Νέα

Ταξίδι στην Αρμενία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitriseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Pinoklis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2018
Like
1.654
Πόντοι
216
Εγώ δύο φορές έφαγα χυλοπίτες στη βίζα τους κ μετά ξηγηθηκε ο Τάσος δουσης κ το συνεργείο του .....να τον ευχαριστήσω από εδώ στο μπου κομ.θα ήθελα :confused:

Τύπε ακούμπησες λίγο χεράκι από Ευάκι;

images

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.476
Πόντοι
206
Θα πάω μετα τα Χριστούγεννα. Ένα μήνα τουλάχιστον. Τώρα θα ξεκινήσει η σεζόν εδώ και δε θέλω να λείψω . Θα πάω λίγες μέρες Αρμενία. Για Ινδονησία έχω άλλο budget. Είναι υποκειμενικό αυτό που λες. Εγώ επειδή κάνω όλη μέρα με ρωσόφωνες και τις ακούω πως σκέφτονται με απωθούν όσο όμορφες και να είναι. Η Ασιάτισσα δεν τις φτάνει λίγες είναι αυτές που θα προσέξεις αλλά συμπεριφορά και σεβασμό παίρνουν Άριστα...
Καλά πήγαινε Ταυλανδη να βρεις γυναίκα και πες μας μετά αν και εκείνες δε σκέφτονται την καλοπέραση και το χρήμα.
Ίσως όχι στον ίδιο βαθμό, όπως οι Ρωσίδες, αλλά όλες να εξασφαλίσουν τη ζωή τους θέλουν.

Για πες τι έχεις ακούσει για Ινδονησία. Ότι τη βγάζεις με 10€ την ημέρα;
Πίστεψε με, δεν είναι τόσο φτηνά όσο νομίζεις.

OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
76
Πόντοι
1
Καλά πήγαινε Ταυλανδη να βρεις γυναίκα και πες μας μετά αν και εκείνες δε σκέφτονται την καλοπέραση και το χρήμα.
Ίσως όχι στον ίδιο βαθμό, όπως οι Ρωσίδες, αλλά όλες να εξασφαλίσουν τη ζωή τους θέλουν.

Για πες τι έχεις ακούσει για Ινδονησία. Ότι τη βγάζεις με 10€ την ημέρα;
Πίστεψε με, δεν είναι τόσο φτηνά όσο νομίζεις.

Κοίτα το να θέλει μια γυναίκα μια αποκατάσταση και σταθερή οικονομική κάλυψη είναι νορμάλ πιστεύω το καταλαβαίνεις . Το να είναι μαζί σου μόνο γ αυτό εκεί είναι διαφορά.
Δε με ενδιαφέρει το οικονομικό. Δεν πάω επειδή έχω ακούσει είναι φθηνά. Πάω για την εμπειρία. Πίστεψε με έχω υψηλά εισοδήματα. Δούλεψα και δουλεύω σκληρά και αυτό είναι η ανταμοιβή μου.

Τελευταία τροποποίηση:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.362
Πόντοι
6.955
Κοίτα το να θέλει μια γυναίκα μια αποκατάσταση και σταθερή οικονομική κάλυψη είναι νορμάλ πιστεύω το καταλαβαίνεις . Το να είναι μαζί σου μόνο γ αυτό εκεί είναι διαφορά.
Δε με ενδιαφέρει το οικονομικό. Δεν πάω επειδή έχω ακούσει είναι φθηνά. Πάω για την εμπειρία. Πίστεψε με έχω υψηλά εισοδήματα. Δούλεψα και δουλεύω σκληρά και αυτό είναι η ανταμοιβή μου.
Συμπληρωνω εγώ
Κ;ι η Ελληνίδα και η Ιταλίδα και η Τουρκάλα και η Ινδονήσια, και η Μαροκινή θέλει κάποιον να τη σώσει απ' την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή.
ΟΚ, εγώ θα τη σωσω, αυτή τι δίνει ως αντάλλαγμα; Εγώ σου δίνω μια καλύτερη ποιότητα ζωής, εσύ τι;

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
24.749
Τις προάλλες με προσκάλεσαν να πάω Ιράν, ένα μήνα θες 1000€ περίπου. Ένα 4* ξενοδοχείο θες 12€ ανά διανυκτέρευση και μια ταβέρνα που εδώ θέλουμε 55€ εκεί θες 25-30€ (για τρία άτομα γεύμα)
Ιράν; Για σας τους αντρες δεν ξέρω,εμένα ιδιως θα με εκτελούσαν με τα σορτς και τα τιραντάκια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom