Νέα

Θα γαμάγατε την ξαδέρφη ή τη θεία σας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeklovems
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 262
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

greeklovems

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
17
Like
2.483
Πόντοι
1.191
Επιθυμούσατε ποτέ να γάμησε την ξαδέρφη σας η την θεία σάς.

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.690
Πόντοι
4.546
[quote author=greeklovems link= ]Επιθυμούσατε ποτέ να γάμησε την ξαδέρφη σας η την θεία σάς. [/quote]

Η επιθυμία αυτή δημιουργήθηκε πριν ή μετά το λοκ ντάουν τύπε μου;;;; :think:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 199414

Επισκέπτης
[quote author=greeklovems link= ]Επιθυμούσατε ποτέ να γάμησε την ξαδέρφη σας η την θεία σάς.

Η επιθυμία αυτή δημιουργήθηκε πριν ή μετά το λοκ ντάουν τύπε μου;;;; :think: [/quote]

αχαχχαχααχαχαχ,μαλλον μετα!!!

gian45

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Like
374
Πόντοι
21

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.731
Πόντοι
2.306
Οι ψυχολογικές επιπτώσεις του παρατεταμένου lockdown...Αμα συνεχισει κανα μηνα ακομα προβλεπω να διαβαζουμε νηματα του στυλ "θα γαμαγατε τον σκυλο σας; / σας εχει τσιμπουκωσει η γιαγια σας; ". Ψυχιατρος και ψυχολογος το επαγγελμα του μελλοντος. Μου τα λεγαν αλλα δεν ακουγα. Καλα να παθω.

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.564
Πόντοι
206
Εγω ηθελα να γαμησω την θεια μου! Πολυ ωραια γυναικα στα νιατα της, οποτε εκανε μπανιο και ειμουν στο σπιτι με τις καταλληλες συνθηκες, δλδ μονοι, παντα την επαιρνα ματι ανοιγοντας την συρομενη πορτα του μπανιο και τον επαιζα :wanker:

paulosb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2008
Like
1.059
Πόντοι
201
ναι... και μετά να παίξω στις 'Άγριες Μέλισσες" μ άλλον αέρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.300
Πόντοι
8.006
Οι ψυχολογικές επιπτώσεις του παρατεταμένου lockdown...Αμα συνεχισει κανα μηνα ακομα προβλεπω να διαβαζουμε νηματα του στυλ "θα γαμαγατε τον σκυλο σας; / σας εχει τσιμπουκωσει η γιαγια σας; ". Ψυχιατρος και ψυχολογος το επαγγελμα του μελλοντος. Μου τα λεγαν αλλα δεν ακουγα. Καλα να παθω.
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
235
Πόντοι
21

Τοιχο τοιχο μετα το lockdown!

Ράννια

Cross
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
157
Πόντοι
1
η ενος ετους μικροτερη Θεια μου στην αρχη με φιλες της με ντυναν βαφαν κανονικοτατα με βαζανε να κανω πασαρελες μπροστα τους και να τις ρουφω τα ποδαρακια και το μουνακια τους, αλλα και με βγαζανε μαζι τους βολτες για παγωτο (ηλικιες 14-16). Αργοτερα στα 16-17 αρχισαν να με στραποναρουν και οταν διαπιστωσαν οτι ποτε δεν ειχα καυλες ουτε ερεθισμους ουτε σηκωμαρες και χυσιματα τοτε αρχισαν να με παιρνουν και σε παρτυ με μεγαλυτερους τελειωφοιτους και φοιτητες ως φιλη τουσ και εκει με ειχαν κανει ατραξιον των παρτυ καταληγοντας να με πασαρουν σε φιλες και αγνωστες ως παθητικη crossdresser αλλα και σε φιλους και αγνωστους για να χαρτιλικωνονται απο αυτους και αυτες. Η Θεια μου επι μια δεκαετια με γαμουσε και ξεφτελιζε ωσπου παντρευτηκε και.... νοικοκυρευτηκε κοβοντας κιολας καθε επαφη μαζι μου στο πλαισιο της "σοβαροφανειας"!!! Κι εγω ειμαι απο τοτε μεχρι και σημερα μια crossdtesser που το πρωι κανω τη μεσιτρια και αμεσως μετα ειμαι η Ραννια

Συνημμένα

• 574_1000.jpg
    574_1000.jpg
    162,4 KB · Εμφανίσεις: 260
  • 137_1000.jpg
    137_1000.jpg
    107 KB · Εμφανίσεις: 217
  • 027_1000.jpg
    027_1000.jpg
    8,6 KB · Εμφανίσεις: 211
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.316
Πόντοι
2.636

Εγω ρε τυπε χρονια πριν το λοκ νταουν ειχα ανοιξει θεμα εαν εχετε μαλακισει ποτε τον γατουλη σας!

Την καραντινα περιμεναμε νομιζεις;

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.316
Πόντοι
2.636
Η επι δεκαετιας μεγαλυτερη ξαδερφη μου,οταν μεγαλωσε το στηθος της,καπου στα 16-17 φανταζομαι,εκει π κοιμομασταν μαζι με εβαλε να το αγγιξω κ να δω τι μ συμβαινει!

Ο πελωπιδας σηκωθηκε κ αυτοματα της ειπα να το φιλησω,απαντηση αρνητικη φυσικα αλλα της ειπα οτι θα φωναζα αν δε με αφηνε,ετσι λοιπον βρεθηκα απο πολυ μικρος να της γλυφω τη βυζαρα!

Μεγαλωνοντας,κοιμοτανε παντα χωρις σουτιεν κ με στριγκ,πρωτη φορα π ειδα στη ζωη μ,προσπαθωντας παντα να πηγαινω να κοιμομαστε μαζι,τρελη αδυναμια ακομη κ τωρα!

Πανεξυπνη κοπελα,πανεμορφη ( για ελλεηνιδα κ την ηλικια της,τωρα πια 50) παντρευτηκε ενα μαλακα καραβανα κ την εκαψε!

Προπερσι ημουνα για μπανιο μονος κ ηρθε να με βρει,ειχαμε πανω απο δεκα χρονια να παμε θαλασσα μαζι,μ λεγε το πονο της κ μετα ηθελε να παιξουμε οπως μικροι,κατακαυλωσα μες στην θαλασσα.

Ειναι ο ορισμος εαν υπαρχουν ελλεηνιδες,υπαρχουν παντα οι ελλεριάρηδες που κρυβονται.

rimondi

Σπουδαίος
Εγγρ.
12 Μαρ 2011
Κριτικές
83
Like
1.790
Πόντοι
3.247
Εγώ δεν έχω ε μπειρίες αλλά δεν θα έελγα όχι σε κάτι τέτοιο. ¨Αλλωστε το λέει κ η παροιμία : κάνε γιέ μου τη δουλειά σου
κ ύστερα είμαι πάλι θειά σου.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.913
Πόντοι
19.485
Γενικά έχω κατιτις ντεκαβλέ σόι για να μου βγάλει τέτοια γούστα, αλλά έχω μια ξαδέρφη που ήθελα και θα θελα να την γαμήσω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom