sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.032
- Πόντοι
- 22.266
Eμ δεν ήρθες τοτεΓυφτικος μαχαλας με φοίνικες κ φαφουτες!
Εχασες
Eμ δεν ήρθες τοτεΓυφτικος μαχαλας με φοίνικες κ φαφουτες!
Διαβασμένο σε βρισκωΤα ισπανικά πάντως είναι από τις πιο εύκολες γλώσσες, ειδικά αν ξέρεις Γαλλικά η, ιταλικά.
Τέτοια έλεγε φίλος στο Μεξικό προ 25ετιας, κ του κοψαν το λαιμό για μια αλυσίδα.."Τεγκο μούτσο ντινερος" να τούς λες και όλες οι πόρτες θα ανοίγουν.
Εσύ είσαι για μοντελοειδη σλαβικάο μιδας με τα ρουμανικα που ξερει μπορει να συννενοηθει εκει νομιζω αρκετα καλουτσικα ...
μπορει και εγω
Να συνεννοηθούμε ίσως μπορέσουμεο μιδας με τα ρουμανικα που ξερει μπορει να συννενοηθει εκει νομιζω αρκετα καλουτσικα ...
μπορει και εγω
Ένας σοφός είπε κάποτεΝα συνεννοηθούμε ίσως μπορέσουμε
Δύο κ τρία γαμήσια την βραδια όμως που θέλουν αυτές, μάλλον δεν....
Σαν πολύ ακριβή δεν είναι η Κούβα για κουμουνιστικό καθεστώς και για αυτά που παρέχει;Το σπίτι στο Τρινιντάντ ντε Κούμπα ήταν το μόνο που άξιζε βίλα με πέντε δωμάτια ώστε ένας για καθένα μας κ ένα σαλόνι για παρτουζες
Βέβαια 160 δολλάρια δλδ 40 το άτομο για να μην νομίζετε ότι είναι φτηνή η Κούβα
Όντως ακριβή κ not vfmΣαν πολύ ακριβή δεν είναι η Κούβα για κουμουνιστικό καθεστώς και για αυτά που παρέχει;
Μάλλον ήταν κάτω των 45 ο σοφόςΈνας σοφός είπε κάποτε
Το καλύτερο βιαγκρα είναι οι πολλές ταυτόχρονα κ διαφορετικές γκομενες
Που το βρήκες;;Μάλλον ήταν κάτω των 45 ο σοφός
Δηλαδή όταν λέτε ακριβά;Όντως ακριβή κ not vfm
Η μιλάς ισπανικά ζεις εκεί κ γαμας ή πας τέσσερεις μέρες βλέπει 5-10 πράγματα νιώθεις το κάτι διαφορετικό λόγω κομμουνισμού κ μετά φεύγεις για αλλά χώρα εκεί δίπλα
Όλες οι μλκιες χώρες αυτές είναι ακριβές για τον τουρίσταΣαν πολύ ακριβή δεν είναι η Κούβα για κουμουνιστικό καθεστώς και για αυτά που παρέχει;
Σπίτι ατ150-200Δηλαδή όταν λέτε ακριβά;
Έχουμε καμία πληροφορία για κόστος;;;
Τώρα με covid έχει περιορισμούς;
Έχει κ τον εκπαιδευτικό του χαρακτήραΌλες οι μλκιες χώρες αυτές είναι ακριβές για τον τουρίστα
Έτσι και η Κούβα
Μόνο κ μόνο η ιστορία με τα κινβερτιμπιλες που ω διαβάσει παραπέμπει σε πρώην αντ Ευρώπη που το ξενοδοχείο είχε δύο τιμες
Αλλα για ντόπιο κι άλλα τα τριπλά για ξένο
Ίδιες μλκιες ίδιες ιστορίες
Η διαφορά είναι τα έξοδα ταξιδιού
Αλλα πήγαινες Ρουμανία με 150000δρχ πήγαινε έλα σε 1, 5 ώρα κι άλλο ο γύρος του πλανήτη και καμμια 1400ευρω να πας Κούβα
Επίσης τότε γαμουσε καλά τεμάχια αν έψαχνες με λεφτά,αν ήσουν άνω των35, η πολλές φοιτήτριες με κεράσματα τραπεζώματα αν ήσουν μέχρι 30...
30 με 35 γαμουσε πάλι σαν γιαλατζι επιχηρηματιας
Αυτά δεν νομίζω να παίζουν Κούβα σήμερα
Οποτε έχουμε τα πλην μόνο κι όχι τα συν της μετακουμουνιστικης εποχής
Έως πολύ ακριβουτσικα...Σπίτι ατ150-200
Πόρνες από κλαμπ 60-120
Οι λευκές πιο ακριβές
30-40 πιατσοβιες
Ποτά 2 ευρώ
Φαγητό μερίδα σαλάτα 15 δολλάρια
Γενικά ακριβουτσικα
Eνα μέλος giambino είναι κουβαλαγνος κ ξέρει πολλά περισσότερα από όλους μαςΒασικά είναι να πας για εκπαιδευτικούς λόγους όπως ανέφερε ο sex volcano.Τώρα Αργεντινή,Βραζιλία,Μεξικό είναι κάτι ενδιάμεσο πιστεύω μπορείς με λίγη εμπειρία και να δεις πράγματα και να περάσεις καλά σαν σεξοτουρίστας (δεν έχω πάει σε καμία χώρα απο αυτές συμπέρασμα δικό μου από αυτά που έχω διαβάσει και δει σε ντοκιμαντέρ).Ας με διορθώσει κάποιος έμπειρος.