Νέα

Πώς λένε τη γκόμενα που όσα χρόνια και αν περάσουν τη σκέφτεσαι ακόμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Calmg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

jimmys5

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
11.376
Πόντοι
3.506
ΜΕΛΙΝΑ ηταν ειναι και θα ειναι
γουσταρω θα πει γουσταρω.. το τι κανει ο αλλος ειναι δικη του δουλεια ελεγε ο ποιητης(περιπου δηλαδη :cheesy:το αλλαξα λιγακι οχι πολυ - ενα γυαλισματακι που ελεγε και ο τερλεγκας:confused:)

Apeiros1234

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
2
Like
533
Πόντοι
81
Ρουφηχτρα. Μια Βουλγάρα που γνώρισα στην Άνδρο πριν 5 χρόνια το καλοκαίρι. Τη λέω Ρουφηχτρα για 2 λόγους.

α) Η πιπα της ήταν ότι καλύτερο ένοιωσα στη ζωή μου ούτε. Από τότε ούτε Ρωσίδα δεν μου έχει πάρει καλύτερη. Οπότε τη θυμάμαι τρελαίνομαι.
β) Δεν ρώτησα ποτε το όνομά της

xxppaadd

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2015
Κριτικές
1
Like
146
Πόντοι
0
Ίνα Λαζόπουλου

Ο αριθμός που τον είχα παίξει για πάρτυ της ήταν τετραψήφιος... Λίγο πριν το μιλενιουμ

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.203
Πόντοι
456
Πριν 10-12 χρόνια είχα κάνει κάτι με μια εντελώς έκφυλη τύπισσα (στο σεξ) η οποία με γούσταρε τρελά. Τα βρίσκαμε σαν χαρακτήρες,ταιριάζαμε στη νοοτροπία και γενικώς ήταν μια πολύ καλή περίπτωση.

Εντελώς αναίτια και βλακωδώς την άφησα και τα έφτιαξα με μια άλλη που ναι μεν κάναμε σχέση 3 χρόνια αλλά σε καμία περίπτωση δεν ήταν σαν την πρώτη.

Προσπάθησα να τα ξαναβρούμε αλλά εννοείται δεν απάντησε ποτέ στα μηνύματα και καλά έκανε.

Ηθικό δίδαγμα ? Μην είστε μαλάκες.

Εγγρ.
27 Μαΐ 2024
Κριτικές
94
Like
16.994
Πόντοι
19.226
Και να θέλω να νοσταλγήσω δεν μπορώ...

Αυτό το κατάρτι στο βρακί μου ζητάει συνεχώς καινούριες συγκινησεις:wanker:

Αν δεν ξεδώσει, δεν χαλαρώνει:headbang2:

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
4.035
Πόντοι
736
Άννα . Ίσως το μουνί που ταίριαζε απόλυτα στον πούτσο μου και στα ερωτικά γούστα μου. Πέντε περίπου χρόνια η κατάσταση αλλά .................έσβησε από την μαλακία και των δύο μας.

Να σαι καλά ρε Αννούλα !!!

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
7
Like
5.347
Πόντοι
1.336
μια Αννουλα ( παράνομη ) κι εγώ , αξέχαστες στιγμές πριν 20 χρόνια … με κορυφαία, την πρώτη συνάντηση στο αυτοκίνητο , που με το καλησπέρα , με « μπούκωσε « βαθιά , και δεν άφησε να πέσει σταγόνα έξω… αρκετές συναντήσεις για κάνα χρόνο , με ένταση και σεξ δίχως αύριο …. αλλά μετά σοβαρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκε ….
Να ναι καλά που και να ναι , και να την χαίρεται όποιος την χαίρεται ..αν και θα είναι μεγαλοκοπέλα κι αυτή τώρα πια…

Panos 1978

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
11.163
Πόντοι
4.496
μια Αννουλα ( παράνομη ) κι εγώ , αξέχαστες στιγμές πριν 20 χρόνια … με κορυφαία, την πρώτη συνάντηση στο αυτοκίνητο , που με το καλησπέρα , με « μπούκωσε « βαθιά , και δεν άφησε να πέσει σταγόνα έξω… αρκετές συναντήσεις για κάνα χρόνο , με ένταση και σεξ δίχως αύριο …. αλλά μετά σοβαρεύτηκε και νοικοκυρεύτηκε ….
Να ναι καλά που και να ναι , και να την χαίρεται όποιος την χαίρεται ..αν και θα είναι μεγαλοκοπέλα κι αυτή τώρα πια…
@dimigoall

:coffee:

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.468
Πόντοι
206
Και χαμπάρι δε θα έχει πάρει αυτός για το τι καλό κορίτσι ήταν πριν τον γνωρίσει...:cheesy:
Γενικά αυτές που μπουκώνουν βαθιά και κάνουν σεξ δίχως αύριο συνήθως καλοπαντρεύονται...ενώ τα υποτιθέμενα σεμνά κορίτσια πέφτουν σε μαλακοπίτουρες.....

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.956
Πόντοι
216
Χριστιάνα

Ματάρες - τσιμπουκάρες

mauros gatos(1)

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Οκτ 2011
Κριτικές
40
Like
2.672
Πόντοι
2.420
Εμένα η δικιά μου εκτός από τις φίλες της λέει τι της κάνω στο σεξ στην μουνάρα αδερφή της, με αποτέλεσμα να θέλω να τις πηδήξω και τις δύο μαζί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom