Νέα

Ρεβεγιόν στο Μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
Ελλάδα είναι χειρότερο να μην έχεις κύκλο απ'το να είσαι πχ άνεργος

• Like
Αντιδράσεις: SKEF
Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
πλεον ετσι και αλλιως, οτι αποψη και αν εχει ο καθενας για την ελληνικη οικονομια, δουλεια εστω και με λιγα βρισκεις, αν το πας εκει. εκτος αν συμπεριλαμβανεις και χαμηλομισθους

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Εξαρτάται.. αν βγάζεις 2 χιλιάρικα μηνιαίως, βρίσκεις λύσεις..
Αν βγάζεις 1000 αναπνέεις
Αν βγάζεις 600 ισχύει αυτό που λες
Πάντα παίζει ρόλο η ηλικία και οι προτεραιότητες

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
Εξαρτάται.. αν βγάζεις 2 χιλιάρικα μηνιαίως, βρίσκεις λύσεις..
Αν βγάζεις 1000 αναπνέεις
Αν βγάζεις 600 ισχύει αυτό που λες
Πάντα παίζει ρόλο η ηλικία και οι προτεραιότητες
χωρις γνωριμιες (αυτο που λετε κυκλο) και 5 χιλιαδες το μηνα να βγαλεις μονο στουντιακια μπορεις να τα τρως(ή εσκορτ ή πιατσα για πιο μερακληδες)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
χωρις γνωριμιες (αυτο που λετε κυκλο) και 5 χιλιαδες το μηνα να βγαλεις μονο στουντιακια μπορεις να τα τρως(ή εσκορτ ή πιατσα για πιο μερακληδες)
Ε όχι..( αλλά δεν το αναλύω)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
παικταρά μου τα ίδια θα ακούσεις για το Ρέθυμνο. Επειδή όλες οι πανεπιστημιακές σχολές είναι γυναικοκρατούμενες, η πόλη είναι μικρή σε πληθυσμό ,έχει ένα μικρό κέντρο νεοσυλλέκτων και το καλοκαίρι τουρίστριες, πάντα κυκλοφορούσε ο μύθος ότι εκεί γαμάς σίγουρα.

Μύθος αφού ξέρω Ρεθυμνιώτες που δε γαμάνε ούτε τρύπα στον τοίχο. Φοιτήτριες έχει μεν πάρα πολλές ,αλλά δεν συνανστρέφονται με Κρητίκαρους γιατί συνήθως είναι αγροίκοι (όσες έχουν σπουδάσει Ρέθυμνο σου λένε ότι το μεγαλύτερο παράπονο είναι πόσο μαλάκες είναι οι ντόπιοι). Τουρίστριες το καλοκαίρι πρέπει να έχεις πρόσβαση και το Ρέθυμνο δεν είναι Χερσόνησος να έχιε τουριστόμπαρα. Για τους δε φαντάρους νεοσύλλεκτοι είναι αν δεν έχουν κάποιον γνωστό να τους κάνει κονέ μια στο τόσο που θα βγουν ... τι το συζητάμε.
Άρα μία από τα ίδια.
Kατι παρόμοιο θα ισχύει για τα αιδοιολιβαδα της Κομοτηνής ,της Λάρισας ,των Ιωαννίνων και των Σερρών.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Εγώ θα έλεγα γύρω στα 1.500€ και χωρίς κύκλο...από εκεί και κάτω ΔΕΝ!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Άνεργοι που δεν έχουν βγει ποτέ από την γειτονιά τους έχουν σαφέστατο προβάδισμα γιατί έχουν δημιουργήσει κύκλο από γειτόνισσες,συμμαθήτριες κτλ.
Οικονομικός μετανάστης που είναι στα 600€ ( αλλά και παραπάνω ακόμα)και έχει να πληρώσει λογαριασμούς και ενοίκιο δεν έχει τύχη ιδίως αν βρίσκεται σε μικρή ,κλειστή κοινωνία με αντιστοιχως μικρά και κλειστά μυαλά.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Καλή χρονιά με υγεία και πολλή ΤΥΧΗ

20230101_003938.jpg

Στο 00:40 του νέου έτους ο Antony της Κουμουνδούρου είχε βάρδια, έκανε ρεβεγιόν στην υπόγα των τρολ και αναγκάστηκε να βάλει φωτογραφία οικογένειας Κούλη αφού ο Αλεκάρας κρύβεται!!

Screenshot_17.jpg

3247_n.jpg

323255541_573214054620368_1347464723209495433_n.jpg

OP
OP
Μάγος του ΟΖ

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Like
1.438
Πόντοι
206
Καλήν εσπέραν άρχοντες, κι αν είναι ορισμός σας, Χριστού τη θεία Γέννηση, να πω στο αγαπημένο μας site.

Όσοι είμαστε χωρίς δική μας γυναίκα και παιδιά, είτε μόνοι είτε όχι, ίσως θα ήταν όμορφο για κάποιους να έχουν επαφή εδώ αυτές τις ώρες, όπως όλον τον χρόνο και στην γιορτή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ας επικρατήσει η «οικογενειακή» ατμόσφαιρά που μας ενώνει τους μπουρδελιάρηδες και να παραθέτουμε οτιδήποτε θέλουμε, σαν να ρεβεγιονάρουμε σε γιορτινό τραπέζι. Δεκτοί και όσοι έχουν οικογένεια, αλλά για κάποιο λόγο είναι αποχωρισμένοι, λόγω επαγγέλματος, ή λόγω διαζυγίου κτλ.

Δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο με το νήμα στην αναζήτηση, αλλά υπάρχει το αξιόλογο νήμα «Χριστούγεννα και η μοναξιά του πουτανιάρη». Είπα αξιόλογο καθώς λέχθηκαν πολλές ωραίες απόψεις και ιστορίες για παράδειγμα είτε προς αποφυγή, είτε προς μίμηση. Όμως γενικά το συγκεκριμένο νήμα έβγαζε μία θλίψη και «μαυρίλα».

Με το παρόν νήμα θέλω να χαρούμε σαχλαμαρίζοντας και κάνοντας χαβαλέ σε αυτές τις ώρες.

Παραθέτω το πρώτο μου ποστ για το ρεβεγιόν από μπαλέτο που έδειχνε στην εποχή μου στο ένα από τα 2 μοναδικά κανάλια που έπαιζαν τότε, και η τηλεθέαση του άγγιζε το 100%

Χρόνια πολλά και καλές γιορτές.

Ρεβεγιόν στο Μπου 2024

Καλήν εσπέραν άρχοντες,
κι αν είναι ορισμός σας, Χριστού τη θεία Γέννηση, να πω ξανά στο αγαπημένο μας site.

Παραθέτω παραπάνω το αρχικό ποστ του νήματος πριν από έναν ακριβώς χρόνο. Κάνοντας επισκόπηση του πως εξελίχθηκε το νήμα εκείνες τις ημέρες του 2022, το ξεκίνημα στην Παραμονή Χριστουγέννων ήταν χλιαρό με κάποιους να αποκαλούν ναυάγια όσους βγάζουν εκείνο το βράδυ στο σάϊτ, χαριτολογώντας βέβαια με διάθεση για χαβαλέ και τρολάρισμα. Στην πορεία αρκετοί ευχήθηκαν, αλλά και κάποιοι το έριξαν στην αυτολύπηση και ύστερα πολλοί έδιναν κουράγιο σε αυτούς με καλά λόγια και ευχές. Ακολούθως και ξαφνικά γύρω στα Χριστούγεννα το θρεντ πήρε μία απροσδόκητη τροπή στη συζήτηση, όταν ένα νεαρό σύμφωνα με τα λεγόμενα του μέλος που μετά από εκείνη τη συζήτηση εξαφανίστηκε ισχυροποιώντας την αλήθεια για το νεαρό της ηλικίας του, είχε ρωτήσει πώς να την πέσει σε μία πιτσιρίκα σερβιτόρα που γούσταρε. Όπως θα περιμένατε, πολλά σεβαστά μέλη ανέλαβαν να τον συμβουλέψουν και τον νουθετήσουν για αρκετές σελίδες του νήματος, μέχρι την 26η Δεκεμβρίου του 2022. Και κάπου εκεί χάθηκε το ενδιαφέρον για το νήμα.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μέσω ενός ποσταρίσματος μου, ξαναζέστανα τη συζήτηση. Αυτή τη φορά είχε περισσότερη ανταπόκριση με πολλές ευχές. Ένα μέλος μάλιστα λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, ανέφερε ότι κάποια τον θυμήθηκε στις 1και μισή το βράδυ και τον πήρε τηλέφωνο και κατέληξε σε πιπούλα στο αμάξι του. Αυτό έδωσε νότα αισιοδοξίας για την καινούρια χρονιά, δηλαδή αυτή που διανύουμε και τελειώνει σε λίγες ημέρες. Από εκεί και έπειτα η συζήτηση πάλι πήρε ενδιαφέρουσα τροπή. Αναφερόταν κυρίως για τα καλά και τα κακά της Θεσσαλονίκης ως μέρος για να ζήσεις και να κάνεις καμάκι. Ήταν μία μείξη από «τι τρέχει με τις ελλεεινίδες» και τη ζωή στη θεσσαλονίκη και κατέληξε πανυγυρικά με φωτογραφίες πολιτικών αρχηγών κομμάτων με τις οικογένειες τους στο ρεβεγιόν των σπιτιών τους. :confused:

Και εδώ εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
Ρεβεγιόν στο Μπου 2024

Καλήν εσπέραν άρχοντες,
κι αν είναι ορισμός σας, Χριστού τη θεία Γέννηση, να πω ξανά στο αγαπημένο μας site.

