Νέα

Tessera Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Το tessera αν συνεχίσει με αυτούς τους ρυθμούς θα γίνει το καλύτερο. Το αξίζει εξάλλου. Περιμένουμε μεσοβδόμαδα και τις Νορβηγικές μεταγραφές που ανήγγειλε ο μεγάλος Τ...  ;) !

Νορβηγικές; (!!!!!!) Χουρό πουτό  από το Όσλο λέμεεεεε :dancing: :dancing: :dancing:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Φλές απο Νορβηγία προσωπικά εγώ είχα να ακούσω και να δω απο την εποχή του millions. Φαντάζεσαι τώρα να δούμε και Σκανδιναβική δύναμη στα στρίπ ? Κόλασηηηηηηη  :o :o :o :o :o :o

..μου φαινεται οτι θα αρχισετε να με σερνετε κι εμενα στα καταστηματα αυτα αν σκασουν τα φιορδ.... (τραβατε με κι ας κλαιω....!!)

Επισκέπτης
Θα εχει ενδιαφερον να δουμε αν τελικα θα παραμεινει ο λεγομενος Τακης ως "αρχηγος" στο μαγαζι η' θα του παρουν το αερα οι γκομενες...

Οπως ξερετε σε ολα τα αλλα μαγαζια, αφεντικα ειναι οι στριπτηζουδες...Οποτε θελουν πανε για δουλεια..οποτε θελουν φευγουν στην μεση της δουλειας και οποτε θελουν περνουν ρεπο...

Γιαυτο και ποτε στο site δεν γραφουν ποιες και ποτε δουλευουν και οποτε ρωτησεις στο μαγαζι σου κανουν τον Κινεζο...

Επισκέπτης
Θα εχει ενδιαφερον να δουμε αν τελικα θα παραμεινει ο λεγομενος Τακης ως "αρχηγος" στο μαγαζι η' θα του παρουν το αερα οι γκομενες...
Οπως ξερετε σε ολα τα αλλα μαγαζια, αφεντικα ειναι οι στριπτηζουδες...Οποτε θελουν πανε για δουλεια..οποτε θελουν φευγουν στην μεση της δουλειας και οποτε θελουν περνουν ρεπο...
Γιαυτο και ποτε στο site δεν γραφουν ποιες και ποτε δουλευουν και οποτε ρωτησεις στο μαγαζι σου κανουν τον Κινεζο...

Λαθος....σε ολα.....αυτα που λες ισχυουν για μικρη μεριδα....το αφεντικο ξερει παντα....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ολους εγω ο μαστορας ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ θα σας σουρω ολους μαζι στην καταστροφη,την εξαρτηση και μετα την εξαθλιωση!δεν καταλαβαινω χριστο!αμα μου την δωσει και το μαγαζι γινει οπως το θελω θα παρω καφεδοδανειο και θα ειμαι μεσα 3,4 φορες την εβδομαδα!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
..μου φαινεται οτι θα αρχισετε να με σερνετε κι εμενα στα καταστηματα αυτα αν σκασουν τα φιορδ.... (τραβατε με κι ας κλαιω....!!)

εσενα ειδικα που το φυσας "το πουτανοχρημα" σε βλεπω να με κανεις και βιντεοκλησεις οταν θα παιρνω φραπε για να νομιζεις οτι εισαι και εσυ "εδω"!χαχαχαχ

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
θειε νομιζω οτι ο μικρος εχει δικιο........αυτο που λες ισχυει σε μερικα μαγαζια αλλα δεν ειναι και η πλειοψηφια αυτη!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ολους εγω ο μαστορας ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ θα σας σουρω ολους μαζι στην καταστροφη,την εξαρτηση και μετα την εξαθλιωση!δεν καταλαβαινω χριστο!αμα μου την δωσει και το μαγαζι γινει οπως το θελω θα παρω καφεδοδανειο και θα ειμαι μεσα 3,4 φορες την εβδομαδα!

Συνημμένα

• surprises.smileysmiley.com.54.gif
    surprises.smileysmiley.com.54.gif
    365 bytes · Εμφανίσεις: 41

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Γραφω χθες οτι δε φερνουνε νερακια με το ποτό,
και σκαω σημερα και σε ολα τα τραπέζια υπάρχουν νεράκια.....
ατσα δυναμη το site :grin: ;)

Μήπως πρέπει να γίνει καμία επιτροπή και περναεί να βάζει σφραγίδες ISO; Με το αζημείωτο...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Έχεις λήξει ρεεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

pan13

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη δεν εχω παει ακομα αλλα συντομα θα το τιμησω, ξερει κανεις αν μια Ρωσιδα η ΜΙΑ ειναι εκει?

giannis333

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ναι φιλε εκει ειναι η μια κ μοναδικη πραγατικη κουκλα πολυ  ομορφη. δε ξερω αν εφυγε παντως την προηγουμενη βδομαδα ηταν εκει

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.483
Πόντοι
8.345
Επειδη δεν εχω παει ακομα αλλα συντομα θα το τιμησω, ξερει κανεις αν μια Ρωσιδα η ΜΙΑ ειναι εκει?
και ειχε μια κωλαρα τοοοοοση να μεγαλη και μαυρη, οταν δουλευε στο  baby ρεντη. ακομα ετσι ειναι?
και κατι αλλο: την αδερφη της πως την λενε? σημερα καθως ακουγα μια ομιλια για φυσικη υψηλων ενεργειων, την θυμηθηκα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα, αν και εχω μια υποψια.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και ειχε μια κωλαρα τοοοοοση να μεγαλη και μαυρη, οταν δουλευε στο  baby ρεντη. ακομα ετσι ειναι?
και κατι αλλο: την αδερφη της πως την λενε? σημερα καθως ακουγα μια ομιλια για φυσικη υψηλων ενεργειων, την θυμηθηκα αλλα δεν ειμαι σιγουρος για το ονομα, αν και εχω μια υποψια.

ρε συ μαλλον μπερδευτηκες....αποκλειεται να εννοεις την ΜΙΑ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom