Νέα

Ρεβεγιόν στο Μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Της εξομολογηθηκες στα ίσα ότι την γουστάρεις; Έκανες κίνηση; Άφησες να εννοηθεί με τα μάτια;
Ο λαός του Μπου διψάει για λεπτομέρειες.
Είχε το επιτελείο της από δίπλα και δεν μπόρεσα να κάνω κίνηση...:undecided-old::headbang:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.191
Πόντοι
2.536
ΧΑ....
Συνεργάτες...!
Αυτά παθαίνεις εάν την πέφτεις στην πεθερά του παπά την ώρα που αυτός εργάζεται σκληρά. Ρε Αργύρη, δεν έχεις το θεό σου. Όλο το μουνί σκέφτεσαι ρε γαμώτο

Mpratan

Μέγας
Εγγρ.
29 Δεκ 2019
Κριτικές
21
Like
11.311
Πόντοι
4.546

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.145
Πόντοι
456
Έχω βγάλει φωτογραφία με την Κατερίνα Μπατζελή που μου αρέσει ως γυναίκα αλλά πέραν τούτου ουδεμια σχέση...πας να κάνεις κονε με πράσινους βουλευτες;Ετοιμάζεις δουλειά;
Όχι απολύτως τίποτα. Εντελώς χαβαλεδίστικα. Πέρασε από δίπλα μου και λέω " βγούμε μια φωτογραφία παρακαλώ ;"

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Ακριβώς όπως έκανε και ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΗΣ :grin:
Μια αυτός,μια ο @Sub-Zero ...δεν θα αντέξουμε άλλη απώλεια.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όχι απολύτως τίποτα. Εντελώς χαβαλεδίστικα. Πέρασε από δίπλα μου και λέω " βγούμε μια φωτογραφία παρακαλώ ;"
Σωραιος!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Την γουστάρεις κι εσύ;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Έκανα ρολάκια και μπιφτεκια κοτόπουλο στον φούρνο με συνοδευτικό ρύζι μπασμάτι με λαχανικά .
Σιγά μην το εύρισκα αυτό έξω...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Αυτά παθαίνεις εάν την πέφτεις στην πεθερά του παπά την ώρα που αυτός εργάζεται σκληρά. Ρε Αργύρη, δεν έχεις το θεό σου. Όλο το μουνί σκέφτεσαι ρε γαμώτο
Σκετη ανωμαλία ...αντί να βρω ένα καλό παιδί να κοιτάξω το μέλλον μου ,εγώ εκεί...ΓΥΝΑΙΚΕΣ,ΓΥΝΑΙΚΕΣ.Παω σε αδιέξοδο αλλα επιμένω...!

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.263
Πόντοι
7.195
Έκανα ρολάκια και μπιφτεκια κοτόπουλο στον φούρνο με συνοδευτικό ρύζι μπασμάτι με λαχανικά .
Σιγά μην το εύρισκα αυτό έξω...
Απ' ότι βλέπω, την κατέχεις τη τέχνη της μαγειρικής! Αν υπολογίσω και το γεγονός ότι οι περισσότερες νέες γυναίκες δεν "το έχουν" με τη μαγειρική, όπως οι παλιότερες, βλέπω ότι είσαι περιζήτητος για το σύγχρονο γυναικείο κοινό...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Απ' ότι βλέπω, την κατέχεις τη τέχνη της μαγειρικής! Αν υπολογίσω και το γεγονός ότι οι περισσότερες νέες γυναίκες δεν "το έχουν" με τη μαγειρική, όπως οι παλιότερες, βλέπω ότι είσαι περιζήτητος για το σύγχρονο γυναικείο κοινό...
Ως γνωστόν οι γυναίκες μπορεί να καπνίζουν αλλά δεν τρώνε( το οποίο σημαίνει ότι τρώνε στην μάνα τους).

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.263
Πόντοι
7.195
Αχ αυτος ο ρομαντικος Βαρδαρης...
Τανταλου,Σαπφους,Προμηθεως...
Ειχε κατι μουνακια σε ορισμενα απο αυτα που μου φευγε το σαγονι...
Τωρα παει τα κλεισανε και τα πηγανε στα σφαγεια πισω απο τις ραγες του τραινου νομιζω ε;
Εκείνα τα χρόνια (πριν από είκοσι και βάλε χρόνια) η όλη κατάσταση ήταν πολύ cult. Κρεβάτια που έτριζαν, ανύπαρκτες ντουζιέρες, αμφίβολη καθαριότητα και τα κτίρια παρέπεμπαν σε βιομηχανικές αποθήκες ή μικρές καλύβες! Κατά τ' άλλα, είχε το ενδιαφέρον του...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Εκείνα τα χρόνια (πριν από είκοσι και βάλε χρόνια) η όλη κατάσταση ήταν πολύ cult. Κρεβάτια που έτριζαν, ανύπαρκτες ντουζιέρες, αμφίβολη καθαριότητα και τα κτίρια παρέπεμπαν σε βιομηχανικές αποθήκες ή μικρές καλύβες! Κατά τ' άλλα, είχε το ενδιαφέρον του...
Συμφωνω για τα κρεβάτια( έσπασα ένα με την Νικόλ!!!) Όμως σε καθαριότητα δεν είδα κάτι παράξενο...όπως και να έχει μπροστά στο βρωμοΜεταξο ο Βαρδάρης ήταν μέλαθρον!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
Άμα είναι να μαγειρεύω εγώ και η γυναίκα να μαλακίζεται στο ινσταγκραμ ,προτιμώ να μαγειρεύω για τον εαυτό μου.

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.208
Πόντοι
2.356
Αργύρη, αν κάποιος για χ-y λόγους είναι αβάπτιστος αλλά γεννήθηκε σε χριστιανική ορθόδοξη χώρα, μπορεί να ηλπίζει σε συγχώρεση και είσοδο στο κλαμπ του Παραδείσου ή είναι καταδικασμένος στην αιώνια κόλαση ακόμα κι αν είναι καλός άνθρωπος;
"Να ηλπίζει"
Τα μάτια μας!

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.263
Πόντοι
7.195
Ως γνωστόν οι γυναίκες μπορεί να καπνίζουν αλλά δεν τρώνε( το οποίο σημαίνει ότι τρώνε στην μάνα τους).
To κάπνισμα δεν "χορταίνει" το στομάχι. Στη μάνα τους, που τρώνε, μέχρι ποια ηλικία μπορούν να το κάνουν αυτό; Με τέτοιου είδους γυναίκες δεν μπορεί κάποιος να ανοίξει "σπιτικό". Τουλάχιστον, οι παλιότερες έβλεπαν τις μάνες τους πως μαγείρευαν, τις συμβουλευόντουσαν και έτσι, μάθαιναν τα μυστικά της μαγειρικής. Τώρα, όμως, όλες αυτές έχουν ως Θεό τους τη καριέρα. Γι 'αυτό το λόγο, υπάρχουν πολλά διαζύγια και ο άνδρας, το σκέφτεται πάρα πολύ, για γάμο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.830
Πόντοι
9.297
To κάπνισμα δεν "χορταίνει" το στομάχι. Στη μάνα τους, που τρώνε, μέχρι ποια ηλικία μπορούν να το κάνουν αυτό; Με τέτοιου είδους γυναίκες δεν μπορεί κάποιος να ανοίξει "σπιτικό". Τουλάχιστον, οι παλιότερες έβλεπαν τις μάνες τους πως μαγείρευαν, τις συμβουλευόντουσαν και έτσι, μάθαιναν τα μυστικά της μαγειρικής. Τώρα, όμως, όλες αυτές έχουν ως Θεό τους τη καριέρα. Γι 'αυτό το λόγο, υπάρχουν πολλά διαζύγια και ο άνδρας, το σκέφτεται πάρα πολύ, για γάμο.
Ξέρω περίπτωση όπου παντρεμένο ζευγάρι τρώει χωριστά στην μάνα του ο καθένας!!!!

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.263
Πόντοι
7.195
Συμφωνω για τα κρεβάτια( έσπασα ένα με την Νικόλ!!!) Όμως σε καθαριότητα δεν είδα κάτι παράξενο...όπως και να έχει μπροστά στο βρωμοΜεταξο ο Βαρδάρης ήταν μέλαθρον!
Η Νικόλ, η Γαλλίδα ξανθιά; Ακόμα, είναι μάχιμη, αν είναι αυτή! 5000 δραχμές το εισιτήριο εισόδου στον τότε οίκο (νόμισμα με αρχίδια και το "πετάξαμε" για χάρη του άχρωμου, άγευστου ευρώ). Θυμάσαι ένα πράσινο "σπιτάκι-καλυβάκι" στη γωνία Ταντάλου και Προμηθέως, έφερνε κατά καιρούς καλά "κομμάτια", αλλά γενικά, ο χώρος μέσα σε γυρνούσε πολλά χρόνια πίσω, ως περιβάλλον! Έτριζε η πόρτα εισόδου, που ποτέ δεν τη "λάδωναν", θυμάμαι! Εντελώς, cult κατάσταση!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom