dimitriseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
Σε βρίσκω διαβασμενο. Αυτός είναι ο λόγος που έχει καθημερινά δρομολόγια. Δεν πειράζει κουμπάρε να κάνουν διακοπές μουχτι.
Πηδάς κάθε μέρα και ψάχνεις να βρεις νύφη από την Αρμενία με βιντεοκλήση?Σε τρώει ο κωλος θες να δοκιμάσεις?
Το ότι μπορεί να του αρέσουν κάποια χαρακτηριστικά ενός λαού το σκέφτεσαι;Πηδάς κάθε μέρα και ψάχνεις να βρεις νύφη από την Αρμενία με βιντεοκλήση?
Η μ@@@κ@@ έχει χτυπήσει νωτιαίο μυελό...
Τις εξάντλησε όλες τις εγχώριες και ψάχνει τώρα τις ΑρμένισσεςΤο ότι μπορεί να του αρέσουν κάποια χαρακτηριστικά ενός λαού το σκέφτεσαι;
Γούστα είναι αυτά. Εμένα δεν μου αρέσουν ούτε οι Ρωσίδες ούτε οι Ουκρανες, τις θεωρώ πολύ φιλοχρηματες. Μου αρέσουν οι Τουρκάλες, οι Ιρανες, οι Λιβανεζες, οι Αρμενισσες, και οι λατινες.Τις εξάντλησε όλες τις εγχώριες και ψάχνει τώρα τις Αρμένισσες
Να έλεγε για τίποτα Ουκρανές, πάει στην ευχή...
Αυτές δεν βλέπονται...
Έχουμε τα ίδια γούστα. Λόγω δουλειάς είμαι όλη μέρα με ουκρανές και ρωσίδες απεχθάνομαι την πονηριά τους νοτροπία τους δεν θέλω να τις βλέπω. Όλη μέρα μιλάνε για χρήματα και ψώνια και beauty salon. Πριν γνωρίσω την ασιάτισα που έχω τώρα τις σνόμπαρα τώρα πλέον βλέπω ασιάτισσα και μου σηκώνεται. Πάω σπίτι όποτε θέλω πηδάω και φεύγω δεν μου έχει ζητήσει ποτέ τίποτα. Ούτε εξόδους ούτε ψώνια ούτε χρήματα. Το μόνο που θέλει είναι να περνάω από κει. Πολύ πιο όμορφη από πολλές ουκρανίδες. Τα χριστούγεννα μου έκανε δώρο την κολλητή της. Ήρθε ο αδελφός μου από Ελλάδα του έκανε πάσα μια φίλη της . Μου λέει ο αδερφός μου 4 χέρια έχω να ριξω από τα 18. Πλέον το μυαλό μου είναι ασία. Εκεί θα είναι τα επόμενα ταξίδια μου ταϋλάνδη φιλιππίνες βιετνάμ Μπαλί.Γούστα είναι αυτά. Εμένα δεν μου αρέσουν ούτε οι Ρωσίδες ούτε οι Ουκρανες, τις θεωρώ πολύ φιλοχρηματες. Μου αρέσουν οι Τουρκάλες, οι Ιρανες, οι Λιβανεζες, οι Αρμενισσες, και οι λατινες.
Γούστα είναι. Απορώ γιατι το κρίνεις.
Ποιος σου είπε ότι θέλω να παντρευτώ. Λεβέντη μου από το να προσβάλεις δεν κερδίζεις τίποτα. Ίσα ίσα αν κάνεις φίλους ίσως κάποιος να σε βοηθήσει κάποτε.Πηδάς κάθε μέρα και ψάχνεις να βρεις νύφη από την Αρμενία με βιντεοκλήση?
Η μ@@@κ@@ έχει χτυπήσει νωτιαίο μυελό...
Έχουμε τα ίδια γούστα. Λόγω δουλειάς είμαι όλη μέρα με ουκρανές και ρωσίδες απεχθάνομαι την πονηριά τους νοτροπία τους δεν θέλω να τις βλέπω. Όλη μέρα μιλάνε για χρήματα και ψώνια και beauty salon. Πριν γνωρίσω την ασιάτισα που έχω τώρα τις σνόμπαρα τώρα πλέον βλέπω ασιάτισσα και μου σηκώνεται. Πάω σπίτι όποτε θέλω πηδάω και φεύγω δεν μου έχει ζητήσει ποτέ τίποτα. Ούτε εξόδους ούτε ψώνια ούτε χρήματα. Το μόνο που θέλει είναι να περνάω από κει. Πολύ πιο όμορφη από πολλές ουκρανίδες. Τα χριστούγεννα μου έκανε δώρο την κολλητή της. Ήρθε ο αδελφός μου από Ελλάδα του έκανε πάσα μια φίλη της . Μου λέει ο αδερφός μου 4 χέρια έχω να ριξω από τα 18. Πλέον το μυαλό μου είναι ασία. Εκεί θα είναι τα επόμενα ταξίδια μου ταϋλάνδη φιλιππίνες βιετνάμ Μπαλί.
Ti έκανα πάλι ;;;
Να δώσεις τα φώτα σου στον άνθρωπο ρε μλκ.Ti έκανα πάλι ;;;![]()
Μη βριζεις μαν ηρεμαΝα δώσεις τα φώτα σου στον άνθρωπο ρε μλκ.
Μην γίνεσαι μουνοπανάς....
![]()
Πίσω δαφνι γρήγοραΕσύ για Ουγκάντα είσαι.
![]()
Περίμενα ότι θα το έλεγες... Το έχω ακούσει και από άλλους...Προσωπικά έχω ξενερώσει. Όλες ψιλομυτες. Ζητάνε πτυχία περιουσία status ταμπέλες. Κακομαθημένα
Καλά μην λέμε και ακρότητες... Δύσκολα να είναι ωραιότερη από πολλές Ουκρανές και Ρωσίδες (που όντως είναι πονηρές και τρομερά συμφεροντολόγες)... Αν είναι τι να πω... Έπιασες λαχείο... Οι Ασιάτισες είναι σίγουρα πιο δουλικές και πιο περιποιητικές στον άντρα γιατί είναι μεγαλωμένες έτσι...Έχουμε τα ίδια γούστα. Λόγω δουλειάς είμαι όλη μέρα με ουκρανές και ρωσίδες απεχθάνομαι την πονηριά τους νοτροπία τους δεν θέλω να τις βλέπω. Όλη μέρα μιλάνε για χρήματα και ψώνια και beauty salon. Πριν γνωρίσω την ασιάτισα που έχω τώρα τις σνόμπαρα τώρα πλέον βλέπω ασιάτισσα και μου σηκώνεται. Πάω σπίτι όποτε θέλω πηδάω και φεύγω δεν μου έχει ζητήσει ποτέ τίποτα. Ούτε εξόδους ούτε ψώνια ούτε χρήματα. Το μόνο που θέλει είναι να περνάω από κει. Πολύ πιο όμορφη από πολλές ουκρανίδες. Τα χριστούγεννα μου έκανε δώρο την κολλητή της. Ήρθε ο αδελφός μου από Ελλάδα του έκανε πάσα μια φίλη της . Μου λέει ο αδερφός μου 4 χέρια έχω να ριξω από τα 18. Πλέον το μυαλό μου είναι ασία. Εκεί θα είναι τα επόμενα ταξίδια μου ταϋλάνδη φιλιππίνες βιετνάμ Μπαλί.
Από που είναι; Γιατί η Ασία είνα τεράστια
Συμφωνώ απόλυτα. Στις ρωσόφωνες να βρεις ένα 80% γυναικάρες ενός στις ασιάτισες ούτε 20%.. χθες γνώρισα μία από φιλιππίνες τι να σου πω ίδια η jennifer lopez. Μου είπε 33 χρονών και νόμισα δεν άκουσα καλά και της λέω 23 και μου λέει όχι καλά άκουσες.Καλά μην λέμε και ακρότητες... Δύσκολα να είναι ωραιότερη από πολλές Ουκρανές και Ρωσίδες (που όντως είναι πονηρές και τρομερά συμφεροντολόγες)... Αν είναι τι να πω... Έπιασες λαχείο... Οι Ασιάτισες είναι σίγουρα πιο δουλικές και πιο περιποιητικές στον άντρα γιατί είναι μεγαλωμένες έτσι...
Εχουν παράξενα ονοματα οι ΑρμένιοιΝα συνεισφέρω ελαφρώς και εγώ τον κουμπάρο χύστη...
Είχα μια γκόμενα Αρμένισα από Νέο Κόσμο...
Όνομα Χαϊγκουί...
Πηγαίναμε στο "Ρόδι" για φαγητό και μετά έδινε ρεσιτάλ με σάλιωμα,φτύσιμο και ρούφηγμα πούτσας και αρχιδιών σαν να μην υπάρχει αύριο...
Μελαχρινή,μασίφ κορμί με βυζάρες,πανέμορφη...
Από εμένα είναι ναι...
![]()