσα να μοιραστώ.. εντύπωση μου έχει κάνει πάντως ότι ο γείτονάς μου κάθε φορά που πηγαίνει να πετάξει τα σκουπίδια αντί να τα βάλει στον κάδο που βρίσκεται στο μισό μέτρο από την πολυκατοικία, τα κάνει βόλτα (στην κυριολεξία) και τα πετάει σε κάδο άλλης γειτονιάς! :dunno:
Ένας άλλος πρώην γείτονας πλέον του άρεσε να κοιμάται στο πατάκι έξω απ'την πόρτα του... :jerking2:
Μια άλλη τρελοκομείο γειτόνισσα έχει κόλλημα να πετάει κουβά με νερό απ'το μπαλκόνι κάθε φορά που περνάς από κάτω....
* Τώρα εάν συνεχίσω και γράφω ΔΕΝ πρόκειται να τελειώσω μέχρι το Πάσχα...
στο μπρουκλιν μενεις?

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Κυριακούλα ζάχαρη σήμερα και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι περίεργο που κάνω , όταν είμαι καλεσμένος σε ξένο σπίτι ΠΑΝΤΑ όταν πάω τουαλέτα κατουραω στον νιπτήρα, δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό απλά το κάνω ,
Όταν ήμουν πιο μικρός έψαχνα άπλυτα εσώρουχα από μάνες και αδερφές αλλά εχω χρόνια να το κάνω αυτό πλέον αλλά το κατούρημα στον νιπτήρα δεν το έκοψα

Εσείς τι μη παράνομο περίεργο κάνετε
Πιο μαλάκας πεθαίνεις.
Να σε χαίρονται αυτοί που σε φιλεύουν το σπίτι τους !!!!

alan664

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2021
Like
3.051
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom