Νέα

Ρεβεγιόν στο Μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Μάγος του ΟΖ
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 522
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Λέω του χρόνου να πάω και Αλεξανδρούπολη γιατί και εκεί έχουν φήμη ότι είναι εύκολες γκόμενες. Πολύ μεγάλο ταξίδι βέβαια από νότια Ελλαδα...ξέρει κανένας αν αξίζει τον κόπο για κάνα τριήμερο ξέρω γω ?
Στον Έβρο γενικά οι κοπέλες ψάχνουν άντρα να φύγουν από εκεί.. άρα δεν ξέρεις τι γίνεται..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.991
Πόντοι
9.297
Ναι αλλά δε λέει να είσαι 35+ και να ζεις με τους γονείς..
Επίσης, ζωή δε σημαίνει δουλεύω και βγάζω λεφτά για γούστα.. πρέπει να έχουμε άλλους ανώτερους στόχους και τα γούστα μια στο τόσο για να ξεδινουμε λίγο..
Αλλιώς όλα πάνε στα στουδιος μπάρες κλπ..δεν έχει νόημα κι αυτό
Ανώτερους στόχους για οικογένεια ,σπίτια κτλ μόνο με τετραψήφιο μισθό .
Αλλιώς επιβίωση και γούστα κατά το δυνατόν .

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.991
Πόντοι
9.297
Λέω του χρόνου να πάω και Αλεξανδρούπολη γιατί και εκεί έχουν φήμη ότι είναι εύκολες γκόμενες. Πολύ μεγάλο ταξίδι βέβαια από νότια Ελλαδα...ξέρει κανένας αν αξίζει τον κόπο για κάνα τριήμερο ξέρω γω ?
Μην μπερδεύεσαι....ευκολες φοιτήτριες με συμφοιτητές και τοπικούς χρηματοδότες όπως και τα αφεντικά τους σε φαγαδικα και καφετέριες.
Αλλιώς πέφτεις σε τοίχο ...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Στον Έβρο γενικά οι κοπέλες ψάχνουν άντρα να φύγουν από εκεί.. άρα δεν ξέρεις τι γίνεται..

Δεν υπάρχουν πλέον κοπέλες που ψάχνουν άντρα.Μόνο άντρες που ψάχνουν κοπέλα

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Σαλονικα ειναι γαματη πολη για φοιτητης και μεχρι τα 25. Μετα τα 25 ειναι μια φρικη για οσους δεν εχουν δικη τους στεγη η εστω μια ετοιμη δουλεια.

Το καλο βεβαια ειναι οτι εχει εκπληκτικα σπιτια στο κεντρο :confused:

Εχω μεινει σε 2 σπιτια στην περιοχη αυτη ως φοιτητης, στο ενα ητανε 1ος οροφος και το δωματιο μου εβλεπε πισω στον ακαλυπτο. ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ :tooth:

aetqbse5n79a1.jpg

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
Παίκτη μου και εγώ κάποτε έτσι τα έβλεπα για τον εαυτό μου. Πίστεψέ με δε φταίει ούτε η Κοζάνη, ούτε η γεωγραφία, ούτε ο καιρός. Η μιζέρεια σου φταίει. Αν βάλεις τη μιζέρεια στη βαλίτσα και στη Μόσχα να πας πάλι μόνος σου θα είσαι.

Κι εγώ άσχημος είμαι αλλά φροντίζω το βάρος, ντύσιμο και πάω γυμναστήριο. Θα δεις κατακόρυφη βελτίωση. Κυρίως όταν βγαίνεις με γυναίκες μην είσαι μίζερος, λέγε κανένα αστείο, δείχνε αισιοδοξία. Άκυρα θα φας από όλες τις φυλές μην τρελαίνεσαι.

Αν ψάχνετε μέρος που οι γυναίκες είναι περισσότερες, όλες μουνάρες και εύκολες, δε θα το βρείτε ποτέ. Αν είσαι μαλάκας και σε λύκειο θηλέων να σε γράψουν ,με το χερογλύκανο θα τη βγάλεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Παίκτη μου και εγώ κάποτε έτσι τα έβλεπα για τον εαυτό μου. Πίστεψέ με δε φταίει ούτε η Κοζάνη, ούτε η γεωγραφία, ούτε ο καιρός. Η μιζέρεια σου φταίει. Αν βάλεις τη μιζέρεια στη βαλίτσα και στη Μόσχα να πας πάλι μόνος σου θα είσαι.

Κι εγώ άσχημος είμαι αλλά φροντίζω το βάρος, ντύσιμο και πάω γυμναστήριο. Θα δεις κατακόρυφη βελτίωση. Κυρίως όταν βγαίνεις με γυναίκες μην είσαι μίζερος, λέγε κανένα αστείο, δείχνε αισιοδοξία. Άκυρα θα φας από όλες τις φυλές μην τρελαίνεσαι.

Αν ψάχνετε μέρος που οι γυναίκες είναι περισσότερες, όλες μουνάρες και εύκολες, δε θα το βρείτε ποτέ. Αν είσαι μαλάκας και σε λύκειο θηλέων να σε γράψουν ,με το χερογλύκανο θα τη βγάλεις.

Το να είσαι άσχημος (ή το να μην είσαι όμορφος αν θες) δεν παίζει κανένα ρόλο,αφού οι ελλεεινίδες δεν έχουν την εμφάνιση στα πρώτα κριτήρια.Ποσοι και πόσοι ασχημομούρηδες,κοντοί κλπ έχουν γκόμενες ενώ εμφανίσιμοι,ψηλοί τον παίζουν και παρακαλάνε

Τα μόνα μέρη που έχω δει περισσότερες γυναίκες απο άντρες είναι Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη πρωινές ώρες

MistressPandhub

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2023
Like
6
Πόντοι
0
Το πιο κοντινό στον ουτοπικό παράδεισο που περιγράφουν οι συναγωνιστές, το συνάντησα στη Λετονία. 8% οι γυναίκες περισσότερες από τους άντρες, και τι γυναίκες: οι ψηλότερες στην ευρώπη με τη χαρακτηριστική ομορφιά που έχει το ανατολικό μπλοκ!

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.836
Πόντοι
6.536
Το να είσαι άσχημος (ή το να μην είσαι όμορφος αν θες) δεν παίζει κανένα ρόλο,αφού οι ελλεεινίδες δεν έχουν την εμφάνιση στα πρώτα κριτήρια.Ποσοι και πόσοι ασχημομούρηδες,κοντοί κλπ έχουν γκόμενες ενώ εμφανίσιμοι,ψηλοί τον παίζουν και παρακαλάνε

Τα μόνα μέρη που έχω δει περισσότερες γυναίκες απο άντρες είναι Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη πρωινές ώρες
Τύπε αν δεν τολμάς δεν θα παίξεις μπαλίτσα.
Τύποι μέτριοι αλλά τολμηροί γαμάνε,τύποι όμορφοι ναρκισιστές χωρίς @@ και θάρρος μένουνε με το πουλί στο χέρι στο διηνεκές και λένε για Ελλεεινίδες....

Θέλει αρετή και τόλμη
:tooth:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.227
Πόντοι
3.846
παικταρά μου τα ίδια θα ακούσεις για το Ρέθυμνο. Επειδή όλες οι πανεπιστημιακές σχολές είναι γυναικοκρατούμενες, η πόλη είναι μικρή σε πληθυσμό ,έχει ένα μικρό κέντρο νεοσυλλέκτων και το καλοκαίρι τουρίστριες, πάντα κυκλοφορούσε ο μύθος ότι εκεί γαμάς σίγουρα.

Μύθος αφού ξέρω Ρεθυμνιώτες που δε γαμάνε ούτε τρύπα στον τοίχο. Φοιτήτριες έχει μεν πάρα πολλές ,αλλά δεν συνανστρέφονται με Κρητίκαρους γιατί συνήθως είναι αγροίκοι (όσες έχουν σπουδάσει Ρέθυμνο σου λένε ότι το μεγαλύτερο παράπονο είναι πόσο μαλάκες είναι οι ντόπιοι). Τουρίστριες το καλοκαίρι πρέπει να έχεις πρόσβαση και το Ρέθυμνο δεν είναι Χερσόνησος να έχιε τουριστόμπαρα. Για τους δε φαντάρους νεοσύλλεκτοι είναι αν δεν έχουν κάποιον γνωστό να τους κάνει κονέ μια στο τόσο που θα βγουν ... τι το συζητάμε.
Άρα μία από τα ίδια.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Σαλονικα ειναι γαματη πολη για φοιτητης και μεχρι τα 25. Μετα τα 25 ειναι μια φρικη για οσους δεν εχουν δικη τους στεγη η εστω μια ετοιμη δουλεια.

Το καλο βεβαια ειναι οτι εχει εκπληκτικα σπιτια στο κεντρο :confused:

Εχω μεινει σε 2 σπιτια στην περιοχη αυτη ως φοιτητης, στο ενα ητανε 1ος οροφος και το δωματιο μου εβλεπε πισω στον ακαλυπτο. ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ :tooth:

aetqbse5n79a1.jpg
Μαγεία! Θεσσαλονίκη, η πιο ερωτική πόλη! ( Φαβελες φοιτητών θεσνικης)

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.858
Πόντοι
3.656
Τύπε αν δεν τολμάς δεν θα παίξεις μπαλίτσα.
Τύποι μέτριοι αλλά τολμηροί γαμάνε,τύποι όμορφοι ναρκισιστές χωρίς @@ και θάρρος μένουνε με το πουλί στο χέρι στο διηνεκές και λένε για Ελλεεινίδες....

Θέλει αρετή και τόλμη
:tooth:

Πρώτα κύκλο θέλει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom