Σπαθί???Συγγνώμη - Επειδή είμαι Καψούρης...
Α Ρ Ι Α Δ Ν Η
Ήθελα να το γράψω ξανά..
![]()
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πώς λένε τη γκόμενα που όσα χρόνια και αν περάσουν τη σκέφτεσαι ακόμα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Calmg
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 76
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Panos 1978
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.054
- Πόντοι
- 3.296
Ξέρεις..Σπαθί???
Πάω για δεκατιανο.....Ξέρεις..
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 206
Καλή όρεξη παιδί μου...Πάω για δεκατιανο.....
dinamitisc5
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2018
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.074
- Πόντοι
- 746
Μαρία
Ανεκπλήρωτος έρωτας. Καραμπινάτη χυλόπιτα των σχολικών χρόνων. Όμως και αυτήν ακόμα την ξεπέρασα. Ο χρόνος όλα τα γιατρεύει. Στην υγειά των νυν και των επόμενων
Εσύ είσαι πολύ φίλος μου.
Μαρία.
Ευχαριστώ!Καλή όρεξη παιδί μου...
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 81.087
- Πόντοι
- 15.931
ALEX5555
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 1.459
- Πόντοι
- 206
Τη Μαρία μου δε θα την ξεχάσω ποτέ και με τίποτα.... Γύρω στο 2012 είχαμε μια ιστορία μαζί ενώ ήμουν παντρεμένος.... Νέα, όμορφη, δεσμευμένη, ψαχνόταν για περιπέτεια.... Εγώ παντρεμένος και μόλις την είδα έπαθα... Ήταν αυτό που λένε one in a million.... Τώρα είναι κι αυτή παντρεμένη με παιδιά.... Φαντάζομαι ότι με θυμάται κι αυτή κάποιες βραδιές καύλας.....
πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 81.087
- Πόντοι
- 15.931
Συγγνώμη - Επειδή είμαι Καψούρης...
Α Ρ Ι Α Δ Ν Η
Ήθελα να το γράψω ξανά..
![]()
CLOSER822
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2008
- Like
- 12.962
- Πόντοι
- 2.606
κυριοι σορυ που θα σας την χαλασω ,αλλα θεωρω -ειδικα στους αντρες-οτι πιο καταθλιπτικο να γυρνας στο παρελθον και να σκεφτεσαι γκομενες....αν σκεφτεσαι το παρελθον και το αναπολεις σημαινει οτι κανεις κατι πολυ λαθος στο παρον και οταν το παρον παει λαθος το μελλον δεν διαγραφει και πολυ αισιοδοξο....το παρελθον δεν αλλαζει και ειδικα στις σχεσεις με γυναικες οχι απλα δεν αλλαζει ,αλλα χειροτερευει κιολας ....οτι εγραψε εγραψε και δεν αλλαζει ,προχωρηστε και μην κοιτατε πισω ουτε για αστειο....
tkinaliss
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 48
- Like
- 10.575
- Πόντοι
- 10.413
Αντιόπη?Από εκεί που μάθαινα να πηδάω πριν καλά καλά κλείσω τα 18, ήρθε στη ζωή μου και μου έδειξε ότι γίνεται να κάνεις γαργάρα με το σπέρμα...και πολλά άλλα.
Μου χρωστάει ένα καλό πήδημα μόλις κλείσουμε τα 40, όπως υποσχέθηκε τότε.
Το όνομά της δεν το έχω συναντήσει ποτέ ξανά στη ζωή μου, είναι σπανιότατο, και δεν θα το πω καν γιατί ο κόσμος είναι μικρός και το λαρύγγι της βαθύ.
tkinaliss
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 48
- Like
- 10.575
- Πόντοι
- 10.413
Η δική μου (μεγαλύτερη από εμένα που ήμουν 15-16, και κόρη του κυρίου ΓΔ) : ΜΑΓΔΑ
Δεν την πηδηξα, δεν πλησίασα καν.
Αλλά την έπαιξα πολλές φορές για πάρτη της.
Μετά τα 18-29, ολες τις υπόλοιπες που ήθελα πολύ, τις περισσότερες με κάποιον τρόπο της κουτουπωσα.
Δεν την πηδηξα, δεν πλησίασα καν.
Αλλά την έπαιξα πολλές φορές για πάρτη της.
Μετά τα 18-29, ολες τις υπόλοιπες που ήθελα πολύ, τις περισσότερες με κάποιον τρόπο της κουτουπωσα.
Calmg
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2024
- Like
- 29
- Πόντοι
- 0
Προσωπικά από το παρελθόν μου κρατάω τις στιγμές που πραγματικά ήμουν ευτυχισμένος χωρίς αυτές να στοιχειώνουν το παρόν μου... Το ότι θυμάμαι την χ και την ψ δεν σημαίνει πάντα ότι θα γυρνούσα σε αυτές ούτε πως δεν είμαι χαρούμενος ή θα άλλαζα το παρόν μου. Όλοι όσοι πέρασαν από τη ζωή μας είτε είναι φίλοι, συνάδελφοι, γκόμενες, καθηγήτριες, τυχαίοι άνθρωποι κτλ έβαλαν ένα λιθαράκι στη προσωπικότητα που χτίσαμε μέχρι σήμερα. Μόνο καταθλιπτικό δεν είναι να σκέφτεσαι το παρελθόν σου ειδικά όταν το σκέφτεσαι με χαρά. Ακόμα και τα εμπόδια που συνάντησα στη ζωή, οι απώλειες, οι ασθένειες, οι χωρισμοί και δε ξέρω και εγώ τι άλλο με δίδαξαν κάτι και με έκαναν πιο δυνατό. Ίσως να είμαι οπτιμιστής δε ξέρω ή να ψάχνω πάντα το καλό στο κάθε τι μου συμβαίνει. Έτσι και με τις γκόμενες που είχα στο παρελθόν τις θυμάμαι με αγάπη και κρατάω τα καλά που μου έδωσαν.κυριοι σορυ που θα σας την χαλασω ,αλλα θεωρω -ειδικα στους αντρες-οτι πιο καταθλιπτικο να γυρνας στο παρελθον και να σκεφτεσαι γκομενες....αν σκεφτεσαι το παρελθον και το αναπολεις σημαινει οτι κανεις κατι πολυ λαθος στο παρον και οταν το παρον παει λαθος το μελλον δεν διαγραφει και πολυ αισιοδοξο....το παρελθον δεν αλλαζει και ειδικα στις σχεσεις με γυναικες οχι απλα δεν αλλαζει ,αλλα χειροτερευει κιολας ....οτι εγραψε εγραψε και δεν αλλαζει ,προχωρηστε και μην κοιτατε πισω ουτε για αστειο....
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 44
- Like
- 11.821
- Πόντοι
- 3.760
...καριολα τη λενε...μας εφαγε λεφτα και μειναμε με το αισθημα!!!

Αλλα παλι αν την εβλεπα παλι τις ιδιες μαλακιες θα εκανα.
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.715
- Πόντοι
- 206
κυριοι σορυ που θα σας την χαλασω ,αλλα θεωρω -ειδικα στους αντρες-οτι πιο καταθλιπτικο να γυρνας στο παρελθον και να σκεφτεσαι γκομενες....αν σκεφτεσαι το παρελθον και το αναπολεις σημαινει οτι κανεις κατι πολυ λαθος στο παρον και οταν το παρον παει λαθος το μελλον δεν διαγραφει και πολυ αισιοδοξο....το παρελθον δεν αλλαζει και ειδικα στις σχεσεις με γυναικες οχι απλα δεν αλλαζει ,αλλα χειροτερευει κιολας ....οτι εγραψε εγραψε και δεν αλλαζει ,προχωρηστε και μην κοιτατε πισω ουτε για αστειο....
Μάρεσαν και οι δύο απόψεις. Ο τρόπος που σκεφτόμαστε το παρελθόν είναι σημαντικός. Λιγότερο με πίκρα, περισσότερο με χαρά και διάθεση αυτοβελτίωσηςΠροσωπικά από το παρελθόν μου κρατάω τις στιγμές που πραγματικά ήμουν ευτυχισμένος χωρίς αυτές να στοιχειώνουν το παρόν μου... Το ότι θυμάμαι την χ και την ψ δεν σημαίνει πάντα ότι θα γυρνούσα σε αυτές ούτε πως δεν είμαι χαρούμενος ή θα άλλαζα το παρόν μου. Όλοι όσοι πέρασαν από τη ζωή μας είτε είναι φίλοι, συνάδελφοι, γκόμενες, καθηγήτριες, τυχαίοι άνθρωποι κτλ έβαλαν ένα λιθαράκι στη προσωπικότητα που χτίσαμε μέχρι σήμερα. Μόνο καταθλιπτικό δεν είναι να σκέφτεσαι το παρελθόν σου ειδικά όταν το σκέφτεσαι με χαρά. Ακόμα και τα εμπόδια που συνάντησα στη ζωή, οι απώλειες, οι ασθένειες, οι χωρισμοί και δε ξέρω και εγώ τι άλλο με δίδαξαν κάτι και με έκαναν πιο δυνατό. Ίσως να είμαι οπτιμιστής δε ξέρω ή να ψάχνω πάντα το καλό στο κάθε τι μου συμβαίνει. Έτσι και με τις γκόμενες που είχα στο παρελθόν τις θυμάμαι με αγάπη και κρατάω τα καλά που μου έδωσαν.
Intruder80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2020
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4.282
- Πόντοι
- 456
Ολες οσες πηδήξαμε αργα ή γρήγορα τις ξεπεράσαμε...το αιώνιο αγκάθι στο πλευρό μας και το μεγαλυτερο απωθημένο ειναι οσες δεν κατορθώσαμε να πηδήξουμε για τους φ,χ.ψ λόγους...αυτες που φτάσαμε στο παρα ενα να καρφώσουμε,γουστάραμε με 1000 αλλα τελικά κατι δεν...ΔΕΝ!!!!Ααααχ...Βίκη!!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 207
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις