troubaman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 28
- Like
- 10.415
- Πόντοι
- 3.296
Επισης συναγωνιστη!Ιδανικό προγραμμα . Εύχομαι τα καλύτερα
Επισης συναγωνιστη!Ιδανικό προγραμμα . Εύχομαι τα καλύτερα
Ευχαριστώ πολύ σδερφέ . Δυστυχώς επειδή ειμαι μαντρωμένοσ οικογενειακά , θα πρέπει να κάνω υπομονή να ακολουθήσω ακριβώς το προγραμμα οπως το έβγαλες όταν θα κατέβω Αθήνα , χαχαχαχαχαΕπισης συναγωνιστη!
Εγω που ζω μόνος θα ετοιμάσω τραπέζι σπέσιαλ για μένα και τις μπουρδελοστουντιοαναμνησεις μου.Ευχαριστώ πολύ σδερφέ . Δυστυχώς επειδή ειμαι μαντρωμένοσ οικογενειακά , θα πρέπει να κάνω υπομονή να ακολουθήσω ακριβώς το προγραμμα οπως το έβγαλες όταν θα κατέβω Αθήνα , χαχαχαχαχα
Να ξέρεις ζηλεύω
Αχ αυτος ο ρομαντικος Βαρδαρης...Θυμάμαι Πρωτοχρονιά στα εν Θεσσαλονίκη ιδρύματα μόλις μπήκε το 2012...με συναγωνιστή όπου απολαύσαμε αλλαγή έτους στην Πλ.Αριστοτελους και μια ώρα μετά ανταλλαξα τα υγρά μου με αιθέρια ύπαρξη.
Καλα χριστουγεννα Μαγε του Οζ!Επειδή σε κανένα ρεβεγιόν δεν λείπουν τα λαϊκά καψουροάσματα, συν έτσι που τα έφερε η ημέρα παραθέτω ένα από τα αγαπημένα μου του Άρχοντα.
Καλως να ελθεις στην Αθηνα που θα εχεις ελευθερια κινησεων!Καλες γιορτες με υγεια συναγωνιστη!Ευχαριστώ πολύ σδερφέ . Δυστυχώς επειδή ειμαι μαντρωμένοσ οικογενειακά , θα πρέπει να κάνω υπομονή να ακολουθήσω ακριβώς το προγραμμα οπως το έβγαλες όταν θα κατέβω Αθήνα , χαχαχαχαχα
Να ξέρεις ζηλεύω
Εννοείται...όμως υπάρχουν και επιλογές για λιγότερο φραγκατους ακόμα και στον καφέ.
Οι πολύ άνετοι θα βγουν Αριστοτέλους ,Ικτίνου και Παραλία με πιο ακριβο σημείο κοντά στο Αμερικανικό Προξενείο .
Αλλιώς υπαρχει φθηνός καφές στο κέντρο ( πλην Πλατείας Ναυαρίνου που είναι για την λαθροαναρχολαγνα φοιτητιωσα νεολερα)αρκεί να συμβιβασθειτε στην ιδέα ότι δεν θα βλέπετε θάλασσα.
Το καλύτερο τραπέζι …… και ξέρεις γιατί ; Δεν στα πρήζει κανείς , τρως τον καλύτερο μεζέ , και δε χρειάζεται να μαζέψεις τα πιάτα αμέσωςΕγω που ζω μόνος θα ετοιμάσω τραπέζι σπέσιαλ για μένα και τις μπουρδελοστουντιοαναμνησεις μου.
Να σαι καλα φιλαράκι , όταν κατέβω να μου δώσεις συμβουλές . Καλές γιορτές με υγεία και αγκαλιές πολλές με αγιοβασιλίτσεςΚαλως να ελθεις στην Αθηνα που θα εχεις ελευθερια κινησεων!Καλες γιορτες με υγεια συναγωνιστη!
Μετα χαρας φιλε ξερω οτι γουσταρεις και κανεις κεφιΝα σαι καλα φιλαράκι , όταν κατέβω να μου δώσεις συμβουλές . Καλές γιορτές με υγεία και αγκαλιές πολλές με αγιοβασιλίτσες
Στυλιάρι μοντελέ ευρωπαϊκό αναζητείται τύπε (ΟΧΙ ΛΑΤΙΝ , ΟΧΙ ΑΣΙΑ) .Μετα χαρας φιλε ξερω οτι γουσταρεις και κανεις κεφι
Απο μπουρδελα και στουντιο μεχρι πιατσες,μαζαζ που γαμας και στριπ!
Στη διαθεση σου!
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων κι ελπίζω να κατέβω σύντομαΜετα χαρας φιλε ξερω οτι γουσταρεις και κανεις κεφι
Απο μπουρδελα και στουντιο μεχρι πιατσες,μαζαζ που γαμας και στριπ!
Στη διαθεση σου!
-βριλησου 60 κατω:Σαπρινα.Βραδυνες ωρες συνηθως.ΚαστανοξανθηΣτυλιάρι μοντελέ ευρωπαϊκό αναζητείται τύπε (ΟΧΙ ΛΑΤΙΝ , ΟΧΙ ΑΣΙΑ) .
Κατά προτίμηση ξανθό/καστανό .
Ευχαριστώ , βασικά, αλλά ξέχασα άλλο ένα βασικό στοιχείο . Θέλω τεμάχιο με τέτοια σπεκς, βίζιτα. Όχι σε στούντιο κτλ .Αυτα ετσι προχειρα.
Καμμια τους δεν ειναι ισπανοφωνη η ασιατισα και ολες ειναι κορμαρες.
Πανω τους
και οι παναγιωτιδες τι θα κανουνΚαι να λυσουμε-ημερα που ειναι-δυο ιστορικά και θεολογικά λάθη. Πρώτον δεν λεγόταν Ιησούς Χριστός,αλλά Ιησούς από τη Ναζαρέτ όπως προκύπτει από τις λίγες πηγές που τον αναφέρουν ως ιστορικό πρόσωπο. Το Χριστός το έβγαλαν οι πρώτοι Χριστιανοί μετά το θάνατο του. Δεύτερον δεν υπάρχει Παναγία αλλά μητερα του Χριστού διότι Πανάγιος είναι μόνο ο Θεός
Ψαξε στα γραφεια εχει αρκετες επιλογεςΕυχαριστώ , βασικά, αλλά ξέχασα άλλο ένα βασικό στοιχείο . Θέλω τεμάχιο με τέτοια σπεκς, βίζιτα. Όχι σε στούντιο κτλ .
Τυπάρα μόνο η ελίζα έχει τα σπεκς , αλλά ξεκινάει από 180€ βασικο συν συν συν ... κακό vfm ...Ψαξε στα γραφεια εχει αρκετες επιλογες
Πχ Mavie απο vip = 1.68
Σιεννα απο glamour = 1.67
Ελιζα απο μαγο = 1.78
Μελ = 1.63 και Αμαντα = 1.68 απο angels
Απο ανεξαρτητες δεν εχω καποια δοκιμασει τελευταια