Νέα

Πώς λένε τη γκόμενα που όσα χρόνια και αν περάσουν τη σκέφτεσαι ακόμα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Calmg
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 54
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (12 μέλη και 28 επισκέπτες)

Panos 1978

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Δεκ 2022
Κριτικές
15
Like
10.996
Πόντοι
3.296
Εκείνη... Η σκιά της στον χρόνο δεν σβήνεται ούτε με τη φθορά των εμπειριών ούτε με τα κορμιά που ήρθαν έπειτα, πρόσκαιρες, εφήμερες, ανίκανες να τη διώξουν από τα ερείπια του νου.

Δεν ήταν μόνο το κορμί της – όσο κι αν το σώμα συχνά γίνεται ναός όπου λατρεύουμε τα απωθημένα μας. Ήταν ο τρόπος που εισέβαλε σαν άνεμος και στροβιλίστηκε μέσα μου, αφήνοντας κάθε άλλη σελίδα της ζωής μου λευκή και άγραφη. Ήταν το γέλιο της που ακούγεται ακόμα, δαίμονας και μουσική μαζί. Ήταν το άγγιγμά της, είτε δόθηκε είτε το φαντάστηκα, που έκαιγε σαν φωτιά που αρνείται να γίνει στάχτη.

Και όσο κι αν το παρόν γέμισε με άλλες, όσο κι αν επιχείρησα να τη θάψω κάτω από κορμιά, πουτάνες, νύχτες, σεντόνια ξένα και ιδρώτες που δεν είχαν το άρωμά της, εκείνη επέμενε. Έγινε ιδέα, σκιώδης εραστής του μυαλού, το όνομα που δεν προφέρω αλλά με στοιχειώνει.

Γιατί πάντα θα υπάρχει εκείνη η μία που δεν κατακτήθηκε ή που μας διέλυσε όταν νομίζαμε πως την είχαμε. Και στο τέλος, αναρωτιέμαι… μήπως τελικά οι πιο αληθινοί έρωτες είναι αυτοί που δεν ζήσαμε ποτέ μέχρι το τέλος;
Μισό..

@dimigoall
@professor x
@pastelios
@Nubic
@Xaramofais
@Spiros_73
@xanthiforever
@Elganador
@gpikasso

:coffee:

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
23
Like
6.516
Πόντοι
7.095
Κάποια Μαρία πριν 20+ χρόνια με αρκετά και καλά γαμισια.
Τώρα παντρεμένοι και οι δύο και νέα μας μέσω social.
Έφυγε η Μαρία και έμεινε η φαντασία :jerking::cheesy:

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Argento

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2020
Like
769
Πόντοι
81
Όλοι έχουμε απωθημένα και όλοι δε μπορούμε να ξεχάσουμε αυτή τη μία... Τη μια που έπαιξε με το μυαλό μας, που μας έκανε τη ζωή κόλαση, που όσες και αν πηδήξαμε δε κατάφερε να τη σβήσει καμία, εκείνη που σκέφτεσαι για να χύσεις ή εκείνη που σου έκανε το καλύτερο τσιμπούκι ή που τέλος πάντων δεν κατάφερες ποτέ να την πηδήξεις... Τι όνομα είχε και για ποιο λόγο σου έμεινε χαραγμένη στο μυαλό??
Τα περιγράφεις ακριβώς, φίλε μου .

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.465
Πόντοι
5.006
Εκείνη... Η σκιά της στον χρόνο δεν σβήνεται ούτε με τη φθορά των εμπειριών ούτε με τα κορμιά που ήρθαν έπειτα, πρόσκαιρες, εφήμερες, ανίκανες να τη διώξουν από τα ερείπια του νου.

Δεν ήταν μόνο το κορμί της – όσο κι αν το σώμα συχνά γίνεται ναός όπου λατρεύουμε τα απωθημένα μας. Ήταν ο τρόπος που εισέβαλε σαν άνεμος και στροβιλίστηκε μέσα μου, αφήνοντας κάθε άλλη σελίδα της ζωής μου λευκή και άγραφη. Ήταν το γέλιο της που ακούγεται ακόμα, δαίμονας και μουσική μαζί. Ήταν το άγγιγμά της, είτε δόθηκε είτε το φαντάστηκα, που έκαιγε σαν φωτιά που αρνείται να γίνει στάχτη.

Και όσο κι αν το παρόν γέμισε με άλλες, όσο κι αν επιχείρησα να τη θάψω κάτω από κορμιά, πουτάνες, νύχτες, σεντόνια ξένα και ιδρώτες που δεν είχαν το άρωμά της, εκείνη επέμενε. Έγινε ιδέα, σκιώδης εραστής του μυαλού, το όνομα που δεν προφέρω αλλά με στοιχειώνει.

Γιατί πάντα θα υπάρχει εκείνη η μία που δεν κατακτήθηκε ή που μας διέλυσε όταν νομίζαμε πως την είχαμε. Και στο τέλος, αναρωτιέμαι… μήπως τελικά οι πιο αληθινοί έρωτες είναι αυτοί που δεν ζήσαμε ποτέ μέχρι το τέλος;

Mr President

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2018
Κριτικές
4
Like
473
Πόντοι
301
Δήμητρα,
Παιδικός έρωτας. Οπότε την βλέπω τρελαίνομαι. Την θέλω ακόμα. Είχα κάνει ου και λίγες προσπάθειες αλλά δεν. Τι μου θιμησατε βραδιάτικα.

Αχ Δημητρούλα μου!!!

Spieler

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
36
Like
3.311
Πόντοι
1.446
Το πιο περίεργο με αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι τις βλέπεις και λες "μα καλά έπεφτα εγώ στα πατώματα για αυτήν;" ,συμβαίνει και αυτό.
Mπορεί να πάει και the other way around. Φίλος ακύρωνε παλιά μια μέτρια γκόμενα που του την έπεφτε γιατί τα είχε με άλλη και δεν ήθελε να ρίξει κέρατο, την ξαναείδε τυχαία σε μαγαζί και έχει φτιάξει, MILF πλέον, κοντή, totally fuckable. Μου τη στέλνει στο Insta και μου λέει "κι όμως αυτή τη δεν την πήδηξα".

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Nubic

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.510
Πόντοι
216
Μαρία
Ανεκπλήρωτος έρωτας. Καραμπινάτη χυλόπιτα των σχολικών χρόνων. Όμως και αυτήν ακόμα την ξεπέρασα. Ο χρόνος όλα τα γιατρεύει. Στην υγειά των νυν και των επόμενων

Γυμνασιακή καψούρα - Μαρία. Η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα αυτή δε με ήθελε ούτε για αστείο. Τώρα παντρεμένη με παιδιά και διπλάσια σε μέγεθος. Θα της μιλήσω στο φιλικό όταν τη δω, είμαστε και φίλοι στο facebook. Μου έχει περάσει ο έρωτας, δεν της την πέφτω, αλλά αν ήθελε θα της έριχνα ένα μανίκι ευχαρίστως.

Το πιο περίεργο με αυτές τις περιπτώσεις είναι ότι τις βλέπεις και λες "μα καλά έπεφτα εγώ στα πατώματα για αυτήν;" ,συμβαίνει και αυτό.

Έχει υπάρξει και γυναίκα που την είδα μία φορά, μιλήσαμε, και δεν ξαναβρεθήκαμε λόγω απόστασης. Επίσης παντρεμένη, της έχω στείλει 1-2 μηνύματα, δεν απάντησε ,το έκοψα. Αν και την είδα για τόσο λίγο μου έχει μείνει αξέχαστη.

Κάποια Μαρία πριν 20+ χρόνια με αρκετά και καλά γαμισια.
Τώρα παντρεμένοι και οι δύο και νέα μας μέσω social.
Έφυγε η Μαρία και έμεινε η φαντασία :jerking::cheesy:

Όλοι ερωτευτήκαμε κάποτε κάποια Μαρία

ΜΠΟΥΓΕΛΟ

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2024
Like
497
Πόντοι
21
Σιγά μη καταντήσω σαν τον μακαρίτη τον Βαρδή. "Είσαι το τσιγάρο που κρατώ και ν ανάψω σκέφτομαι κτλ κτλ". Να γίνω κλαψωμούνης. Αξιομνημόνευτα τα καλά γαμήσια και αξίες μνήμης οι γυναίκες που βγάλαμε γούστα μαζί. Μέχρι εκεί. Υπάρχουν τόσες γυναίκες. Αντί να ανοπολώ, τολμώ. Ο κολλημένος κολά και ο τολμών γαμά.

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.003
Πόντοι
86
Ματίνα, σχολικός ανεκπλήρωτος έρωτας..

Έρωτας, όχι σεξ, και ευτυχώς που δεν προέκυψε, ούτε καν στην πενταήμερη, και μπορεί ο καθένας να δώσει στην φαντασία του την εξέλιξη που επιθυμεί..

Socrates009

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2023
Like
4.347
Πόντοι
441
Ναταλία, τρίτη λυκείου, ενώ μου έδειχνε ότι με γουστάρει, έκανα την χαζομάρα να μην το προχωρήσω, αν και καθόμασταν στο ίδιο θρανίο, σχεδόν όλες τις ώρες. Μετά από χρόνια, το μετάνιωσα, πιο ώριμος, όμως δεν αλλάζει κάτι.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
22.341
Πόντοι
6.056
Κάπου αρχές λυκείου .... γνώρισα μία κληρονόμο πλουσίων , διάσημη ζάμπλουτη .
Λόγω κάποιων κοινών γνωστών ... την έβλεπα τακτικά τα χρόνια του λυκείου.
Ζάμπλουτη , τέρμα μπλαζέ , ως γκόμενα άνετα 7.5/10 με πολύ ωραίο πρόσωπο όμως .
Δεν την ενδιέφερε τόσο να το παίξει τέρμα γκόμενα ... ήταν στο μουνί της τελείως όλα ......
Αν έκανε γυμναστικές , διατροφές κτλ μπορούσε να ανεβάσει βαθμολογία.
Δεν το έκανε ποτέ.

