argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.995
- Πόντοι
- 9.297
Ο έχων βγαίνει...ο μη έχων θα βγει όταν θα είναι έχων.Αλλιως δεν γίνεται!Δεν είναι ο καφές μόνο..
Ο έχων βγαίνει...ο μη έχων θα βγει όταν θα είναι έχων.Αλλιως δεν γίνεται!Δεν είναι ο καφές μόνο..
Έτσι είναι..λίγο εμφανίσιμος αν είσαι, πέφτουν πάνω σου οι θεσσαλονικιες και σου δίνουν τηλέφωνο..( εγώ πολύ χάλια εμφάνιση γι'αυτό δεν με πλησιάζει καμία, αλλα γενικά θεσνικη πας στο περίπτερο και μαζεύεις τρία τηλέφωνα)
Εγώ ευτυχώς είμαι άσχημος κι έχω την ησυχία μουΈτσι ακριβώς τύπε,εγώ να φανταστείς κυκλοφορώ με μπλουζάκι 'είμαι πιασμένος' για να μη μου την πέφτουν οι αχόρταγες
Άρα δεν είμαι ο μόνος με τέτοιο μπλουζάκι.........................Έτσι ακριβώς τύπε,εγώ να φανταστείς κυκλοφορώ με μπλουζάκι 'είμαι πιασμένος' για να μη μου την πέφτουν οι αχόρταγες
Θεσσαλονίκη αν έχεις λεφτά, είναι οκ! Αν δεν έχεις όμως...
Σε σχέση με τις δικές μας στην Πελοπόννησο που έχουν και υφακι ενώ δεν είναι τίποτα, είναι πολύ καλύτερα πάντως.
Εγώ μίλησα για ανθρώπινες καταστάσεις ...οι αναρχολαθρολαγνοι λογικά θα έχουν και τέτοια στέκια απλώς εγώ απαξιω να ασχοληθώ.Ισχύει ότι έχει και στέκια με αριστερές που την πέφτουν σε τουρίστες και σε λάθρο??
Φυσικά...τόσες ανώμαλες κυκλοφορούν ,θα βρουν τα ναυάγια και τους καγκουρες που τις αξίζουν.Αρκούν και τα μούσια
Ο έχων βγαίνει...ο μη έχων θα βγει όταν θα είναι έχων.Αλλιως δεν γίνεται!
Σωστά αυτά που λες. Με αφορμή το σχόλιο του πορνλιμπεραλ, ας πούμε όμως ότι για ένα νέο παιδί που θέλει να φτιάξει τη ζωή του, η Θεσσαλονίκη είναι μάλλον αφιλόξενη αν δεν υπάρχουν χρήματα. Είναι ακριβή πόλη, με ακριβά ενοίκια. Επομένως παρότι όπως είπε στην Πελοπόννησο οι κοπέλες είναι ψηλομυτες, και στη θεσνικη τα ίδια θα συναντήσει κι επιπλέον αν δεν του περισσεύουν για να κυκλοφόρησει δύσκολα τα πράγματα.. εκτός αν γνωρίσει κάποια κοπέλα από τη δουλειά κλπΟ μη έχων μπορεί να απολαύσει φθηνό street food στα στενά πλησίον και πέριξ της Πλατείας Ναυαρίνου.
Όλοι βολεύονται στην Θεσσαλονίκη αρκεί να ξέρουν που θα ψάξουν.
Σωραιοςςςhhhh!!!Εγώ ευτυχώς είμαι άσχημος κι έχω την ησυχία μου
Σωστά αυτά που λες. Με αφορμή το σχόλιο του πορνλιμπεραλ, ας πούμε όμως ότι για ένα νέο παιδί που θέλει να φτιάξει τη ζωή του, η Θεσσαλονίκη είναι μάλλον αφιλόξενη αν δεν υπάρχουν χρήματα. Είναι ακριβή πόλη, με ακριβά ενοίκια. Επομένως παρότι όπως είπε στην Πελοπόννησο οι κοπέλες είναι ψηλομυτες, και στη θεσνικη τα ίδια θα συναντήσει κι επιπλέον αν δεν του περισσεύουν για να κυκλοφόρησει δύσκολα τα πράγματα.. εκτός αν γνωρίσει κάποια κοπέλα από τη δουλειά κλπ
Παπάρια....τα πιο πολλά πιτσιρίκια κυκλοφορούν σαν μπρουκληδες γιατί μένουν με τους γονείς και δεν ξοδεύουν τίποτα από την τσέπη τους παρά μόνο για τα γούστα τους.Σωστά αυτά που λες. Με αφορμή το σχόλιο του πορνλιμπεραλ, ας πούμε όμως ότι για ένα νέο παιδί που θέλει να φτιάξει τη ζωή του, η Θεσσαλονίκη είναι μάλλον αφιλόξενη αν δεν υπάρχουν χρήματα. Είναι ακριβή πόλη, με ακριβά ενοίκια. Επομένως παρότι όπως είπε στην Πελοπόννησο οι κοπέλες είναι ψηλομυτες, και στη θεσνικη τα ίδια θα συναντήσει κι επιπλέον αν δεν του περισσεύουν για να κυκλοφόρησει δύσκολα τα πράγματα.. εκτός αν γνωρίσει κάποια κοπέλα από τη δουλειά κλπ
Δεν έχει να κάνει με Σαλονικιες...γενικά η Ελληνίδα έχει μια έμφυτη ανασφάλεια να βρει χρηματοδοτη γιατί ξέρει ότι μόνη της είναι ανίκανη να ανέβει κοινωνικά και οικονομικα.Οο Σαλονικιες είναι πολύ του χρήματος δηλαδή ? Με μπατιρι δεν κάνουν τόσο εύκολα κατάσταση ?
Έτσι ακριβώς. Πρέπει να έχεις κανά πενηνταρικο να κεράσεις κανά ποτό.. αλλιώς θα σε φάει το σκοτάδιΟο Σαλονικιες είναι πολύ του χρήματος δηλαδή ? Με μπατιρι δεν κάνουν τόσο εύκολα κατάσταση ?
Σωστά αυτά που λες. Με αφορμή το σχόλιο του πορνλιμπεραλ, ας πούμε όμως ότι για ένα νέο παιδί που θέλει να φτιάξει τη ζωή του, η Θεσσαλονίκη είναι μάλλον αφιλόξενη αν δεν υπάρχουν χρήματα. Είναι ακριβή πόλη, με ακριβά ενοίκια. Επομένως παρότι όπως είπε στην Πελοπόννησο οι κοπέλες είναι ψηλομυτες, και στη θεσνικη τα ίδια θα συναντήσει κι επιπλέον αν δεν του περισσεύουν για να κυκλοφόρησει δύσκολα τα πράγματα.. εκτός αν γνωρίσει κάποια κοπέλα από τη δουλειά κλπ
Επιπλέον στη Θεσσαλονίκη δεν έχει δουλειές..οι νέοι κυρίως καφέ και ντελιβερι.. μισθοί πείνας..Οο Σαλονικιες είναι πολύ του χρήματος δηλαδή ? Με μπατιρι δεν κάνουν τόσο εύκολα κατάσταση ?
Ισχύει μόνο για πτυχιούχους...αν πας έξω ως ανειδίκευτος εργάτης απλά την πουτσισες.Νεο παιδί που θέλει να φτιάξει τη ζωή του,σηκώνεται και φεύγει απ'την Ελλάδα.Θεσσαλονίκη είναι μόνο για να ψωλάρεις σαν φοιτητής με χαρτζιλίκι.Μετά με 600 ευρώ και 700,δεν υπάρχεις στον χάρτη.
Υπάρχουν αρκετοί στόχοι για να στείλεις βιογραφικό.Επιπλέον στη Θεσσαλονίκη δεν έχει δουλειές..οι νέοι κυρίως καφέ και ντελιβερι.. μισθοί πείνας..