Νέα

Ταξίδι στην Αρμενία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitriseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (3 μέλη και 13 επισκέπτες)

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
15
Like
4.688
Πόντοι
746
Η Αρμενια δεν ειναι στην Ευρωπη αλλα μπορει να παιξει σε Γιουρο οπως και το Ισραηλ,το Καζακσταν

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.105
Πόντοι
3.556
Τόσες Ρωσίδες, Βιετναμεζες, κλπ ασιατισες που ήδη βρίσκονται στο νησί δεν σου κάνουν;
Γιατί να πας τόσο μακριά αφού τις έχεις στον χώρο σου;
Οι Βιετναμέζες έχουν παράλληλο μουνι

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
12.105
Πόντοι
3.556
Ωραίο το Γιερεβαν, γεμάτο στα Ρωσίδια και σε γκόμενες που έχουν κάνει πλαστικη

Το να βρεις σε πέντε μέρες μουνι στα πενήντα που θα έρθει μαζί σου πίσω μου κάνει ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αν έμενες κάνα δίμηνο κάτι μπορεί να γινόταν.

Από τις τρεις χώρες , το Αζερμπαιτζαν ήταν το πιο εύκολο για γαμησι λόγω πολλών πουτανων και του παιχνιδιού που κάνανε οι γκόμενες , αν τις πετύχαινες μόνες (γιατί έχουν και τον μπαμπούλα του Ισλάμ)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.579
Πόντοι
26.141
Να δώσεις τα φώτα σου στον άνθρωπο ρε μλκ.
Μην γίνεσαι μουνοπανάς....

:coffee:
Φαγώθηκαν όλοι να πάνε να βρουν γυναίκα κ να παντρευτούν ....
Εγώ απλώς θέλω να τον σώσω για αυτό δεν μιλω:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.579
Πόντοι
26.141
Στείλουν Ζιμπάμπουε να βουτήξει στο αφανομουνι
Έχει κάνει γμεμβολοαλλ για τύφο ;

Κ μια που το έφερε η κουβέντα κοτζαμ.ευρωοαικη ένωση κ δεν έχει εδώ κ ένα χρόνο πόσιμο χολέρας ...γαμιουνται ασυστολα τα μουνόπανα των Βρυξελλών...εμ μάς μάζεψαν τα ισλαμοπιθηκια εμ.δεν έχουμε κ εμβόλια

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.554
Πόντοι
2.606
Κ όμως ήδη έχω 3 κοπέλες από Ερεβάν που μιλάμε με βίντεοκλήση και κάνουν κρα να έρθουν Κύπρο. Η άλλη μέχρι και την οικογένειά της μου έδειξε
Στην έδειξε για να ξέρεις ποιους άλλους έχεις να ταΐζεις ακόμα θα στους φέρει στην τσιπρον

OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
76
Πόντοι
1

Το να βρεις σε πέντε μέρες μουνι στα πενήντα που θα έρθει μαζί σου πίσω μου κάνει ταινία επιστημονικής φαντασίας. Αν έμενες κάνα δίμηνο κάτι μπορεί να γινόταν.

Από τις τρεις χώρες , το Αζερμπαιτζαν ήταν το πιο εύκολο για γαμησι λόγω πολλών πουτανων και του παιχνιδιού που κάνανε οι γκόμενες , αν τις πετύχαινες μόνες (γιατί έχουν και τον μπαμπούλα του Ισλάμ)
Πάω να δω και θα σου πω. Ήδη έχω αρκετες επαφές κλεισμένα ραντεβού για τον άλλο μήνα που θα παω. Έχω βάλει το tider Yerevan. Εγώ βλέπω αρκετό ενδιαφέρον πάντως για να φύγουν. Ειδικά όταν τους λέω ότι μένω δίπλα στη θάλασσα...Η μια δεν έχει δουλειά η άλλη 42 και θέλει παιδί επειγόντως. Πολλές ηλικίες 40-45 χωρίς παιδιά μου κάνει εντύπωση. Πάω να χαλαρώσω από τη δουλειά καμία εβδομάδα. Και Με 50ευρω πάντως για μια ώρα έχουν στείλει πολλές.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.364
Πόντοι
6.955
Εμένα παντως μου φαίνεται πολύ ενδιαφερουσα η γλώσσα της Αρμενίας. Το αλφαβητο ειναι πολύ παραξενο,και μοιαζει και πολυ δύσκολο,και εχουν και ξεχωριστό λεξιλόγιο
Έχουν μια απ' τις αρχαιότερες γλώσσες στον κόσμο (απ' τις εν ζωή)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.364
Πόντοι
6.955

Εξαρτάται πώς προσεγγίζει ο κάθε άνθρωπος μια γυναίκα. Κάτι που δουλεύει σε εσένα δεν σημαίνει ότι δουλεύει σε εμένα και το αντίστροφο.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.364
Πόντοι
6.955
Πάω να δω και θα σου πω. Ήδη έχω αρκετες επαφές κλεισμένα ραντεβού για τον άλλο μήνα που θα παω. Έχω βάλει το tider Yerevan. Εγώ βλέπω αρκετό ενδιαφέρον πάντως για να φύγουν. Ειδικά όταν τους λέω ότι μένω δίπλα στη θάλασσα...Η μια δεν έχει δουλειά η άλλη 42 και θέλει παιδί επειγόντως. Πολλές ηλικίες 40-45 χωρίς παιδιά μου κάνει εντύπωση. Πάω να χαλαρώσω από τη δουλειά καμία εβδομάδα. Και Με 50ευρω πάντως για μια ώρα έχουν στείλει πολλές.
Πες της ότι και εσείς έχετε θάλασσα, τη Sevan Sea. Έχει και ένα resort , το Noes land resort

Υπάρχουν δύο κατηγορίες. Η παντρεύονται νωρίς , 18-22, ή μένουν 40-45 στο ράφι λόγω καριέρας και ότι οι άντρες μένουν ανηδικευτοι, με το τσιγσρακι, χωρίς στόχους κλπ.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.927
Πόντοι
6.536
Φαγώθηκαν όλοι να πάνε να βρουν γυναίκα κ να παντρευτούν ....
Εγώ απλώς θέλω να τον σώσω για αυτό δεν μιλω:confused:
Episode 2 Judge GIF by The Simpsons

Μουνόπανο με ISO.

:coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom