Νέα

Ταξίδι στην Αρμενία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitriseas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (3 μέλη και 4 επισκέπτες)

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
3.650
Πόντοι
456
Η γεωγραφία και το πολιτισμικό ανήκειν δεν ορίζονται απαραίτητα με τραβήγματα γραμμών. Μεγάλο μέρος της Τουρκίας, βρίσκεται στο ίδιο γεωγραφικό πλάτος με ευρωπαϊκές χώρες, ωστόσο θεωρείται Ασία, λόγω πολιτισμικών και γεωγραφικών διαχωρισμών αιώνων. Αντίστοιχα και η Κύπρος. Θεωρητικά εκεί που βρίσκεται, Ασία θα έπρεπε να θεωρείται, ωστόσο λόγω πολιτισμικών δεσμών, δεν αμφισβητεί κανείς ότι είναι Ευρώπη. Αντίστοιχα η Αρμενία, γεωγραφικά παίζει με το όριο, αλλά λόγω πολιτισμικών δεσμών, την θεωρούμε ευρωπαϊκή χώρα.
Η γεωγραφία στηρίζεται σε γεωγραφικά όρια όχι κουλτούρα.
Ό,τι είναι νότια από τον Καύκασο είναι Ασία.
Από Τουρκία Ευρώπη είναι το κομμάτι της Ανατολικής Θράκης και Κωσταντινούπολης γιατί γεωγραφικά ανήκει στην Ευρώπη και όχι η Μικρά Ασία.
Αν πάμε με κουλτούρα τότε και η Ιαπωνία είναι Ευρώπη και η Ευρώπη είναι Αμερική. :headbang:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.749
Πόντοι
15.931
να επικεντρωθουμε στο θεμα κανεις σας δεν εκανε την ερωτηση εαν εχει κουμπαρο.... γιατι εαν δεν εχει ολο και καποιος θα βρεθει να τον στηριξει

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.531
Πόντοι
2.606
Ειλικρινά είχα την εντύπωση ότι ανήκει στην Ασία... Βασικά θέλω νά δω και για εμφυτεύματα. Μια εκδρομή πάω να χαλαρώσω . Δεν ξέρω πως έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι είμαι απελπισμένος και πάω να φέρω γυναίκα. Μην αρχίσετε τώρα δεν έχει οδοντιάτρους στην Κύπρο plz. Ως τώρα μόνο τρολ τίποτα αξιόλογο
τυπε για πολυ απελπισμενο και φτωχομπινε σε περασαμε αλλα μην δινεις πολλη σημασια ειμαστε μουνοπανα εμεις εδω μεσα :coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.531
Πόντοι
2.606
Κάνε μπουρδελότσαρκα, ρίξε 2-3 πούτσους να ξεχαρμανιάσεις...

Αυτές οι ιδέες για ταξίδια είναι αποτέλεσμα της αγαμησιάς...
:hi:
ο τυπος θελει να παει στην αρμενια να φερει γυναικα σα να λεμε παω γερμανια 5 μερες να φερω ενα μερσεντε εχει βαρεσει η αγαμια κοκκινο εκει κατω :tooth:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.749
Πόντοι
15.931
ο τυπος θελει να παει στην αρμενια να φερει γυναικα σα να λεμε παω γερμανια 5 μερες να φερω ενα μερσεντε εχει βαρεσει η αγαμια κοκκινο εκει κατω :tooth:
μαλλον zastava

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.331
Πόντοι
6.955
Η Αρμενία ανήκει στην Ευρασία.
Πάμε παρακάτω. Έχω πάει 5 φορές. Πρώτη φορά με το που ρίξανε την κυβέρνηση που ακτιβιστές έκλειναν τις τράπεζες και ήρθε μετά ο προδότης ο Πασινιαν και χάσανε το Αρτσάχ.
Το Γερεβαν είναι απ' τις πιο ασφαλείς πρωτευουσες που μπορείς να πας.
Αν είσαι φαν της μπύρας, Darget ή Beer Academy.
Καμάκι δεν παίζει, μόνο από κοινές γνωστές ή tinder. Φρόντισε να το κάνεις πριν πας.
Είναι όμως για σχέσεις και γάμους, δεν είναι πουτανες.

Επίσης, αν παντρευτείς Αρμενισσα, έχεις παντρευτεί και την οικογένειά της.

Οι άνω των 35 δεν μιλάνε αγγλικά , μόνο ρωσικά.

Οι τιμές έχουν ανεβεί δραματικά τα τελευταία 5 χρόνια, λόγω ότι μετςναστευσαν πολλοί Ρώσοι, και πολλοι Αρμένιοι απ' το Αρτσάχ.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.331
Πόντοι
6.955
Και μια πηγή που μόλις βρήκα και επιβεβαιώνει αυτό που μόλις είπα

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
81.749
Πόντοι
15.931
Πάμε παρακάτω. Έχω πάει 5 φορές. Πρώτη φορά με το που ρίξανε την κυβέρνηση που ακτιβιστές έκλειναν τις τράπεζες και ήρθε μετά ο προδότης ο Πασινιαν και χάσανε το Αρτσάχ.
Καμάκι δεν παίζει, μόνο από κοινές γνωστές ή tinder. Φρόντισε να το κάνεις πριν πας.

Οι τιμές έχουν ανεβεί δραματικά τα τελευταία 5 χρόνια, λόγω ότι μετςναστευσαν πολλοί Ρώσοι, και πολλοι Αρμένιοι απ' το Αρτσάχ.
και ο τυπος δεν παει να πηδηξει εχει παρει και μονοπετρο

OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
Κ όμως ήδη έχω 3 κοπέλες από Ερεβάν που μιλάμε με βίντεοκλήση και κάνουν κρα να έρθουν Κύπρο. Η άλλη μέχρι και την οικογένειά της μου έδειξε

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.331
Πόντοι
6.955
Κ όμως ήδη έχω 3 κοπέλες από Ερεβάν που μιλάμε με βίντεοκλήση και κάνουν κρα να έρθουν Κύπρο. Η άλλη μέχρι και την οικογένειά της μου έδειξε
Είχα δύο φορές δεσμό με Αρμενισσα. Εξαιρετικές για οικογένεια. Υπάρχουν ακόμα κάποιες αξίες εκεί.

Στις εθνικές τους εορτές γιορτάζουν τις ήττες, ηθικές νίκες τις ονομάζουν, όπως εμείς το Οχι

OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1

Ευχαριστώ πολύ. Είσαι ο μόνος που έγραψε κάτι ενδιαφέρον. Ήδη έχω κάνει αρκετά κονέ μέσω tider. Το έχω βάλει ότι είμαι εκεί και μου ήρθαν πολλά αιτήματα. Άλλη βίζιτα άλλη γάμο. Ειδικά μια πάρα πολύ όμορφη μελαχρινή αλλά έχει παιδιά. Βέβαια το διαπραγματεύεται να έρθει εδω. Πάντως αρκετές μιλάνε. Και αγγλικά. Βασικά θα πάω να κοιτάξω για εμφυτεύματα. Έχω μια Ουκρανία φίλη και πάει συνέχεια Αρμενία για δόντια. Είναι όντως πολύ φθηνά. Και από Λάρνακα 70 ευρώ πήγαινε ελα εισητηριο. Λέω να πάω μεγάλη εβδομάδα.

• Like
Αντιδράσεις: EH2018
OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
Φοβερή

Συνημμένα

• Screenshot_2025-03-19-15-38-02-532_com.tinder.jpg
    Screenshot_2025-03-19-15-38-02-532_com.tinder.jpg
    760,3 KB · Εμφανίσεις: 9

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.331
Πόντοι
6.955
Ευχαριστώ πολύ. Είσαι ο μόνος που έγραψε κάτι ενδιαφέρον. Ήδη έχω κάνει αρκετά κονέ μέσω tider. Το έχω βάλει ότι είμαι εκεί και μου ήρθαν πολλά αιτήματα. Άλλη βίζιτα άλλη γάμο. Ειδικά μια πάρα πολύ όμορφη μελαχρινή αλλά έχει παιδιά. Βέβαια το διαπραγματεύεται να έρθει εδω. Πάντως αρκετές μιλάνε. Και αγγλικά. Βασικά θα πάω να κοιτάξω για εμφυτεύματα. Έχω μια Ουκρανία φίλη και πάει συνέχεια Αρμενία για δόντια. Είναι όντως πολύ φθηνά. Και από Λάρνακα 70 ευρώ πήγαινε ελα εισητηριο. Λέω να πάω μεγάλη εβδομάδα.
Δεν είναι φθηνή η Αρμενία. Είναι πολύ ακριβή πλέον. Φθηνά αεροπορικά ναι. Α και πρόσεχε με τη wizzair , έχω κάνει το yerevan - larnaca με wizzair και όλο το αεροπλάνο πλήρωνε πρόστιμα (διότι τις low cost τις έχει αναλάβει ενδιάμεσος και βγάζει απ τα πρόστιμα). Οπότε πρόσεχε

OP
OP
D

dimitriseas

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
1
Δεν είναι φθηνή η Αρμενία. Είναι πολύ ακριβή πλέον. Φθηνά αεροπορικά ναι. Α και πρόσεχε με τη wizzair , έχω κάνει το yerevan - larnaca με wizzair και όλο το αεροπλάνο πλήρωνε πρόστιμα (διότι τις low cost τις έχει αναλάβει ενδιάμεσος και βγάζει απ τα πρόστιμα). Οπότε πρόσεχε
Πρόστιμα για πιο λόγο... Με τι αιτιολογία. Wizz air θα πάω φυσικά... Και τα ξενοδοχεία είναι φθηνά. Ήδη έχω κλείσει στο κέντρο 4στερο με 40 τη μέρα.

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
2.331
Πόντοι
6.955
Πρόστιμα για πιο λόγο... Με τι αιτιολογία. Wizz air θα πάω φυσικά... Και τα ξενοδοχεία είναι φθηνά. Ήδη έχω κλείσει στο κέντρο 4στερο με 40 τη μέρα.
Με καμμία. Δεν δουλεύουν εσκεμμένα τα συστήματα τους, και ρίχνουν πρόστιμα, αν δεν τα πληρώσεις, δεν ταξιδεύεις.

Τα ξενοδοχεία είναι απαράδεκτα, άλλαξα σε 1 μήνα γύρω στα 10 ξενοδοχεία.

Ο,τι πληροφορίες θες στείλε μου πμ

Slavrlfucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
1.468
Πόντοι
206
Να αναφέρουμε εδώ ότι όλες οι Ρωσίδες πουτάνες της Κύπρου έρχονται μέσω Γερεβαν.
Άρα μια χαρά τα πάνε με τους Ρώσους.
Αρμενισες όμως δεν έχω ακούσει να έρχονται πολλές στην Κύπρο.
Τώρα τι κοπέλες είναι αυτές που βρήκε ο κουμπάρος από Tinder που καίγονται να έρθουν Κύπρο, μάλλον τίποτα σπόνσορα για διακοπές ψάχνουν και βρήκαν θύμα.

Κουμπάρε πόσο χρονών είσαι;
Χωρισμένος;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom