Χθες Παρασκευή γύρω στις 3 και το μαγαζί ήταν άδειο
Μπήκα μέσα και νόμιζα οτι κλείνανε...Ισως είμασταν και 5 πελάτες,ίσως και όχι.
Οι τιμές κανονικές πλέον,είσοδος-ποτό 10,χορός 10,πριβέ 50.
Παρελάσανε τα ξανθά μιλφόνια Ντολόρεζ και Μαρίνα, η μελαχρινή Τζέσικα(από Lola)καθως επίσης Λίλια(βουλγάρα ξανθιά από cleopatra),Αλίσια(μελαχρινή ρουμάνα),Ρόνα (επίσης μελαχρινή ρουμάνα με πατουρα king size!),μία καστανή που τη θυμάμαι ή από lola ή από Κούκλες(νομίζω Τάνια;)και η μαυροβούνια ex νιγηρίας Χάνα για την οποία ίσως γίνεται λόγος πιο πάνω(τουμπανέξ ως κλασική μαυρούλα).Εθεάθησαν επίσης δυο ακόμα αδιάφορα μελαχρινά,μία milfoξανθιά με μεγάλους βύζους και μία ακόμα κασταναμελαχρινή με ωραίο σώμα η οποία ήταν καβατζωμένη καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής μου(νομίζω ο dj είπε Τάρα-έκανε και full nude χορό).
Αν και έχω βαρεθεί τις μαυρούλες γενικότερα,ωστόσο δεν άντεξα στον πειρασμό για ένα χορό αλλά μάπα το καρπούζι
Από τους χειρότερους χορούς που έχω πάρει...Η βαριότανε ή δεν το κατέχει...Πιο πολύ μου θύμιζε κάποια που προσπαθεί να βρει καλυτερη θέση σε καρέκλα,παρά χορό.Επίσης το σύστημα του ιδρύματος να προπληρώνεις τους χορούς είναι μαλακία κατά τη γνώμη μου.Δηλαδή αν θες να συνεχίσεις πρέπει να σηκωθείς,να ξαναπληρώσεις τον άνθρωπο-μπαστακα και πάει λέγοντας...Μέχρι να σηκωθείς έχεις ξεκαβλωσει
Άλλον ένα χορό πήρα με την πατορουμάνα Ρόνα και απεχώρησα.Δεν άντεχα και το συνεχή πρίξιμο των κοριτσιων για χορό-κέρασμα εξ΄αιτίας της έλειψης κόσμου.
Στα σην οι τιμές,και κάποιοι full nude χοροί.
Στα πλην οι χώροι στάθμευσης(αν είσαι με αμάξι)και οι προπληρωμένοι χοροί(κάτι σαν τις προληρωμένες πιστωτικές
)