Νέα

One Million Dollars - new era

• Μέλος που άνοιξε το νήμα smiler
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 113
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Χθεσινη βολτα στο εν λογο ιδρυμα...
Καθαρο ποτο (11 ευρωπουλα) και πολυ εξυπηρετικα και ευγενικα γκαρσονια...
Κατα τα αλλα...Το μαγαζι "τιμα" τον τιτλο "Million Dollars"...Ετσι γρηγορα που ρουφανε τα ποτα οι γκομενες,στο τελος θα πηγαινουν μονο "εκατομμυριουχοι"...
Αν και εναλλακτικα θα μπορουσε να ονομαζεται και "Million Years" αν προσθεσεις τις ηλικιες του ροστερ λογω των αρκετων milf που εχει μαζεψει...

δώσε ρόστερ αγόρι μου.....δώσε! :rockon: :rockon: :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ρε μαγκες...Αφου το ξερετε οτι δεν ειμαι καλος στα "ροστερ"...Δε θυμαμαι ονοματα...
Ασε που ειδικα στα πουρα που μου ερχοντουσαν,δε ρωταγα ουτε το ονομα τους...Μου το λεγανε βεβαια αυτες,αλλα απο το ενα αυτι εμπαινε,απο το αλλο εβγαινε...
Στα θετικα του μαγαζιου,οτι δεν ειχε "κουραδες"...(Επ..Συγγνωμη..."Εγχρωμες"-"Μαυρουκες" ηθελα να πω)..Που ερχονται διπλα σου,σε περνουν αγκαλια και απο τη σκυλοβρωμα της μασχαλης τους ποτιζουν τα ρουχα σου και μετα δε σε πλησιαζουν ουτε τα γκαρσονια...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ρε μαγκες...Αφου το ξερετε οτι δεν ειμαι καλος στα "ροστερ"...Δε θυμαμαι ονοματα...
Ασε που ειδικα στα πουρα που μου ερχοντουσαν,δε ρωταγα ουτε το ονομα τους...Μου το λεγανε βεβαια αυτες,αλλα απο το ενα αυτι εμπαινε,απο το αλλο εβγαινε...
Στα θετικα του μαγαζιου,οτι δεν ειχε "κουραδες"...(Επ..Συγγνωμη..."Εγχρωμες"-"Μαυρουκες" ηθελα να πω)..Που ερχονται διπλα σου,σε περνουν αγκαλια και απο τη σκυλοβρωμα της μασχαλης τους ποτιζουν τα ρουχα σου και μετα δε σε πλησιαζουν ουτε τα γκαρσονια...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
την χοντρη την αρχιμπαζολα την ειδες???

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε τη θείτσα τη καταπιόλα την είδατε?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι ωραία μωρά που είναι οι γαυρίνες!  :badair:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
την χοντρη την αρχιμπαζολα την ειδες???
Αααααα!!!Αυτη ηταν ολα τα λεφτα!!
Αυτη που αντι να γδυθει,κατεβασε μονο τις τιραντες απο το φορεμα δε λες??
Πω Πω μαγκα μου...Και πεσανε τα βυζια κατω σαν να πηρανε μεταγραφη για αρχιδια!!
Εστω και ενα τετραγωνικο εκατοστο παραπανω να εβλεπα γυμνο απο το πατσαβουροσωμα της θα πηγαινα να ξερασω!!
Μα καλα...Υπαρχει εστω και ενας που θα την επερνε αυτη χορο??
Τωρα βεβαια...Υπαρχει και πολλη ανωμαλια γυρω μας...Υπαρχουν και τερατολαγνοι... :grin:

loopas

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ITANE XANTHIA????????????????

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Χθες Παρασκευή γύρω στις 3 και το μαγαζί ήταν άδειο :zzzzz:
Μπήκα μέσα και νόμιζα οτι κλείνανε...Ισως είμασταν και 5 πελάτες,ίσως και όχι.
Οι τιμές κανονικές πλέον,είσοδος-ποτό 10,χορός 10,πριβέ 50.
Παρελάσανε τα ξανθά μιλφόνια Ντολόρεζ και Μαρίνα, η μελαχρινή Τζέσικα(από Lola)καθως επίσης Λίλια(βουλγάρα ξανθιά από cleopatra),Αλίσια(μελαχρινή ρουμάνα),Ρόνα (επίσης μελαχρινή ρουμάνα με πατουρα king size!),μία καστανή που τη θυμάμαι ή από lola ή από Κούκλες(νομίζω Τάνια;)και η μαυροβούνια ex νιγηρίας Χάνα για την οποία ίσως γίνεται λόγος πιο πάνω(τουμπανέξ ως κλασική μαυρούλα).Εθεάθησαν επίσης δυο ακόμα αδιάφορα μελαχρινά,μία milfoξανθιά με μεγάλους βύζους και μία ακόμα κασταναμελαχρινή με ωραίο σώμα η οποία ήταν καβατζωμένη καθ΄όλη τη διάρκεια της παραμονής μου(νομίζω ο dj  είπε Τάρα-έκανε και full nude χορό).
Αν και έχω βαρεθεί τις μαυρούλες γενικότερα,ωστόσο δεν άντεξα στον πειρασμό για ένα χορό αλλά μάπα το καρπούζι :(Από τους χειρότερους χορούς που έχω πάρει...Η βαριότανε ή δεν το κατέχει...Πιο πολύ μου θύμιζε κάποια που προσπαθεί να βρει καλυτερη θέση σε καρέκλα,παρά χορό.Επίσης το σύστημα του ιδρύματος να προπληρώνεις τους χορούς είναι μαλακία κατά τη γνώμη μου.Δηλαδή αν θες να συνεχίσεις πρέπει να σηκωθείς,να ξαναπληρώσεις τον άνθρωπο-μπαστακα και πάει λέγοντας...Μέχρι να σηκωθείς έχεις ξεκαβλωσει :tickedoff:
Άλλον ένα χορό πήρα με την πατορουμάνα Ρόνα και απεχώρησα.Δεν άντεχα και το συνεχή πρίξιμο των κοριτσιων για χορό-κέρασμα εξ΄αιτίας της έλειψης κόσμου.
Στα σην οι τιμές,και κάποιοι full nude χοροί.
Στα πλην οι χώροι στάθμευσης(αν είσαι με αμάξι)και οι προπληρωμένοι χοροί(κάτι σαν τις προληρωμένες πιστωτικές :grin:)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πριβέ κλειστό κάνανε? :knockinb:γιατί άν δεν.....δεν.. :grin:

iskander1

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καθυστερημενη ενημερωση για επισκεψη σαββατο 09/01/10.
Μαγαζι αδειο. Το μεγαλυτερο νουμερο που επιασε ηταν 10 πελατες.

οι τιμες είσοδος-ποτό 15,χορός 12,πριβέ 55. (Που απο οτι βλέπω επεσαν)

Απο κοπελες ειχαμε 2 πολυ καλα ψηλα ξανθα και μετα οι υπολοιπες αδιαφορες ή πατσαβουρες.
Μεγαλο σπασιμο οι προπληρωμενοι χοροι που εαν θελεις και δευτερο πρεπει να ψαχνει η κοπελα
τον σερβιτορο για να ερθει να τον πληρωσεις....

Γενικα δεν βλεπω και πολυ μελλον στο μαγαζι

OP
OP
smiler

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Kατάστημα "κλειστόν λόγω ανακαίνισης "  ...... βάλτε μυαλό ρέ !!!!!!!!!

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom