You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περίεργα πράγματα που κάνετε
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Danky88
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 116
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Ωχ ....μην το κάνεις και όταν είσαι ξύπνιος αυτό και β;Χέις αλλά στα χείλια σουΤα τελευταια εικοσι χρονια περιπου οταν κοιμαμαι κολλαω το χερι μου (το μαλακο κομματι αναμεσα στον αντιχειρα και τον δεικτη) στα χειλη μου.
Naruto
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.487
- Πόντοι
- 3.057
Ναι στον ξυπνιο μου θα ηταν λιγο αβολο χααχχαΩχ ....μην το κάνεις και όταν είσαι ξύπνιος αυτό και β;Χέις αλλά στα χείλια σου
Θα μπορούσες να βγάζεις και φωτογραφίες μέσα από το πλυντήριοΕγώ θα βγάζω φωτογραφίες το πλυντήριο
Κάποτε έτσι κάλυπτα τα μάτια μου όταν κοιμόμουν.Τα τελευταια εικοσι χρονια περιπου οταν κοιμαμαι κολλαω το χερι μου (το μαλακο κομματι αναμεσα στον αντιχειρα και τον δεικτη) στα χειλη μου.
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.573
- Πόντοι
- 27.261
στις φυσιολογικες και λογικες ωρες.Γιατί αν δεν ήταν ο κουλοϊός τί ώρα θα ξύπναγες?
12.00 - 13.00
Δεν ξέρω αν είναι στο πνεύμα του νήματος αλλά τέλος πάντων , ένα κάπως περίεργο είναι πως πίνω τον νες μισό ντεκαφεινέ και μισό κανονικό το οποίο το κάνουν και άλλοι γιατί απο άλλον το αντέγραψα και εγω.
Και ένα άλλο που είναι δική μου πατέντα (αλλά όλο και θα το έχουν δοκιμάσει και άλλοι) είναι οι συνδυασμοί που κάνω με διάφορα monster και διάφορους χυμούς , δηλαδή βάζω μισό ποτήρι χυμό και το υπόλοιπο monster και συνήθως το αποτέλεσμα βγαίνει καλύτερο απο οτι το καθένα μόνο του
Και ένα άλλο που είναι δική μου πατέντα (αλλά όλο και θα το έχουν δοκιμάσει και άλλοι) είναι οι συνδυασμοί που κάνω με διάφορα monster και διάφορους χυμούς , δηλαδή βάζω μισό ποτήρι χυμό και το υπόλοιπο monster και συνήθως το αποτέλεσμα βγαίνει καλύτερο απο οτι το καθένα μόνο του
woopsie
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.602
- Πόντοι
- 1.196
Όταν ήμουν μικρός όταν νευριαζα ο εσωτερικός μου μονόλογος μετατρεποταν από ελληνικά στα αγγλικά.
Από μικρός πάντα έχω στο μυαλό μου ένα τραγούδι να παίζει συνέχεια, δεν είναι τόσο ενοχλητικό όσο ακούγεται εκτός αν είναι τραγούδι που δεν μου αρέσει οπότε προσπαθώ ακούγοντας μουσική να μου κολλήσει κάποιο άλλο.
Από μικρός πάντα έχω στο μυαλό μου ένα τραγούδι να παίζει συνέχεια, δεν είναι τόσο ενοχλητικό όσο ακούγεται εκτός αν είναι τραγούδι που δεν μου αρέσει οπότε προσπαθώ ακούγοντας μουσική να μου κολλήσει κάποιο άλλο.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Όταν τρώω πίτσα πίνω κόκα κολα
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.863
- Πόντοι
- 3.846
Μήπως τύπε είχες πάει φαντάρος στον Εβρο το 2004, στην Ορεστιάδα;Κυριακούλα ζάχαρη σήμερα και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάτι περίεργο που κάνω , όταν είμαι καλεσμένος σε ξένο σπίτι ΠΑΝΤΑ όταν πάω τουαλέτα κατουραω στον νιπτήρα, δεν ξέρω γιατί το κάνω αυτό απλά το κάνω ,
Όταν ήμουν πιο μικρός έψαχνα άπλυτα εσώρουχα από μάνες και αδερφές αλλά εχω χρόνια να το κάνω αυτό πλέον αλλά το κατούρημα στον νιπτήρα δεν το έκοψα
Εσείς τι μη παράνομο περίεργο κάνετε
Είχαμε έναν τέτοιο στην ομάδα και μετά από 2-3 φορές που το έκανε, το βράδυ μαζευτήκαμε κάποιοι φαντάροι και την ώρα που κοιμόταν τον κατεβάσαμε από το πάνω κρεβάτι με μια κίνηση στο πάτωμα και τσάκισε την πλάτη του.
Έμαθε καλά το μάθημά του από τότε.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.736
- Πόντοι
- 2.306
Τι εκανε τυπε? Μυριζε τα εσωρρουχα σας?Μήπως τύπε είχες πάει φαντάρος στον Εβρο το 2004, στην Ορεστιάδα;
Είχαμε έναν τέτοιο στην ομάδα και μετά από 2-3 φορές που το έκανε, το βράδυ μαζευτήκαμε κάποιοι φαντάροι και την ώρα που κοιμόταν τον κατεβάσαμε από το πάνω κρεβάτι με μια κίνηση στο πάτωμα και τσάκισε την πλάτη του.
Έμαθε καλά το μάθημά του από τότε.
Rossonero1990
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 517
- Πόντοι
- 280
Εγω ειμαι σε νυστια και εχω κοψει το κρεας και τα παραγωγα, το ποτο και οποιοδηποτε τροπο εξπερματωσης!!!
Σεβασμιώτατος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2021
- Κριτικές
- 15
- Like
- 5.167
- Πόντοι
- 746
Ύπαγε οπίσω μου κολοκυθόμορφε κακοδαίμονα!!οταν περναω μπροστα απο εκκλησιες γυρνανε τα ματια μου προς τα πανω και μιλαω ακαλαβιστικες γλωσσες
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Και σε ποιον κάνει κακο στον ευατο σου και στην γυναίκα σουΕγω ειμαι σε νυστια και εχω κοψει το κρεας και τα παραγωγα, το ποτο και οποιοδηποτε τροπο εξπερματωσης!!!
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.310
- Πόντοι
- 25.467
Θέλω κώλο.
teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.736
- Πόντοι
- 2.306
Δηλαδη τυπε με το που θα σφυριξει ο παπας Ανασταση…Εγω ειμαι σε νυστια και εχω κοψει το κρεας και τα παραγωγα, το ποτο και οποιοδηποτε τροπο εξπερματωσης!!!
Συνημμένα
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.957
- Πόντοι
- 3.506
Κύριε πλησιάζουμε ημέρες κατάνυξης και προσευχής, έχετε κολασμένες επιθυμίεςΘέλω κώλο.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.520
- Πόντοι
- 11.956
Δεν εχεις?Θέλω κώλο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K