Rossonero1990
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 517
- Πόντοι
- 280
Χιοτικος ρουκετοπολεμοςΔηλαδη τυπε με το που θα σφυριξει ο παπας Ανασταση…
Χιοτικος ρουκετοπολεμοςΔηλαδη τυπε με το που θα σφυριξει ο παπας Ανασταση…
Όχι σειρά 341 είμαι αλλά και εγώ γκατζολια ήμουνΜήπως τύπε είχες πάει φαντάρος στον Εβρο το 2004, στην Ορεστιάδα;
Είχαμε έναν τέτοιο στην ομάδα και μετά από 2-3 φορές που το έκανε, το βράδυ μαζευτήκαμε κάποιοι φαντάροι και την ώρα που κοιμόταν τον κατεβάσαμε από το πάνω κρεβάτι με μια κίνηση στο πάτωμα και τσάκισε την πλάτη του.
Έμαθε καλά το μάθημά του από τότε.
Ορεστιάδα Σίτυ...τέλεια στη μεραρχία..( είμαι πολύ παλιότερος)Μήπως τύπε είχες πάει φαντάρος στον Εβρο το 2004, στην Ορεστιάδα;
Είχαμε έναν τέτοιο στην ομάδα και μετά από 2-3 φορές που το έκανε, το βράδυ μαζευτήκαμε κάποιοι φαντάροι και την ώρα που κοιμόταν τον κατεβάσαμε από το πάνω κρεβάτι με μια κίνηση στο πάτωμα και τσάκισε την πλάτη του.
Έμαθε καλά το μάθημά του από τότε.
Τι φοράς όταν κοιμάσαι?πίνω νερό και μετρώ τις γουλιές μου να είναι πολλαπλάσιο του 5
δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν έχω στα χέρια μου να τρίβω το σατέν ή το απαλό ακρυλικό κομμάτι μιας κουβέρτας
δεν μπορώ να κοιμηθώ αν τα σεντόνια και τα μαξιλαρόφυλλα δεν είναι τεντωμένα και μοσχομυρίζουν
έχω κι άλλα .....
Ενδείξεις OCD.. (obsessive compulsive dissorder)...πίνω νερό και μετρώ τις γουλιές μου να είναι πολλαπλάσιο του 5
δεν μπορώ να κοιμηθώ αν δεν έχω στα χέρια μου να τρίβω το σατέν ή το απαλό ακρυλικό κομμάτι μιας κουβέρτας
δεν μπορώ να κοιμηθώ αν τα σεντόνια και τα μαξιλαρόφυλλα δεν είναι τεντωμένα και μοσχομυρίζουν
έχω κι άλλα .....
τις περισσότερες φορές πυζάμες ... κάποιες (αρκετές) τίποτα άλλο εκτός από την κυλότα μουΤι φοράς όταν κοιμάσαι?
μάλλον γιατρέ μου ...Ενδείξεις OCD.. (obsessive compulsive dissorder)...
Μην ανησυχείς ..έχω βρει θεραπεία...μάλλον γιατρέ μου ...
καμιά σωστή ή τη γνωστή ?Μην ανησυχείς ..έχω βρει θεραπεία...
Φυσικά η θεραπεία μου είναι σωστή...καμιά σωστή ή τη γνωστή ?
λέγεται δημόσια ?Φυσικά η θεραπεία μου είναι σωστή...
Anti OCD cognitive treatmentλέγεται δημόσια ?
για τη γνωστή ποιές OCD έχεις ;καμιά σωστή ή τη γνωστή ?
μιλάς με γρίφους γέρονταAnti OCD cognitive treatment
είσαι ήδη στο bou και ξέρεις ... και μάλιστα πολύ περισσότερα από μέναγια τη γνωστή ποιές OCD έχεις ;
Όσοι γνωρίζουν καταλαβαίνουν κόρη μου...μιλάς με γρίφους γέροντα
Το δευτερο το χω και εγω. Μια χαρα εισαι.πίνω νερό και μετρώ τις γουλιές μου να είναι πολλαπλάσιο του 5
έχω κι άλλα .....