james tiberius kirk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 5
- Like
- 8.311
- Πόντοι
- 2.356
Η ζωή δε σταματά ποτέ...Μετά το ευχάριστο (;) διάλειμμα, η ζωή συνεχίζεται....
Καλή χρονιά, αλάνια!
Η ζωή δε σταματά ποτέ...Μετά το ευχάριστο (;) διάλειμμα, η ζωή συνεχίζεται....
Καλή χρονιά, αλάνια!
Επίσης με Κορομηλά που δήλωσε ενωρίτερα ότι η αγάπη δεν έχει φύλο...να την δω αγκαλίτσα με καμμία αναδυόμενη στην σωουμπηζνα να σαλταρω από καμμία ταράτσα...γιατί ο δικαιωματισμος και τα Τζάμπο ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!Με Σεργουλόπουλο και Μελίτα Είδες για να είσαι αδερφατο η αλληλέγγυος...πιανεις όλα τα πόστα ακόμα κι αν έχεις εκπομπή του 2 τοις εκατό τηλεθέαση
Όταν τα τιναξουμε θα δούμε Μαραντόνα και Πελέ και Σύλβια Κριστελ από Εμμανουέλα...Η ζωή δε σταματά ποτέ...
Καλη χρονια με υγεια τυποι και ολα τα καλα!Απολογισμός 2022, αποχώρησα από το ένα μαγαζί μου, πέρασα πολύ άσχημα στο καράβι (σε φάση που ένας τρελός με έχει βάλει σε σκέψεις να τα παρατήσω) , χώρισα μετά από 5 χρόνια σχέσης (επειδή δεν κράτησα το λόγο μου να σταματήσω τα καράβια), κόλλησα κορώνα πρώτη φορά κ μέσα στις γιορτές κ πέθαναν δυο πολύ δικοί μου άνθρωποι.
Ηταν επιτυχία το 2022! στα τσακίδια λοιπών
Καλή χρονιά αγαπητέΚαλή χρονιά με υγεία και πολύ ΤΥΧΗ
Προίκισα μιλφονια σε ιδρύματα δωρίζοντας παιδικά ρούχα...έκανα το χρέος μου σε συνάνθρωπο σε ανάγκη.Χρόνια πολλά,Καλή Χρονιά,Υγεία,ψυχική και σωματική.Να μην ξεχνάμε τον συνάνθρωπό μας,όταν έχει την ανάγκη μας,στους πονηρούς καιρούς που ζούμε...
Α,ρε Μαρεβα μας έφτιαξες πάλι....!!!Καλή χρονιά με υγεία και πολλή ΤΥΧΗ
Πλέον αν δεν τα έχεις καλά με δαυτους δε μπορείς να βγεις εύκολα στην τηλεόραση και στη σόου μπιζΕπίσης με Κορομηλά που δήλωσε ενωρίτερα ότι η αγάπη δεν έχει φύλο...να την δω αγκαλίτσα με καμμία αναδυόμενη στην σωουμπηζνα να σαλταρω από καμμία ταράτσα...γιατί ο δικαιωματισμος και τα Τζάμπο ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!
Καλή χρονιά με υγεία και πολλή ΤΥΧΗ
Τους ξεκώλιαζα όλους έτσι για το καυλί χρονιά.Καλή χρονιά με υγεία και πολλή ΤΥΧΗ
Μην σε παίρνει από κάτω ρε...ξέρεις πόσοι παντρεμένοι έχουν ξεμείνει από τεστοστερόνη ανεχόμενοι μειώσεις από γυναίκα και πεθερικά και λένε ότι θα προτιμούσαν να είναι μόνοι ;Ένα χρόνο πιο κοντά στο αναπόφευκτο ναυάγιο
Αν είχαμε Τσίπρα θα μας ξεκωλιαζαν οι λάθρο που θα έκαναν χαλαρά βολτα από Έβρο ως Κρήτη αν δεν μας είχε διαλύσει πρώτα η κινεζική πανούκλα ...θα ξεκωλιαζες και το ροζουλι ξεφτιλαριο η όλα καλά τα έκαναν αυτοί;Τους ξεκώλιαζα όλους έτσι για το καυλί χρονιά.
Πικρή αλήθεια...θα ζούμε για να δούμε να αλλάζει αυτό;Πλέον αν δεν τα έχεις καλά με δαυτους δε μπορείς να βγεις εύκολα στην τηλεόραση και στη σόου μπιζ
Μόνο λάμψη σε κάθε γνήσιο str8 άνδρα!
Κωλοχρονια....