Νέα

Πώς λένε τη γκόμενα που όσα χρόνια και αν περάσουν τη σκέφτεσαι ακόμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Calmg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Fet_jim

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2019
Like
483
Πόντοι
21
ΕΛΕΝΗ !
Ήμουν 18 ήταν 26 , έγινε χοντρό φάσωμα αλλά έκανε πίσω τελευταία στιγμή. Δεν έγινε σεξ αλλά την καψουρευτηκα και έμεινε απωθημένο για πάντα . Σε ένα κβαντικό παράλληλο σύμπαν , θα ολοκληρώσω !

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.565
Πόντοι
7.095
Σοφία η αλλιώς ΣΟΦΙΑ έρωτας μιας ζωης ότι καλύτερο και παράλληλα ότι χειρότερο έχει περάσει από τη ζωή μου
Καλά λένε ότι ο έρωτας είναι το μεγαλύτερο ναρκωτικό, όταν υπάρχει σε ανεβάζει στον 7ο ουρανό αλλά όταν χάσεις την δόση σου σε ρίχνει στο διάολο.

Panos 1978

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
11.384
Πόντοι
4.496
Καλησπέρα παιδιά

Την γκόμενα που περάσανε χρόνια και την σκέφτομαι ακόμα ..

Εχει το όνομα

Α Ρ Ι Α Δ Ν Η

:coffee:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.011
Πόντοι
3.556
Με τη συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών που πέρασαν από το πινέλο μου , δεν έχω κρατήσει επαφή

Μέσα μέσα μπορεί να σκέφτομαι κάποιες , πιο πολύ με συνειρμούς (πχ πήγα στο τάδε μέρος και είχα πάει με τη τάδε πρώτη φορά), αλλα μέχρι εκεί.

2 γκόμενες έκανα καμπόσο καιρό να τις ξεπεράσω (1-2χρονια). Η μια πολύ σοβαρή σχέση, που ξαφνικά ξύπνησα ένα πρωί , σχεδόν δυο χρόνια μετά και κατάλαβα ότι δε με ένοιαζε τόσο.

Η άλλη μια σύντομη περιπέτεια, με ένταση. Αυτή μου είχε γίνει ψύχωση, μέχρι που 1.5 χρόνο μετά το τέλος με κυνήγησε και στο κινητό και στο LinkedIn (ναι ξέρω ακούγεται γελοίο) για ν βρεθούμε.

Με το που την είδα , έχασα μεγάλο μέρος του ενδιαφέροντος . Μου ζήτησε να ξανά προσπαθήσουμε αλλα ψιλό ξανάκανε τις ίδιες μαλακιες αλλα εγώ υποψιασμένος την εκλασα.

Αν δεν είχε γράψει ίσως να είχα ακόμα την εικόνα του τέλειου (και καλά) πλάσματος που πήγα στον Πύργο του Αιφελ

Μαρία η μια , Βαλέρια η άλλη . Στα τσακίδια κορίτσια

nikoschios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2008
Κριτικές
8
Like
400
Πόντοι
280
Λοιπόν.... ξεκινάμε κλασσικά η μουνάρα από το σχολείο, Αγγελική, Angie γιατί πήγαμε στας εξωτερικάς, Ελληνικό σχολείο βέβαια. Συνδέουμε στο FB τι κάνεις εσύ με τον έναν συμμαθητή με τον άλλον, στ' αρχίδια μας τον πρώτο καιρό. Κανένα χρόνο μετά 2017/8 τώρα μιλάμε.... Γράφει μια μαλακία για το Π. Φάληρο, μόνο εγώ της απαντώ και πιάνουμε κουβέντα. Είσαι Ελλάδα, έχεις παιδιά, γυναίκα, κλπ wow και παπαριές. Ο πρώην άνδρας μου είναι από Π. Φάληρο και θα φέρω την κόρη μας να την αφήσω για καλοκαίρι στην γιαγιά της. Μπορείς να με βοηθήσεις να μου πεις τι έχει γύρω εκεί για παιδιά κλπ; Της λέω τι και πόσα και δίνουμε ραντεβού να βρεθούμε μαΖι με τα παιδιά να γνωριστούν να έχει η κόρη της παρέα το καλοκαίρι μαζί με τα δικά μου. Ίδια ηλικία με την μεγάλη μου sounds good της λέω. Δεν είχε πολλές φωτό αλλά όσες είχε... Δυναμίτης όπως θα περίμενες να εξελιχθεί μια μουνάρα. Έρχεται η μέρα να βρεθούμε, πάμε με γυναίκα και παιδιά στο ραντεβού και να έχω πει στην γυναίκα μου ψεμματα ότι δεν γουστάρω και παραμύθια. Τες πα... Να σου την.... Είχε πάρει τουλάχιστον 15 κιλά (βυζόμπαλες αντίστοιχες) από την γέννα. Δεν τρελάθηκα αλλά επειδή ήξερα πως ήταν στα 15-8 της θα την έκανα μια βόλτα πάνω κάτω την Συγγρού.
Η γυναίκα μου φεύγει με τον μικρό μας γιατί έπιασε τα κλάματα από την βαρεμάρα κλπ. Τα μεγάλα την είχαν βρει. Στα δικά μας μου λέει. Άρχισε να μου λέει για το διαζύγιο και την εξέλιξή της από το σχολείο. Της είπα και τα δικά μου... Κλείνουμε καφέ και χαιρετιόμαστε, τα παιδιά αντάλλαξαν τηλέφωνα και έδωσαν ραντεβού να ξαναβρεθούν. Εδώ όμως έρχονται τα καλά. Με παίρνει τηλέφωνο εκείνο το βράδυ να μου πει πως φεύγει για Κρήτη να δεις κάτι συγγενείς και ήλπιζε να με ξαναδεί. Της είπα ότι σήμερα θα μπορούσα γιατί κανονικά έχω κανονίσει να βγω με 2 φίλους αλλά και να το ακυρώσω δεν θα το μάθει η γυναίκα μου. Συμφώνησε να βρεθούμε και μου είπε να πάω στο ξενοδοχείο της Αρεθούσα (Σύνταγμα) να βγούμε για ένα ποτό και να με ευχαριστήσει. Εγώ εννοείται ακύρωσα και πήγα Σύνταγμα. Sms ότι είμαι εκεί. Μου απάντησε ως εξής: "If you dissed your friends to meet with me then you won't mind bringing the condoms." (Εφ όσον έγραψες τους φίλους σου στ'αρχίδια σου δεν θα σε πειράξει να φέρεις και προφυλακτικά) Συνεχίζει σε δεύτερο, κατεβαίνω σε 2 να πάμε να με μεθύσεις. Το χρειάζομαι. Κατεβαίνει με ένα μαύρο κοντό φόρεμα και η πουτανα δεν είχε βάλει εσώρουχα. Πήγαμε στο Hilton rooftop για 2/3 ποτά και γυρίσαμε στην 1 ώρα. Τα γαμήσια που ρίξαμε εκείνο το βράδυ δεν λέγονται. Γύρισα στην γυναίκα μου που για καλή μου τύχη είχε κοιμηθεί. Από τότε έχουν βρεθεί τα παιδιά μας πολλές φορές αλλά εγώ με την Angie μόνο άλλες 4-5 φορές. Μηνύματα sexting συνέχεια... Έχω να την δω τώρα 2 χρόνια και λέει πως μάλλον δεν θα έρθει φέτος. Επίσης έχει καινούργιο γαμιά Αμερικάνο. Η συνέχεια έπεται....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom