argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.750
- Πόντοι
- 9.297
Έγχρωμες είναι οι τηλεοράσεις ...οι άνθρωποι είναι λευκοί,μαύροι,ερυθροδερμοι ,κίτρινοι η και μιγάδες.Έναν παχουλο έγχρωμο βλέπω στο Νιάρχο τυποι
Έγχρωμες είναι οι τηλεοράσεις ...οι άνθρωποι είναι λευκοί,μαύροι,ερυθροδερμοι ,κίτρινοι η και μιγάδες.Έναν παχουλο έγχρωμο βλέπω στο Νιάρχο τυποι
Πολύ ωραία! ( )]
Α,ρε Μαρεβα μας έφτιαξες πάλι....!!!
Kατα έναν τρόπο υπέστη ριζική αναβάθμιση ...σε φωτογραφίες της τον πρώτο καιρό μετά τον γάμο της ήταν χάλια.Τωρα είναι κλάσεις ανωτερη.Πολύ ωραία! ( )
Είναι γκάου τελείως...δεν λένε είμαστε νικήτριες αλλά ΝΙΚΗΤΕΣ...μάλλον έχουν πιο πολλή τεστοστερόνη από πολλούς άνδρες .Όχι μόνο οι πολιστριες του Ολυμπιακού αλλά λίγο πολύ όλες.Πολιστριες του Ολυμπιακού τώρα στο mega. Ωραία καβλακια
Σκηνικά μεσα στο αμάξι είναι σαν να τρως μπριζόλα με τα χέρια σε όρθια θέση....άβολα και αναρομοστα.Τελικά μάγκες δεν μπήκε άσχημα η χρόνια για μένα…με πήρε τηλ μια που γαμιομαστε που και που κατά τις 1μιςη, να βγούμε για ποτακι, και η νύχτα τελείωσε με πίπα και δάχτυλο στο μουνακι της μέσα στο αμάξι μου. Καμία φορά η ζωή μας κάνει και απρόσμενα δωράκι, έτσι ώστε η πορεία προς τον βυθό να γίνεται πιο γλυκια….ελπίζω το 2023 όλοι οι συναγωνιστές να είναι ευτυχισμένοι, δυνατοί και υγειής
Σε ευχαριστούμε!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. γαμησε το ρεβεγιόν σε τούτο το νήμα παρεα με αργυροτοξο, πορνλιμπεραλ και γουσταρωναχυνω
σας περιμένουνε ολους στη στέψη του πρωταθλητή πξ στο νήμα μιστερ
Σωστός ο παίκτης. Είδες τελικά που το ματσάκι δεν έχει χαθεί ακόμη; Έχω φτιάξει λίστα σε ποιες θα στείλω ευχές για να τους θυμίζω την παρουσία μου. Ξέρω από τώρα ποιες ψήνονται πάμε για κανένα new entry.Τελικά μάγκες δεν μπήκε άσχημα η χρόνια για μένα…με πήρε τηλ μια που γαμιομαστε που και που κατά τις 1μιςη, να βγούμε για ποτακι, και η νύχτα τελείωσε με πίπα και δάχτυλο στο μουνακι της μέσα στο αμάξι μου. Καμία φορά η ζωή μας κάνει και απρόσμενα δωράκι, έτσι ώστε η πορεία προς τον βυθό να γίνεται πιο γλυκια….ελπίζω το 2023 όλοι οι συναγωνιστές να είναι ευτυχισμένοι, δυνατοί και υγειής
Εντάξει γούστα είναι..Kατα έναν τρόπο υπέστη ριζική αναβάθμιση ...σε φωτογραφίες της τον πρώτο καιρό μετά τον γάμο της ήταν χάλια.Τωρα είναι κλάσεις ανωτερη.
Έτσι...Εντάξει γούστα είναι..
Απτά αναβολικά, ανδρογόνα στεροειδή που πίνουν είναιΕίναι γκάου τελείως...δεν λένε είμαστε νικήτριες αλλά ΝΙΚΗΤΕΣ...μάλλον έχουν πιο πολλή τεστοστερόνη από πολλούς άνδρες .Όχι μόνο οι πολιστριες του Ολυμπιακού αλλά λίγο πολύ όλες.
Κωλοφαρδε..εμένα όλες με ξέχασαν...ούτε για ψυχικό δεν με πλησιάζουνΤελικά μάγκες δεν μπήκε άσχημα η χρόνια για μένα…με πήρε τηλ μια που γαμιομαστε που και που κατά τις 1μιςη, να βγούμε για ποτακι, και η νύχτα τελείωσε με πίπα και δάχτυλο στο μουνακι της μέσα στο αμάξι μου. Καμία φορά η ζωή μας κάνει και απρόσμενα δωράκι, έτσι ώστε η πορεία προς τον βυθό να γίνεται πιο γλυκια….ελπίζω το 2023 όλοι οι συναγωνιστές να είναι ευτυχισμένοι, δυνατοί και υγειής
Κωλοφαρδε..εμένα όλες με ξέχασαν...ούτε για ψυχικό δεν με πλησιάζουν
Να ορίσουμε επιδότηση ενοικίου για να έρθεις Θεσσαλονίκη...Η περιοχη φταιει. Φυγε απο το Ψυχικο!
Να ορίσουμε επιδότηση ενοικίου για να έρθεις Θεσσαλονίκη...
Καλά λες ...θα πάω Γλυφάδα...Η περιοχη φταιει. Φυγε απο το Ψυχικο!
Καλά λες ...θα πάω Γλυφάδα...