Παραθέτω παραπάνω το αρχικό ποστ του νήματος πριν από έναν ακριβώς χρόνο. Κάνοντας επισκόπηση του πως εξελίχθηκε το νήμα εκείνες τις ημέρες του 2022, το ξεκίνημα στην Παραμονή Χριστουγέννων ήταν χλιαρό με κάποιους να αποκαλούν ναυάγια όσους βγάζουν εκείνο το βράδυ στο σάϊτ, χαριτολογώντας βέβαια με διάθεση για χαβαλέ και τρολάρισμα. Στην πορεία αρκετοί ευχήθηκαν, αλλά και κάποιοι το έριξαν στην αυτολύπηση και ύστερα πολλοί έδιναν κουράγιο σε αυτούς με καλά λόγια και ευχές. Ακολούθως και ξαφνικά γύρω στα Χριστούγεννα το θρεντ πήρε μία απροσδόκητη τροπή στη συζήτηση, όταν ένα νεαρό σύμφωνα με τα λεγόμενα του μέλος που μετά από εκείνη τη συζήτηση εξαφανίστηκε ισχυροποιώντας την αλήθεια για το νεαρό της ηλικίας του, είχε ρωτήσει πώς να την πέσει σε μία πιτσιρίκα σερβιτόρα που γούσταρε. Όπως θα περιμένατε, πολλά σεβαστά μέλη ανέλαβαν να τον συμβουλέψουν και τον νουθετήσουν για αρκετές σελίδες του νήματος, μέχρι την 26η Δεκεμβρίου του 2022. Και κάπου εκεί χάθηκε το ενδιαφέρον για το νήμα.

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, μέσω ενός ποσταρίσματος μου, ξαναζέστανα τη συζήτηση. Αυτή τη φορά είχε περισσότερη ανταπόκριση με πολλές ευχές. Ένα μέλος μάλιστα λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, ανέφερε ότι κάποια τον θυμήθηκε στις 1και μισή το βράδυ και τον πήρε τηλέφωνο και κατέληξε σε πιπούλα στο αμάξι του. Αυτό έδωσε νότα αισιοδοξίας για την καινούρια χρονιά, δηλαδή αυτή που διανύουμε και τελειώνει σε λίγες ημέρες. Από εκεί και έπειτα η συζήτηση πάλι πήρε ενδιαφέρουσα τροπή. Αναφερόταν κυρίως για τα καλά και τα κακά της Θεσσαλονίκης ως μέρος για να ζήσεις και να κάνεις καμάκι. Ήταν μία μείξη από «τι τρέχει με τις ελλεεινίδες» και τη ζωή στη θεσσαλονίκη και κατέληξε πανυγυρικά με φωτογραφίες πολιτικών αρχηγών κομμάτων με τις οικογένειες τους στο ρεβεγιόν των σπιτιών τους. :confused:

Και εδώ εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους!
:wanker::wanker::wanker:

night sinking GIF

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Ρεβεγιον στο μπου
Μια χαρα παιδια...
Εγω θα προσεξω να μην πιω πριν καβαλησω τη μηχανη.
Θα παω να γαμησω κατι που θα μου γυαλισει σε καμμια πιατσα η κανα αγιοβασιλακι σε κανα μπουρδελο.Με φτιαχνει πολυ να ειναι ντυμενη η πορνη αγιο βασιλαινα.
Μετα θα παω σε κανα μπαρακι στη γειτονια να πιω κανα ουισκακι για το καλο και επειτα για βρωμικο.
Υστερα σπιτι να χεσω και να διαβασω ξανα τη σελιδα μας...
Θα εχω συντροφια και το σκυλο μου...
Θα εχω αδειασει τους ορχεις μου και θα χω γεμισει το στομαχι μου με αλκοολη.
Υπαρχει καλυτερο πραγμα για παραμονη;
Υγ:Αν σε κανενα μπουρδελο η τσατσα κερνα μελομακαρονα και εχει πουτανα αγιο βασιλακι να αναφερθει παραυτα
:headbang2:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Ρεβεγιον στο μπου
Μια χαρα παιδια...
Θα παω να γαμησω κατι που θα μου γυαλισει σε καμμια πιατσα η κανα αγιοβασιλακι σε κανα μπουρδελο.Με φτιαχνει πολυ να ειναι ντυμενη η πορνη αγιο βασιλαινα.
Μετα θα παω σε κανα μπαρακι στη γειτονια να πιω κανα ουισκακι για το καλο και επειτα για βρωμικο.
Υγ:Αν σε κανενα μπουρδελο η τσατσα κερνα μελομακαρονα και εχει πουτανα αγιο βασιλακι να αναφερθει παραυτα
Θυμάμαι Πρωτοχρονιά στα εν Θεσσαλονίκη ιδρύματα μόλις μπήκε το 2012...με συναγωνιστή όπου απολαύσαμε αλλαγή έτους στην Πλ.Αριστοτελους και μια ώρα μετά ανταλλαξα τα υγρά μου με αιθέρια ύπαρξη.

Sicarios

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2019
Κριτικές
26
Like
3.473
Πόντοι
1.436
Ρεβεγιον στο μπου
Μια χαρα παιδια...
Ιδανικό προγραμμα . Εύχομαι τα καλύτερα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Ευχόμαστε καλά Χριστούγεννα με υγεία κι αγάπη για όλο το κόσμο!! Χαρούμενα και λαχταριστα Χριστούγεννα φίλοι μας, με πολυ σεξ και πολλά φαγοπότια!
Γούστα παντού ,εναντίων όλων !!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom