You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
One Million Dollars - new era
- Μέλος που άνοιξε το νήμα smiler
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 113
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αψογος..
τον παρκαδόρο δεν τον μετράμε;
Επισκέπτης
εγω εχωσα & στην κυριουλα στο wc γιατι ειμαι ΚΥΡΙΟΣ..τον παρκαδόρο δεν τον μετράμε;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μόνο στο βεσε γαμάς εσύ.εγω εχωσα & στην κυριουλα στο wc γιατι ειμαι ΚΥΡΙΟΣ..
το ξεύρουμε.
εγώ και ο μικρός γαμάμε ΒΕΡΕΣΕ
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Hθελες τσιμπουκακι Μιλφακια !!!εγω εχωσα & στην κυριουλα στο wc γιατι ειμαι ΚΥΡΙΟΣ..
Επισκέπτης
παλι καλα που δεν βρηκα τον αγιο βασιλη..Hθελες τσιμπουκακι Μιλφακια !!!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
παλι καλα που δεν βρηκα τον αγιο βασιλη..
φεύγα μωρή λινέστρα.
θα σε πιάσω στο πλακωτό πίσω απ τις πόρτες και θα αρχίσεις πάλι τα πουρμπουάρια.
Επισκέπτης
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
[move] [/move]
Επισκέπτης
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Στην Πιστα στην Πιστα και γρηγορα !!!εσενα θα σε βαλω πανω στην πιστα με το παρακατω μωρη καριολα..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
πού τη βρήκες μωρή κουφάλα αυτή τη φωτό της Luna?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
δώσε κι άλλο.....θα την παίξω μέχρι τελευταίας ρανίδος...στο υπόσχομαι....αφού ξέρεις την αδυναμία μου για κείνη....
tresurert
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Παιξε εσυ και η τυχη σου δουλευη !!! ;)δώσε κι άλλο.....θα την παίξω μέχρι τελευταίας ρανίδος...στο υπόσχομαι....αφού ξέρεις την αδυναμία μου για κείνη....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
άμα σκάει διαμέρισμα με συμβολαιογραφική πράξη γιατί όχι?
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ήταν μέρα γιορτινή, Σάββατο συγκεκριμένα κι είχαν μαζευτεί εκεί όλα τα στραβοχυμένα.
Ένα χρέπι, ένα μπάζο, δυο ζήταγαν πουτό κι ένα μιλφ ψιλοβλεπόταν, μαγαζί-ανέκδοτο.
Σκρούτζ και Νικ είναι καλό, θυμάστε που μου τάξατε, όμως εγώ σας τα'λεγα, στ'αρχίδια σας με γράψατε.
Μες στα έγκατα της γης ήτανε το στριπ χωμένο, λίγο ακόμα αν κατεβείς πετρέλαιο θα βρεις κρυμμένο.
Η μόνη που άξιζε η μπαργούμαν, είχε βύζο τουμπανέ, σκέφτηκα να της ζητήσω να μου κάνει ένα φραπέ.
Αλλά ντράπηκα ο μαλάκας, ήτανε σκοτάδι γαρ και θα σκόνταφτα στο δρόμο, θα'σπαγα κάνα ποδάρ.
5 αγαπούληδες θαρρώ, ήτανε όλοι κι όλοι κι άμα γαμήσουνε ποτέ θα βάλω εγώ φακιόλι.
Ρούφηξα την κόκα-κόλα, ζήτησα λογαριασμό, 11 ευρώ μου λέει το γκαρσόνι το ζαβό.
Άει γαμήσου ρε μαλάκα που μου θέλεις ταμπλ ντ'οτ, άμα σε ξαναπετύχω θα σε πάρουν σηκωτό.
Ένα χρέπι, ένα μπάζο, δυο ζήταγαν πουτό κι ένα μιλφ ψιλοβλεπόταν, μαγαζί-ανέκδοτο.
Σκρούτζ και Νικ είναι καλό, θυμάστε που μου τάξατε, όμως εγώ σας τα'λεγα, στ'αρχίδια σας με γράψατε.
Μες στα έγκατα της γης ήτανε το στριπ χωμένο, λίγο ακόμα αν κατεβείς πετρέλαιο θα βρεις κρυμμένο.
Η μόνη που άξιζε η μπαργούμαν, είχε βύζο τουμπανέ, σκέφτηκα να της ζητήσω να μου κάνει ένα φραπέ.
Αλλά ντράπηκα ο μαλάκας, ήτανε σκοτάδι γαρ και θα σκόνταφτα στο δρόμο, θα'σπαγα κάνα ποδάρ.
5 αγαπούληδες θαρρώ, ήτανε όλοι κι όλοι κι άμα γαμήσουνε ποτέ θα βάλω εγώ φακιόλι.
Ρούφηξα την κόκα-κόλα, ζήτησα λογαριασμό, 11 ευρώ μου λέει το γκαρσόνι το ζαβό.
Άει γαμήσου ρε μαλάκα που μου θέλεις ταμπλ ντ'οτ, άμα σε ξαναπετύχω θα σε πάρουν σηκωτό.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
σε αυτό το μαγαζί εθεάθη και η μίλφ βικτώρια από πρώην αφροδίτη-μούσσες-baby o Περεώς...ρασπούτιν
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Χθεσινη βολτα στο εν λογο ιδρυμα...
Καθαρο ποτο (11 ευρωπουλα) και πολυ εξυπηρετικα και ευγενικα γκαρσονια...
Κατα τα αλλα...Το μαγαζι "τιμα" τον τιτλο "Million Dollars"...Ετσι γρηγορα που ρουφανε τα ποτα οι γκομενες,στο τελος θα πηγαινουν μονο "εκατομμυριουχοι"...
Αν και εναλλακτικα θα μπορουσε να ονομαζεται και "Million Years" αν προσθεσεις τις ηλικιες του ροστερ λογω των αρκετων milf που εχει μαζεψει...
Καθαρο ποτο (11 ευρωπουλα) και πολυ εξυπηρετικα και ευγενικα γκαρσονια...
Κατα τα αλλα...Το μαγαζι "τιμα" τον τιτλο "Million Dollars"...Ετσι γρηγορα που ρουφανε τα ποτα οι γκομενες,στο τελος θα πηγαινουν μονο "εκατομμυριουχοι"...
Αν και εναλλακτικα θα μπορουσε να ονομαζεται και "Million Years" αν προσθεσεις τις ηλικιες του ροστερ λογω των αρκετων milf που εχει μαζεψει...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 46
- Εμφανίσεις
- 5K