Παραδόξως .... την έχω ξανασυναντήσει σε κάτι πάρτυ , ρεγιούνιονς , συναντήσεις παλιών κοινών μας γνωστών που βρίσκομαι συχνά πυκνά, σε χώρους που είναι μόνο προσκεκλημένοι , όχι περαστικοί πελάτες άσχετοι . Και έχουμε κάνει ... σόσιαλ τσατ ...... Βρίσκω περίεργο το ότι ... θυμάται την ύπαρξή μου ......

Γενικά , επειδή είμαι και αισιόδοξος ... πιστεύω ότι υπάρχει πιθανότητα 1% κάποια στιγμή να κάνω παιχνίδι μαζί της. Δεν είναι δηλαδή τελείως απίθανο/γελοίο να τη φάω, λόγω γνωριμίας από τα αρχαία χρόνια.
Δεν είμαι ουτοπιστής. Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε αυτή η αρχαία γνωριμία
κάποιος με τα 5πλασια από μένα ... σε παραμύθα, λεζάντα .... οικονομικά,
δεν θα έπαιρνε ούτε καλησπέρα.
Φυσικά είμαστε συνομίληκοι ...... δεν είναι αυτό που ήταν νέα .............
Αλλά θα ήταν τεράστια επιτυχία αν ... έτρωγα.
Θα ήταν ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ .
Μπορεί μετά να μην ξανακυνηγούσα γκόμενα.
Να έμενα σε τανες και αρχαία κονέ.

Υ.Γ. Με την πορτοφόλα που διαθέτει και τις κληρονομιές που έχει , εννοείται χαλαρά θα μπορούσε να έχει λεγεώνες πιτσιρικάδες, σφίχτες, ψωλαράδες με ψωλή ορέσνικ κτλ . Δεν το κάνει ... εμφανώς.

xHUNTERx

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2024
Like
167
Πόντοι
0
Κωνσταντίνα γείτονες. Συμμαθητές σχολείο- αγγλικά-γερμανικα..άπειρα χαϊδεύματα κάτω από τα θρανία. Σε γκαραζ των σπιτιών μας τουαλέτες σε πάρτυ και σε εκδρομές με σχολεία. 3 μηνες διακοπες σε εξοχικό σε νησί τα καλοκαιρια.... μεγάλη καψούρα ...τωρα τα τυπικά γειά τι κάνεις μέσω social media

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.847
Πόντοι
3.556
Ήταν το γέλιο της που ακούγεται ακόμα, δαίμονας
τυπε όταν λες γέλιο δαίμονα εννοείς σε τέτοια φάση;

Devil Satan GIF

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
16.315
Πόντοι
3.846
Mπορεί να πάει και the other way around. Φίλος ακύρωνε παλιά μια μέτρια γκόμενα που του την έπεφτε γιατί τα είχε με άλλη και δεν ήθελε να ρίξει κέρατο, την ξαναείδε τυχαία σε μαγαζί και έχει φτιάξει, MILF πλέον, κοντή, totally fuckable. Μου τη στέλνει στο Insta και μου λέει "κι όμως αυτή τη δεν την πήδηξα".
Μου έχει συμβεί να με γουστάρει κάποια και να λέω "άστο υπάρχουν και καλύτερες" και μετά να το μετανιώνω.

Δε βαριέσαι ρε φίλε, η ζωή συνεχίζεται. Όλα μέσα στη ζωή είναι ,ούτε η ευτυχία ούτε η δυστυχία διαρκούν για πάντα. Ερωτεύτηκα την ωραία της τάξης, δε με ήθελε, το έζησα, τέλος. Αν τα είχαμε φτιάξει τότε θα ήμουν πανευτυχής, αλλά δε θα πάθω και κατάθλιψη. Συνεχίζω τη ζωή μου. Αν μου καθόταν και να τη γαμούσα τώρα, μπορεί να ήταν και τεράστια απογοήτευση, ποιος ξέρει;

xanthiforever

Μέγας
Εγγρ.
5 Νοε 2009
Κριτικές
40
Like
5.368
Πόντοι
3.985

johnm650

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
5
Like
609
Πόντοι
301
Ξανθή, έρωτας αρκετών χρόνων. Κάποια στιγμή η ζωή μας ένωσε, αλλά τα μυαλά της τελείως αλλού, κι εγώ σαν μπουρδελιάρης με τα χιλιόμετρά μου, δύσκολα μπαίνω σε καλούπια. Βέβαια για να μην το παίζω μάγκας και υπεργαμιάς, άμα κάνει κιχ και μου πει να τα ξαναδούμε ετοιμάζω βέρες! :headbang::headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom