greeklovems
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.483
- Πόντοι
- 1.191
Επιθυμούσατε ποτέ να γάμησε την ξαδέρφη σας η την θεία σάς.
[quote author=greeklovems link= ]Επιθυμούσατε ποτέ να γάμησε την ξαδέρφη σας η την θεία σάς.
Το ίδιο κι εγώ φίλε! Και μάλιστα για πρώτη ξαδέρφη!Εγώ προσωπικά όταν ήμουν έφηβος ήθελα να γαμησω την ξαδέρφη μου άπειρες μαλακίες για πάρτυ της
ναι... και μετά να παίξω στις 'Άγριες Μέλισσες" μ άλλον αέρα
Οι ψυχολογικές επιπτώσεις του παρατεταμένου lockdown...Αμα συνεχισει κανα μηνα ακομα προβλεπω να διαβαζουμε νηματα του στυλ "θα γαμαγατε τον σκυλο σας; / σας εχει τσιμπουκωσει η γιαγια σας; ". Ψυχιατρος και ψυχολογος το επαγγελμα του μελλοντος. Μου τα λεγαν αλλα δεν ακουγα. Καλα να παθω.
Οι ψυχολογικές επιπτώσεις του παρατεταμένου lockdown...Αμα συνεχισει κανα μηνα ακομα προβλεπω να διαβαζουμε νηματα του στυλ "θα γαμαγατε τον σκυλο σας; / σας εχει τσιμπουκωσει η γιαγια σας; ". Ψυχιατρος και ψυχολογος το επαγγελμα του μελλοντος. Μου τα λεγαν αλλα δεν ακουγα. Καλα να παθω.