You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταξίδι στην Αρμενία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitriseas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108
- Εμφανίσεις 4K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 12.105
- Πόντοι
- 3.556
Οι Βιετναμέζες έχουν παράλληλο μουνιΤόσες Ρωσίδες, Βιετναμεζες, κλπ ασιατισες που ήδη βρίσκονται στο νησί δεν σου κάνουν;
Γιατί να πας τόσο μακριά αφού τις έχεις στον χώρο σου;
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 12.105
- Πόντοι
- 3.556
Ωραίο το Γιερεβαν, γεμάτο στα Ρωσίδια και σε γκόμενες που έχουν κάνει πλαστικη
Το να βρεις σε πέντε μέρες μουνι στα πενήντα που θα έρθει μαζί σου πίσω μου κάνει ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αν έμενες κάνα δίμηνο κάτι μπορεί να γινόταν.
Από τις τρεις χώρες , το Αζερμπαιτζαν ήταν το πιο εύκολο για γαμησι λόγω πολλών πουτανων και του παιχνιδιού που κάνανε οι γκόμενες , αν τις πετύχαινες μόνες (γιατί έχουν και τον μπαμπούλα του Ισλάμ)
Το να βρεις σε πέντε μέρες μουνι στα πενήντα που θα έρθει μαζί σου πίσω μου κάνει ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αν έμενες κάνα δίμηνο κάτι μπορεί να γινόταν.
Από τις τρεις χώρες , το Αζερμπαιτζαν ήταν το πιο εύκολο για γαμησι λόγω πολλών πουτανων και του παιχνιδιού που κάνανε οι γκόμενες , αν τις πετύχαινες μόνες (γιατί έχουν και τον μπαμπούλα του Ισλάμ)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 189
- Like
- 50.579
- Πόντοι
- 26.141
Φαγώθηκαν όλοι να πάνε να βρουν γυναίκα κ να παντρευτούν ....Να δώσεις τα φώτα σου στον άνθρωπο ρε μλκ.
Μην γίνεσαι μουνοπανάς....
![]()
Εγώ απλώς θέλω να τον σώσω για αυτό δεν μιλω
Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 12.105
- Πόντοι
- 3.556
Στείλουν Ζιμπάμπουε να βουτήξει στο αφανομουνιΦαγώθηκαν όλοι να πάνε να βρουν γυναίκα κ να παντρευτούν ....
Εγώ απλώς θέλω να τον σώσω για αυτό δεν μιλω![]()
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 189
- Like
- 50.579
- Πόντοι
- 26.141
Έχει κάνει γμεμβολοαλλ για τύφο ;Στείλουν Ζιμπάμπουε να βουτήξει στο αφανομουνι
Κ μια που το έφερε η κουβέντα κοτζαμ.ευρωοαικη ένωση κ δεν έχει εδώ κ ένα χρόνο πόσιμο χολέρας ...γαμιουνται ασυστολα τα μουνόπανα των Βρυξελλών...εμ μάς μάζεψαν τα ισλαμοπιθηκια εμ.δεν έχουμε κ εμβόλια
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.554
- Πόντοι
- 2.606
Στην έδειξε για να ξέρεις ποιους άλλους έχεις να ταΐζεις ακόμα θα στους φέρει στην τσιπρονΚ όμως ήδη έχω 3 κοπέλες από Ερεβάν που μιλάμε με βίντεοκλήση και κάνουν κρα να έρθουν Κύπρο. Η άλλη μέχρι και την οικογένειά της μου έδειξε
dimitriseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 76
- Πόντοι
- 1
Πάω να δω και θα σου πω. Ήδη έχω αρκετες επαφές κλεισμένα ραντεβού για τον άλλο μήνα που θα παω. Έχω βάλει το tider Yerevan. Εγώ βλέπω αρκετό ενδιαφέρον πάντως για να φύγουν. Ειδικά όταν τους λέω ότι μένω δίπλα στη θάλασσα...Η μια δεν έχει δουλειά η άλλη 42 και θέλει παιδί επειγόντως. Πολλές ηλικίες 40-45 χωρίς παιδιά μου κάνει εντύπωση. Πάω να χαλαρώσω από τη δουλειά καμία εβδομάδα. Και Με 50ευρω πάντως για μια ώρα έχουν στείλει πολλές.Ωραίο το Γιερεβαν, γεμάτο στα Ρωσίδια και σε γκόμενες που έχουν κάνει πλαστικη
dimitriseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 76
- Πόντοι
- 1
Χαχαχα.. Να μην πω ότι δεν ήξερα???Στην έδειξε για να ξέρεις ποιους άλλους έχεις να ταΐζεις ακόμα θα στους φέρει στην τσιπρον
brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.554
- Πόντοι
- 2.606
Τύπε μην μας παίρνεις πολύ στα σοβαρά καλαμπούρι κάνουμε τράβα και κάνε ότι γουστάρειςΧαχαχα.. Να μην πω ότι δεν ήξερα???
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 6.955
Ανήκει στην Ευρασία.Η Αρμενια δεν ειναι στην Ευρωπη αλλα μπορει να παιξει σε Γιουρο οπως και το Ισραηλ,το Καζακσταν
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 6.955
Έχουν μια απ' τις αρχαιότερες γλώσσες στον κόσμο (απ' τις εν ζωή)Εμένα παντως μου φαίνεται πολύ ενδιαφερουσα η γλώσσα της Αρμενίας. Το αλφαβητο ειναι πολύ παραξενο,και μοιαζει και πολυ δύσκολο,και εχουν και ξεχωριστό λεξιλόγιο
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 6.955
Εξαρτάται πώς προσεγγίζει ο κάθε άνθρωπος μια γυναίκα. Κάτι που δουλεύει σε εσένα δεν σημαίνει ότι δουλεύει σε εμένα και το αντίστροφο.Ωραίο το Γιερεβαν, γεμάτο στα Ρωσίδια και σε γκόμενες που έχουν κάνει πλαστικη
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 2.364
- Πόντοι
- 6.955
Πες της ότι και εσείς έχετε θάλασσα, τη Sevan Sea. Έχει και ένα resort , το Noes land resortΠάω να δω και θα σου πω. Ήδη έχω αρκετες επαφές κλεισμένα ραντεβού για τον άλλο μήνα που θα παω. Έχω βάλει το tider Yerevan. Εγώ βλέπω αρκετό ενδιαφέρον πάντως για να φύγουν. Ειδικά όταν τους λέω ότι μένω δίπλα στη θάλασσα...Η μια δεν έχει δουλειά η άλλη 42 και θέλει παιδί επειγόντως. Πολλές ηλικίες 40-45 χωρίς παιδιά μου κάνει εντύπωση. Πάω να χαλαρώσω από τη δουλειά καμία εβδομάδα. Και Με 50ευρω πάντως για μια ώρα έχουν στείλει πολλές.
Υπάρχουν δύο κατηγορίες. Η παντρεύονται νωρίς , 18-22, ή μένουν 40-45 στο ράφι λόγω καριέρας και ότι οι άντρες μένουν ανηδικευτοι, με το τσιγσρακι, χωρίς στόχους κλπ.
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.927
- Πόντοι
- 6.536
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.927
- Πόντοι
- 6.536
Φαγώθηκαν όλοι να πάνε να βρουν γυναίκα κ να παντρευτούν ....
Εγώ απλώς θέλω να τον σώσω για αυτό δεν μιλω![]()

Μουνόπανο με ISO.

sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 189
- Like
- 50.579
- Πόντοι
- 26.141
Άλλος διυψθαρμενος οργανισμός κ αυτός ...που τον θυμήθηκες;![]()
Μουνόπανο με ISO.
![]()
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.927
- Πόντοι
- 6.536
Ρε μουνί,άσε τα ψόφια,πρέπει να έχεις πάει κάνα 5άρι φορές εκεί....Άλλος διυψθαρμενος οργανισμός κ αυτός ...που τον θυμήθηκες;

sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 189
- Like
- 50.579
- Πόντοι
- 26.141
Γιατί τυπε ; Ρωσοποντιος είμαι ;;Ρε μουνί,άσε τα ψόφια,πρέπει να έχεις πάει κάνα 5άρι φορές εκεί....
![]()
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.927
- Πόντοι
- 6.536
Δεν είχε εκεί Πόντιους....Γιατί τυπε ; Ρωσοποντιος είμαι ;;![]()
Ρε μουνί με δουλεύεις?

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις
- 15K