Νέα

ΚΟΥΒΑ ταξίδι (i love to hate you)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Οσοι εχουν παει Κουβα θα εχουν προσεξει οτι υπαρχουν πολλα μπαλετα χορου.Οι χορευτριες ειναι μια κατηγορια γυναικων που την τιμαω και την αγαπαω ιδιαιτερα...:pipa1:
Ετσι εγινε και στο τελευταιο ταξιδι μου...:kiss-mark::kiss-mark::kiss-mark:

132320274_2690672107849530_5331713284034592303_n.jpg
185718616_1389798334746237_1889202548061159591_n.jpg
131947427_217457053218245_7233642819862864446_n.jpg

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ποια θεωρείς. Καλύτερη πόλη;; Πολλοί λεν σινφουεγκος ή Σαντιάγκο
για γκομενάκια ρωτώ

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Ποια θεωρείς. Καλύτερη πόλη;; Πολλοί λεν σινφουεγκος ή Σαντιάγκο
για γκομενάκια ρωτώ
Στο Σαντιαγκο δεν εχω παει αλλα απο Ελληνα φιλο που πηγαινει συνεχεια εκει μου εχει πει οτι τα γκομενακια ειναι σε πιο "πρωτογονη" φαση και του θυμιζει την Κουβα προ 10ετιας.Στα θετικα επισης οτι μπορεις να βρεις μεγαλα σπιτια ανεξαρτητα και να βαζεις οτι γουσταρεις μεσα.Στα αρνητικα ειναι οτι η πολη δεν λεει και πολλα + οτι εχει λιγες λευκες(για καποιον που δεν γουσταρει μαυρες) + οτι ειναι παρα πολυ μακρια.
Στο Σιενφουεγκος αλλα και σε αλλες πολεις απ'οτι μαθαινω εχουν γινει μοδα τα μικρα ιδιωτικα μπαρακια των 30-40 ατομων.Ολες οι γκομενες εκει θελουν να πηγαινουν,πηγα κ'εγω σε 2-3 παντα συνοδευομενος γιατι αλλιως...:jerking:
Μεσα παρεες ζευγαρια Κουβανων και λιγες γκομενες ξεμπαρκες(σιγουρα με "χορηγους") με μπουκαλια στα τραπεζια τους και να βγαζουν απο 7000 φωτογραφιες για να βαλουν στο ιντερνετ...:headbang:
Σαν να εισαι σ'ενα Ευρωπαικο μπαρ δηλαδη...:vomit:
Οπως εχω ξαναπει το ιντερνετ κανει ΜΕΓΑΛΗ ζημια...:ak:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Στο Σαντιαγκο δεν εχω παει αλλα απο Ελληνα φιλο που πηγαινει συνεχεια εκει μου εχει πει οτι τα γκομενακια ειναι σε πιο "πρωτογονη" φαση και του θυμιζει την Κουβα προ 10ετιας.Στα θετικα επισης οτι μπορεις να βρεις μεγαλα σπιτια ανεξαρτητα και να βαζεις οτι γουσταρεις μεσα.Στα αρνητικα ειναι οτι η πολη δεν λεει και πολλα + οτι εχει λιγες λευκες(για καποιον που δεν γουσταρει μαυρες) + οτι ειναι παρα πολυ μακρια.
Στο Σιενφουεγκος αλλα και σε αλλες πολεις απ'οτι μαθαινω εχουν γινει μοδα τα μικρα ιδιωτικα μπαρακια των 30-40 ατομων.Ολες οι γκομενες εκει θελουν να πηγαινουν,πηγα κ'εγω σε 2-3 παντα συνοδευομενος γιατι αλλιως...:jerking:
Μεσα παρεες ζευγαρια Κουβανων και λιγες γκομενες ξεμπαρκες(σιγουρα με "χορηγους") με μπουκαλια στα τραπεζια τους και να βγαζουν απο 7000 φωτογραφιες για να βαλουν στο ιντερνετ...:headbang:
Σαν να εισαι σ'ενα Ευρωπαικο μπαρ δηλαδη...:vomit:
Οπως εχω ξαναπει το ιντερνετ κανει ΜΕΓΑΛΗ ζημια...:ak:
Ποια πόλη προτείνεις δλδ ???
Trinidad είναι πολύ τουριστικό κ βαραντερο αμερικλανια
Σάντα Κλάρα λίγο έκατσα
Καμιά φορά να πεταχτεί σοσουα κ Σάντο ντομιγκο

spiros1968

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
51
Πόντοι
16
Κούβα είναι όλες πόρνες.
Μα όλες όμως.
Το θεωρούν απόλυτα φυσιολογικό να γαμηθούν με όποιον να ναι για λεφτά.
Αν πάτε σε "επαγγελματίες" θα σας πιάσουν τον κώλο.
Γιατί απλά είναι απατεώνισσες.
Κούβα είναι όλοι απατεώνες. Αν σε δουν ψαρωμένο θα σε φάνε.
κορακι εγραψες!!!!

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Σαν ρουμανομδαβες πάντως φέρνουν Μπουικανι
Ορχει Καλαρασι Ουννγκενι Στεφανεστι κλπ κλπ
Αν κάνουν κ το ίδιο Γαμησι εγκρίνονται
Βλέπω θείο Τάσο Ν αγοράζει διαμέρισμα στο Σιφουεγκος και να λέει χολα τσικας
Ο Πορνομετανάστης και πάλι χρόνια μπροστά....

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Δημήτρη γυρνά ή έστω τηλέφωνα

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Ποια πόλη προτείνεις δλδ ???
Trinidad είναι πολύ τουριστικό κ βαραντερο αμερικλανια
Σάντα Κλάρα λίγο έκατσα
Καμιά φορά να πεταχτεί σοσουα κ Σάντο ντομιγκο
Εγω εχω εδρα το Σιενφουεγκος το οποιο το εχεις δει.Ειμαι συνηθισμενος εκει και εχω βαλει τα πραματα σε μια σειρα(οσο μπορεις βεβαια σ'αυτην την χωρα..:2funny:
Βασικα μου αρεσει να πηγαινω καπου που εχει θαλασσα για ν'αραζω στην παραλια.
Το Ματανσας απο το λιγο που ειδα μου αρεσε,ημουν στο Βαραδερο και πηγα εκει για ενα βραδυ με μια γκομενα που εμενε εκει.Μεγαλη πολη με αρκετη κινηση.
Απογοητευτηκα απο Καμαγουει και Ολγκουιν που μου ελεγαν πολλοι Κουβανοι οτι εχει διασκεδαση και φουλ γυναικες αλλα εγω δεν συναντησα κατι τετοιο...:think:
Βινιαλες ειναι σαν το Τρινιδαδ μονο για να το δεις μια μερα και τελος.
Σαντα Κλαρα μονο για βολτα ειναι,εχω μεινει στο Ραντσουελο σε μια μικρη πολη διπλα στην Σαντα Κλαρα στην οποια δεν υπαρχει τουριστας ουτε για δειγμα και οι γκομενες ειναι ψοφιες για...:zfuck:
Αλλα τι να το κανεις;ουτε ντισκο,ουτε θαλασσα ουτε κατι να δεις.
Σε τετοια φαση εχω μεινει και στο Χαγουει Γκραντε και στο Καρδενας δυο μικρες πολεις στην επαρχια του Ματανσας.
Οταν ανοιξει η Κουβα θα κατεβω μ'εναν φιλο,το σκεφτομαι να νοικιασουμε αμαξι και να κατεβουμε στο Σαντιαγκο για μια βδομαδα.

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Εγω εχω εδρα το Σιενφουεγκος το οποιο το εχεις δει.Ειμαι συνηθισμενος εκει και εχω βαλει τα πραματα σε μια σειρα(οσο μπορεις βεβαια σ'αυτην την χωρα..:2funny:
Βασικα μου αρεσει να πηγαινω καπου που εχει θαλασσα για ν'αραζω στην παραλια.
Το Ματανσας απο το λιγο που ειδα μου αρεσε,ημουν στο Βαραδερο και πηγα εκει για ενα βραδυ με μια γκομενα που εμενε εκει.Μεγαλη πολη με αρκετη κινηση.
Απογοητευτηκα απο Καμαγουει και Ολγκουιν που μου ελεγαν πολλοι Κουβανοι οτι εχει διασκεδαση και φουλ γυναικες αλλα εγω δεν συναντησα κατι τετοιο...:think:
Βινιαλες ειναι σαν το Τρινιδαδ μονο για να το δεις μια μερα και τελος.
Σαντα Κλαρα μονο για βολτα ειναι,εχω μεινει στο Ραντσουελο σε μια μικρη πολη διπλα στην Σαντα Κλαρα στην οποια δεν υπαρχει τουριστας ουτε για δειγμα και οι γκομενες ειναι ψοφιες για...:zfuck:
Αλλα τι να το κανεις;ουτε ντισκο,ουτε θαλασσα ουτε κατι να δεις.
Σε τετοια φαση εχω μεινει και στο Χαγουει Γκραντε και στο Καρδενας δυο μικρες πολεις στην επαρχια του Ματανσας.
Οταν ανοιξει η Κουβα θα κατεβω μ'εναν φιλο,το σκεφτομαι να νοικιασουμε αμαξι και να κατεβουμε στο Σαντιαγκο για μια βδομαδα.
Nαο φίλε κ εγώ σινφουεγκος ένιωσα πιο άνετα κ διασκέδαση κορυφή
Νομίζω όμως κ Σαντιάγκο αξίζει .
Ματανσας είναι ωραίο αλλά επειδή είναι κοντά στο βαραντερο ίσως έχει χαλάσει από δυτικούς
Πάντως και Αϊτή θα τολμούσα να πάω κ νομίζω θα είναι ερωτικός παράδεισος .....
Βέβαια δεν ξέρω αν έχει μέρη ασφαλή ώστε να μένεις κ να βγεις για ποτακι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.245
Πόντοι
3.656
Ο Πορνομετανάστης και πάλι χρόνια μπροστά....

Το μονο κακό ότι στο Κισιναου πάρα τις προβλέψεις του από το αεροδρόμιο κ τις... Καλές πήρε τα @@ του καθόσον πέρα από Βέγγος ήτανε κ σκέτος από ψιλά κι από τσιγάρα...
Πάντως έφαγε κάτι πέρα από μακ Ντόναλντ ως συνήθως
Τυχερος δεν τον πήραν χαμπάρι οι μολδαβοι να τον ταράξουν στην φάπα

Τελευταία τροποποίηση:

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Nαο φίλε κ εγώ σινφουεγκος ένιωσα πιο άνετα κ διασκέδαση κορυφή
Νομίζω όμως κ Σαντιάγκο αξίζει .
Ματανσας είναι ωραίο αλλά επειδή είναι κοντά στο βαραντερο ίσως έχει χαλάσει από δυτικούς
Πάντως και Αϊτή θα τολμούσα να πάω κ νομίζω θα είναι ερωτικός παράδεισος .....
Βέβαια δεν ξέρω αν έχει μέρη ασφαλή ώστε να μένεις κ να βγεις για ποτακι
Αιτη δεν θα πηγαινα ουτε γι'αστειο... :ak:
Ουτε Βενεζουελα-Τζαμαικα,για μενα η ασφαλεια ειναι το νουμερο ενα.Αν ειναι να παω καπου για να περασω καλα και να εχω συνεχεια στον νου μου μην γινει η στραβη..αστο καλυτερα...
Στην Κουβα να ξερεις οτι πλεον εχει πολλες ελειψεις,τωρα τελευταια μεχρι και στο ρουμι.
Υπηρχαν μερες που μπυρες-αναψυκτικα δεν υπηρχαν πουθενα,ουτε σε εστιατορια-ντισκο-πισινες-παραλια.
Στα υπολοιπα που υπαρχουν μεγαλες ελειψεις και τεραστιες ουρες οταν βγαζουν κατι, εμας σαν τουριστες δεν μας επηρεαζει γιατι παντα στα εστιατορια εχει κατι να φας.
Ενοειται οτι ΟΛΑ τα ειδη προσωπικης υγιεινης τα εχουμε απο Ελλαδα+ αυτα που θα εχουμε για να δωρισουμε τα κοριτσακια...:grouphug:
Τα κοριτσακια τα οποια μας περιμενουν με ανυπομονησια....
183748070_209542944115174_1832580343253782224_n.jpg
187144944_504666747239599_1067290122100929273_n.jpg

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ω να σου γαμησω ,,ξυπβω πρωί πρωί κ βλέπω αυτές τις βυζάρες!!!!!!!!!!
Εγώ καμία φορά θέλω κ την περιπέτεια αρκεί να αξίζει κάτι κ το ρίσκο υπάρχει παντού
Αλλά Κούβα είναι όντως ασφαλες

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Ω να σου γαμησω ,,ξυπβω πρωί πρωί κ βλέπω αυτές τις βυζάρες!!!!!!!!!!
Εγώ καμία φορά θέλω κ την περιπέτεια αρκεί να αξίζει κάτι κ το ρίσκο υπάρχει παντού
Αλλά Κούβα είναι όντως ασφαλες
Συναγωνιστη την Κουβα δεν την βλεπω ν'ανοιγει το καλοκαιρι... :headbang:
Για Αγιο δομηνικο τι λες;Ξερουμε τι μετρα εχουν παρει για τον Κοβιντ;

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Συναγωνιστη την Κουβα δεν την βλεπω ν'ανοιγει το καλοκαιρι... :headbang:
Για Αγιο δομηνικο τι λες;Ξερουμε τι μετρα εχουν παρει για τον Κοβιντ;
Εδώ λέει ανοικτα
Φυσικά όμως πρέπει να πάρεις πρεσβεία για έγκυρες πληροφορίες
Προχτές γύρισα από Ουγκάντα κ χτες χαλβαδιαζα εισητηρια Παναμά Εκουαδόρ Γκαλαπάγκος

Συνημμένα

• Screenshot_20210619_161246_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210619_161246_com.android.chrome.jpg
    340 KB · Εμφανίσεις: 91
  • Screenshot_20210619_161429_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210619_161429_com.android.chrome.jpg
    446,9 KB · Εμφανίσεις: 86

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Εδώ λέει ανοικτα
Φυσικά όμως πρέπει να πάρεις πρεσβεία για έγκυρες πληροφορίες
Προχτές γύρισα από Ουγκάντα κ χτες χαλβαδιαζα εισητηρια Παναμά Εκουαδόρ Γκαλαπάγκος
Ναι αλλα εχει απαγορευση κυκλοφοριας σε καποιες περιοχες απο τις 6 το απογευμα και σε αλλες απο τις 10 το βραδυ,ετσι δεν λεει...Το θεμα ειναι να πας καπου που να μην εχει απαγορευση κυκλοφοριας κι ας ειναι κλειστα τα club-disco,τουλαχιστον να ειναι ανοιχτα μπαρ-πισινες-εστιατορια και παραλιες.
Στην Κουβα μπορεις να πας αλλα πρεπει να μεινεις 5 νυχτες σε ξενοδοχειο καραντινας με το που φτασεις,το οποιο το πληρωνεις εσυ.Σου κανουν ενα pcr την πρωτη μερα και ενα την πεμπτη το οποιο αν ειναι αρνητικο την αλλη μερα φευγεις.
Αλλα ολες οι επαρχιες εχουνε απαγορευση κυκλοφοριας απο τις 7 το απογευμα(καποιες απο τις 5) εκτος απο την Αβανα που εχει στις 9 το βραδυ,τα παντα ειναι κλειστα και δεν μπορεις να πας ουτε παραλια.
Ειπαν οτι ανοιγει το Πουκετ 1 Ιουλιου,θα περιμενουμε τις πρωτες ανταποκρισεις απο το μετωπο...
Ουγκαντα;;;;;Πολυ θαρραλεο σε βρισκω... :ak:
Περιμενουμε τις εμπειριες σου και απο εκει...:hi:

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ναι αλλα εχει απαγορευση κυκλοφοριας σε καποιες περιοχες απο τις 6 το απογευμα και σε αλλες απο τις 10 το βραδυ,ετσι δεν λεει...Το θεμα ειναι να πας καπου που να μην εχει απαγορευση κυκλοφοριας κι ας ειναι κλειστα τα club-disco,τουλαχιστον να ειναι ανοιχτα μπαρ-πισινες-εστιατορια και παραλιες.
Στην Κουβα μπορεις να πας αλλα πρεπει να μεινεις 5 νυχτες σε ξενοδοχειο καραντινας με το που φτασεις,το οποιο το πληρωνεις εσυ.Σου κανουν ενα pcr την πρωτη μερα και ενα την πεμπτη το οποιο αν ειναι αρνητικο την αλλη μερα φευγεις.
Αλλα ολες οι επαρχιες εχουνε απαγορευση κυκλοφοριας απο τις 7 το απογευμα(καποιες απο τις 5) εκτος απο την Αβανα που εχει στις 9 το βραδυ,τα παντα ειναι κλειστα και δεν μπορεις να πας ουτε παραλια.
Ειπαν οτι ανοιγει το Πουκετ 1 Ιουλιου,θα περιμενουμε τις πρωτες ανταποκρισεις απο το μετωπο...
Ουγκαντα;;;;;Πολυ θαρραλεο σε βρισκω... :ak:
Περιμενουμε τις εμπειριες σου και απο εκει...:hi:
Η Ουγκάντα είναι light χώρα απλώς είναι η ελληνική έκφραση""γίναμε Ουγκάντα""που δημιουργεί λανθασμένα φόβους στον Έλληνα

Νομίζω pdc ανοίγουν πέντε Ιουλίου κ θα γίνει χαμός αφού όλες οι λατινες σκάνε μύτη εκεί για διακοπες

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
Η Ουγκάντα είναι light χώρα απλώς είναι η ελληνική έκφραση""γίναμε Ουγκάντα""που δημιουργεί λανθασμένα φόβους στον Έλληνα

Νομίζω pdc ανοίγουν πέντε Ιουλίου κ θα γίνει χαμός αφού όλες οι λατινες σκάνε μύτη εκεί για διακοπες
pdc ποιο ενοεις;Παντως τις λατινες και ολες τις γυναικες γενικα τις προτιμω στην χωρα τους... :grouphug:
Ειναι σαν να παω στην Αυστραλια να δω Ταυλανδες ή στο Μαιαμι Κουβανες...:think:

Τελευταία τροποποίηση:

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
1.092
Πόντοι
216
Επίσης το κυνήγι γκομενων είναι τελείως διαφορετικό με τις σλαβες η τις ασιατισσες κ εδώ ήταν το λάθος μου
Αλλά το εκτίμησα αργότερο το γεγονός που πήγα σε άλλες λάτιν. Χώρες αλλά με εκπαίδευσε σωστά η Κούβα ως προς την προσέγγιση τους!!!!
Δώσε πόνο και εξήγησε αν μπορείς!Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον σημείο

είσαι τρομερός με τα ταξίδια σου,να ξέρεις ούτε σε 10 ζωές δεν προλαβαίνω να δω όλα αυτά τα μέρη που ήδη πήγες!

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
pdc ποιο ενοεις;Παντως τις λατινες και ολες τις γυναικες γενικα τις προτιμω στην χωρα τους... :grouphug:
Ειναι σαν να παω στην Αυστραλια να δω Ταυλανδες ή στο Μαιαμι Κουβανες...:think:
Playa del Carmen είναι το μέρος που ταξιδεύουν οι πλούσιοι λατινοαμερικάνοι για διακοπές ενώ μιση ώρα πιο βόρεια είναι το κάνκουν που παν οι Αμερικάνοι για sprimg break

OP
OP
sex volcano

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Δώσε πόνο και εξήγησε αν μπορείς!Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον σημείο

είσαι τρομερός με τα ταξίδια σου,να ξέρεις ούτε σε 10 ζωές δεν προλαβαίνω να δω όλα αυτά τα μέρη που ήδη πήγες!
Η σλαβα θέλει άντρα δυνατό που να ανεμίζει το χρήμα για να έρθει μαζί σου ενώ η λατίνα ( μπορεί σίγουρα να έρχεται μαζί σου για το χρήμα αλά δε θα το δείξει κ για να την κατακτήσεις θέλει μαζί κ παιχνίδι κ να δείξεις ότι την θέλεις προτιστως αυτήν την ίδια σα γυναίκα
Πχ το να βγεις με Ρωσίδα πρώτο ραντεβού κ να της πεις έχεις ωραία οπίσθια θα το θεωρήσει αγένεια ενώ η λατίνα κομπλεντ
Από σλαβα( εγώ σπούδασε ανατολικό μπλοκ) δεν έχω δει ποτέ να κάνει κίνηση να πληρώσει ενώ Κολομβία Περού Βραζιλία έχω δει κίνηση από γυναίκες να πληρώσουν
Η λατίνα σε θέλει κοινωνικό κ παιχνιδια σε αντίθεση με τη σλαβα που αν κάνεις τον αστείο σε θεωρεί κλοουν

Η σλαβα θέλει να δείξεις περισσότερο ότι έχεις status δουλειά μπίζνες ενώ λατίνα ότι θέλεις να είσαι μαζί της διότι τη γουστάρεις σα γκόμενα κ γυναίκα
Οι δε βενεζουελανες που έχω πάει στον Άγιο Δομίνικο στο Μεξικό Κολομβία Κόστα Ρίκα είναι από άλλο πλανήτη στο κρεββάτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom