Νέα

Ταξίδι στην Αρμενία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitriseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.542
Πόντοι
26.141
Δεν είχε εκεί Πόντιους....
Ρε μουνί με δουλεύεις?

:knuppel:
Μουνι δώσε τιps λίμνη Κρεμαστών ..εσείς οι χαμουτζηδες όλο κ κάτι θα ξέρετε για κατά εκεί ..
Αρμενία μόνο καλοκαίρι πας στους 45 βαθμούς :confused:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.911
Πόντοι
6.536
OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
1
Τύπε μην μας παίρνεις πολύ στα σοβαρά καλαμπούρι κάνουμε τράβα και κάνε ότι γουστάρεις
Bro μου είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω μία εβδομάδα να ξεκουραστώ μόνο αυτό σου λέω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύπε μην μας παίρνεις πολύ στα σοβαρά καλαμπούρι κάνουμε τράβα και κάνε ότι γουστάρεις
Bro μου είμαι πολύ χαρούμενος που θα πάω μία εβδομάδα να ξεκουραστώ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.542
Πόντοι
26.141

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.911
Πόντοι
6.536
Πήγα Ζάλογγο Σούλι νεκρομαντεία Αχέροντα κ ακόμη ζαλάδα έχω από τις στροφές :confused:η Αρμενία φαντάζει μπροστά τους στέπα
Γιατι ρε μλκ.Μια χαρά μου ακούγεται...
Σε εκείνη την περιοχή πάντως το καλύτερο ταξίδι είναι σε Ιράν.
Το έχουμε βάλει στόχο να πάμε...
Θέλει 15 μέρες τουλάχιστον για να αξίζει.
Αντε να δούμε.

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.470
Πόντοι
206
Έχουμε τα ίδια γούστα. Λόγω δουλειάς είμαι όλη μέρα με ουκρανές και ρωσίδες απεχθάνομαι την πονηριά τους νοτροπία τους δεν θέλω να τις βλέπω. Όλη μέρα μιλάνε για χρήματα και ψώνια και beauty salon. Πριν γνωρίσω την ασιάτισα που έχω τώρα τις σνόμπαρα τώρα πλέον βλέπω ασιάτισσα και μου σηκώνεται. Πάω σπίτι όποτε θέλω πηδάω και φεύγω δεν μου έχει ζητήσει ποτέ τίποτα. Ούτε εξόδους ούτε ψώνια ούτε χρήματα. Το μόνο που θέλει είναι να περνάω από κει. Πολύ πιο όμορφη από πολλές ουκρανίδες. Τα χριστούγεννα μου έκανε δώρο την κολλητή της. Ήρθε ο αδελφός μου από Ελλάδα του έκανε πάσα μια φίλη της . Μου λέει ο αδερφός μου 4 χέρια έχω να ριξω από τα 18. Πλέον το μυαλό μου είναι ασία. Εκεί θα είναι τα επόμενα ταξίδια μου ταϋλάνδη φιλιππίνες βιετνάμ Μπαλί.
Αν είσαι κατηγορία τουρίστας των 50€, να πας Ταυλανδη ή Μπαλί που θέλει 1300€+ πτήση από Κύπρο χλωμό σε κόβω.
Επίσης, καμία σχέση οι Ταυλανδες και Ινδονησιες με Αρμενισσες ή Σλαβες.
Δεν ξέρω καν πώς τις συγκρίνεις στο μυαλό σου.
Υπάρχουν κάποιες πανέμορφες κοπέλες από Ταυλανδη που έχω γνωρίσει μετά από 3 ταξίδια εκεί (και όχι από βιντεοκλήσεις), αλλά είναι πολλά λεβελ κάτω από ουκρανες και Ρωσίδες.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
189
Like
50.542
Πόντοι
26.141
Αντε να δούμε.
Εγώ δύο φορές έφαγα χυλοπίτες στη βίζα τους κ μετά ξηγηθηκε ο Τάσος δουσης κ το συνεργείο του .....να τον ευχαριστήσω από εδώ στο μπου κομ.θα ήθελα :confused:

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.345
Πόντοι
6.955
Εγώ δύο φορές έφαγα χυλοπίτες στη βίζα τους κ μετά ξηγηθηκε ο Τάσος δουσης κ το συνεργείο του .....να τον ευχαριστήσω από εδώ στο μπου κομ.θα ήθελα :confused:
Δε χρειάζεται visa για Αρμενία, με ελληνικό διαβατήριο. Μια απλή σφραγίδα θέλει.

Αντε να δούμε.
Το Ιράν θέλει τουλάχιστον έναν μήνα. Προχθές ήμουν με φίλους Ιρανούς.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.911
Πόντοι
6.536
Δε χρειάζεται visa για Αρμενία, με ελληνικό διαβατήριο. Μια απλή σφραγίδα θέλει.

Το Ιράν θέλει τουλάχιστον έναν μήνα. Προχθές ήμουν με φίλους Ιρανούς.
Βίζα για το Ιράν εννοούσε ο βολκάνο.
Θα είμαι με άτομα που θα μπορούν να κάτσουν ταβάνι 20 μέρες δυστυχώς.

OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
1
Αν είσαι κατηγορία τουρίστας των 50€, να πας Ταυλανδη ή Μπαλί που θέλει 1300€+ πτήση από Κύπρο χλωμό σε κόβω.
Επίσης, καμία σχέση οι Ταυλανδες και Ινδονησιες με Αρμενισσες ή Σλαβες.
Δεν ξέρω καν πώς τις συγκρίνεις στο μυαλό σου.
Υπάρχουν κάποιες πανέμορφες κοπέλες από Ταυλανδη που έχω γνωρίσει μετά από 3 ταξίδια εκεί (και όχι από βιντεοκλήσεις), αλλά είναι πολλά λεβελ κάτω από ουκρανες και Ρωσίδες.
Θα πάω μετα τα Χριστούγεννα. Ένα μήνα τουλάχιστον. Τώρα θα ξεκινήσει η σεζόν εδώ και δε θέλω να λείψω . Θα πάω λίγες μέρες Αρμενία. Για Ινδονησία έχω άλλο budget. Είναι υποκειμενικό αυτό που λες. Εγώ επειδή κάνω όλη μέρα με ρωσόφωνες και τις ακούω πως σκέφτονται με απωθούν όσο όμορφες και να είναι. Η Ασιάτισσα δεν τις φτάνει λίγες είναι αυτές που θα προσέξεις αλλά συμπεριφορά και σεβασμό παίρνουν Άριστα...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.345
Πόντοι
6.955
Θα πάω μετα τα Χριστούγεννα. Ένα μήνα τουλάχιστον. Τώρα θα ξεκινήσει η σεζόν εδώ και δε θέλω να λείψω . Θα πάω λίγες μέρες Αρμενία. Για Ινδονησία έχω άλλο budget. Είναι υποκειμενικό αυτό που λες. Εγώ επειδή κάνω όλη μέρα με ρωσόφωνες και τις ακούω πως σκέφτονται με απωθούν όσο όμορφες και να είναι. Η Ασιάτισσα δεν τις φτάνει λίγες είναι αυτές που θα προσέξεις αλλά συμπεριφορά και σεβασμό παίρνουν Άριστα...
Εσένα σου ταιριάζει κανένα Βιετναμεζακι πιο πολύ όπως σε κόβω. Αν είσαι όμως κοιλιοδουλος, Αρμενισσα ή Τουρκάλα

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.345
Πόντοι
6.955
Βίζα για το Ιράν εννοούσε ο βολκάνο.
Θα είμαι με άτομα που θα μπορούν να κάτσουν ταβάνι 20 μέρες δυστυχώς.
Τις προάλλες με προσκάλεσαν να πάω Ιράν, ένα μήνα θες 1000€ περίπου. Ένα 4* ξενοδοχείο θες 12€ ανά διανυκτέρευση και μια ταβέρνα που εδώ θέλουμε 55€ εκεί θες 25-30€ (για τρία άτομα γεύμα)

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
35.911
Πόντοι
6.536
Τις προάλλες με προσκάλεσαν να πάω Ιράν, ένα μήνα θες 1000€ περίπου. Ένα 4* ξενοδοχείο θες 12€ ανά διανυκτέρευση και μια ταβέρνα που εδώ θέλουμε 55€ εκεί θες 25-30€ (για τρία άτομα γεύμα)
Το ταξίδι εκεί θα είναι ένα όνειρο.....
Προσωπικά θα ήθελα καιρό για να τα δω όλα με ηρεμία...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.345
Πόντοι
6.955

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.345
Πόντοι
6.955
Ο ένας μήνας είναι τι μου είπαν οι φίλοι μου, δεν έχω ψάξει προσωπικά. Καθένας έχει άλλους ρυθμούς. Εγώ σε μια λίμνη πχ που λένε είναι για μια μέρα, σε ταξίδι μου έκατσα 4 και δεν έμεινα ικανοποιημένος, ήθελα κι άλλο.

OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
70
Πόντοι
1
Κάτσε στ αυγά σου μην κάνουν οι Εβραίοι κάνα ντου και σε πάρουν όμηρο. Αλήθεια τι αξιόλογο θα μπορούσε να βρει κανείς στο Ιραν

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.345
Πόντοι
6.955

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.345
Πόντοι
6.955
Να ξέρεις σε πολλά σημεία απαγορεύεται η φωτογράφιση από ξένους. Σε πάνε εύκολα μέσα. Σε ανταλλάσουν με φυλακισμένο από άλλη χώρα. Στις φυλακές οι συνθήκες είναι πολύ καλές, αν θες να το ζήσεις, πάρε μια καλή κάμερα και παίξε μπάλα "διακριτικά"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom