Θα πάω μετα τα Χριστούγεννα. Ένα μήνα τουλάχιστον. Τώρα θα ξεκινήσει η σεζόν εδώ και δε θέλω να λείψω . Θα πάω λίγες μέρες Αρμενία. Για Ινδονησία έχω άλλο budget. Είναι υποκειμενικό αυτό που λες. Εγώ επειδή κάνω όλη μέρα με ρωσόφωνες και τις ακούω πως σκέφτονται με απωθούν όσο όμορφες και να είναι. Η Ασιάτισσα δεν τις φτάνει λίγες είναι αυτές που θα προσέξεις αλλά συμπεριφορά και σεβασμό παίρνουν Άριστα...
Καλά πήγαινε Ταυλανδη να βρεις γυναίκα και πες μας μετά αν και εκείνες δε σκέφτονται την καλοπέραση και το χρήμα.
Ίσως όχι στον ίδιο βαθμό, όπως οι Ρωσίδες, αλλά όλες να εξασφαλίσουν τη ζωή τους θέλουν.
Για πες τι έχεις ακούσει για Ινδονησία. Ότι τη βγάζεις με 10€ την ημέρα;
Πίστεψε με, δεν είναι τόσο φτηνά όσο νομίζεις.
Καλά πήγαινε Ταυλανδη να βρεις γυναίκα και πες μας μετά αν και εκείνες δε σκέφτονται την καλοπέραση και το χρήμα.
Ίσως όχι στον ίδιο βαθμό, όπως οι Ρωσίδες, αλλά όλες να εξασφαλίσουν τη ζωή τους θέλουν.
Για πες τι έχεις ακούσει για Ινδονησία. Ότι τη βγάζεις με 10€ την ημέρα;
Πίστεψε με, δεν είναι τόσο φτηνά όσο νομίζεις.
Κοίτα το να θέλει μια γυναίκα μια αποκατάσταση και σταθερή οικονομική κάλυψη είναι νορμάλ πιστεύω το καταλαβαίνεις . Το να είναι μαζί σου μόνο γ αυτό εκεί είναι διαφορά.
Δε με ενδιαφέρει το οικονομικό. Δεν πάω επειδή έχω ακούσει είναι φθηνά. Πάω για την εμπειρία. Πίστεψε με έχω υψηλά εισοδήματα. Δούλεψα και δουλεύω σκληρά και αυτό είναι η ανταμοιβή μου.
Κοίτα το να θέλει μια γυναίκα μια αποκατάσταση και σταθερή οικονομική κάλυψη είναι νορμάλ πιστεύω το καταλαβαίνεις . Το να είναι μαζί σου μόνο γ αυτό εκεί είναι διαφορά.
Δε με ενδιαφέρει το οικονομικό. Δεν πάω επειδή έχω ακούσει είναι φθηνά. Πάω για την εμπειρία. Πίστεψε με έχω υψηλά εισοδήματα. Δούλεψα και δουλεύω σκληρά και αυτό είναι η ανταμοιβή μου.
Συμπληρωνω εγώ
Κ;ι η Ελληνίδα και η Ιταλίδα και η Τουρκάλα και η Ινδονήσια, και η Μαροκινή θέλει κάποιον να τη σώσει απ' την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.
ΟΚ, εγώ θα τη σωσω, αυτή τι δίνει ως αντάλλαγμα; Εγώ σου δίνω μια καλύτερη ποιότητα ζωής, εσύ τι;
Τις προάλλες με προσκάλεσαν να πάω Ιράν, ένα μήνα θες 1000€ περίπου. Ένα 4* ξενοδοχείο θες 12€ ανά διανυκτέρευση και μια ταβέρνα που εδώ θέλουμε 55€ εκεί θες 25-30€ (για τρία άτομα γεύμα)