Νέα

New sirocco,sex theater!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
γκρινια τελος μονο Ο! 

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Επιβεβαιώνω και εγώ τα λεγόμενα! Πράγματι για Παρασκευή και Σάββατο το μαγαζί λειτουργήσε υπό την διεύθυνση του Άθενς και με τα κορίτσια του! Για αυτό εάν είναι να πάτε Σιρόκο ρωτήστε σίγουρα στην πόρτα πριν μπείτε τι γίνεται μέσα!
Διότι είναι μαλακία να πας για να δεις τις πατσουβούρες του Σιρόκο και τελικά να βλέπεις ακόμα χειρότερες... αυτές του Άθενς!  :2funny: Και πληρώνοντας και 15Ε αντί για 10Ε που πληρώνεις πάντα στο Άθενς!  :jerking:
Εγώ μόλις μπήκα δεν το καταλάβα! Ο γεράκος,χοντρούλης του Άθενς κάτι μου θύμισε αλλά δεν έδωσα σημασία! Μετά από συζήτηση με τις κοπέλες και αφού τις είδα όλες διαφορετικές, ρωτούσα για τις παλιές του Σιρόκο και δεν μου απάνταγαν! Αφού δεν ήξεραν οι χαζές! Αυτές από αλλού είναι!
Μόλις είδα τη Χριστίνα, σήμα κατατεθέν του Άθενς και ήρθε να χαιρετήσει μην τυχόν χάσει τον πελάτη... εκεί μου εξήγησε τι παιζόταν!
Οι κοπέλες του Σιρόκο λείπουν για να το ξέρετε! Τελικά το έμαθα μετά από πηγή! Για αυτό στην είσοδο ρωτάτε διότι το πότε θα γυρίσουν και πότε θα γίνουν κανονικά... άγνωστον!!! :headbang:

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
τί κατάντια είναι δαύτη που βιώνουμε στριπάνθρωποί μου!πραγματικά έχει πέσει ταφόπλακα στα περισσότερα ιδρύματα....μόνο 2,3 πλέον αξίζουν να πληρώσεις είσοδο και αυτά δεν τα πολυβλέπω να στέκονται..δυστυχώς υπέρτατη παρακμή!

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
τί κατάντια είναι δαύτη που βιώνουμε στριπάνθρωποί μου!πραγματικά έχει πέσει ταφόπλακα στα περισσότερα ιδρύματα....μόνο 2,3 πλέον αξίζουν να πληρώσεις είσοδο και αυτά δεν τα πολυβλέπω να στέκονται..δυστυχώς υπέρτατη παρακμή!

Σε κανένα δεν θα έπρεπε να πληρώνουμε! Αλλά έχεις απόλυτο δίκιο! Τα πράγματα αντί να γίνονται καλύτερα πάνε αντιθέτως από το κακό στο χειρότερο! Δεν υπάρχει κανένα ίδρυμα που να τα έχει όλα! Παλιά μπορούσα να πω για το Αλκατραζ αλλά και αυτό έχει κανταντήσει λαική! Έχουν γαμηθεί στα λεφτά και το παιζούν τώρα! Το περίεργο είναι ότι μας έρχονται πολλές κοπέλες από Ισπανία διότι και καλά ακούνε ότι εδώ στη Ελλάδα παίζει πολύ χρήμα! Καλοί μαλάκες έιμαστε και εμείς!

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Σε κανένα δεν θα έπρεπε να πληρώνουμε! Αλλά έχεις απόλυτο δίκιο! Τα πράγματα αντί να γίνονται καλύτερα πάνε αντιθέτως από το κακό στο χειρότερο! Δεν υπάρχει κανένα ίδρυμα που να τα έχει όλα! Παλιά μπορούσα να πω για το Αλκατραζ αλλά και αυτό έχει κανταντήσει λαική! Έχουν γαμηθεί στα λεφτά και το παιζούν τώρα! Το περίεργο είναι ότι μας έρχονται πολλές κοπέλες από Ισπανία διότι και καλά ακούνε ότι εδώ στη Ελλάδα παίζει πολύ χρήμα! Καλοί μαλάκες έιμαστε και εμείς!

Οντως η Dolores απο το Σιροκο ειναι Ισπανιδα, αρκετα θερμη και καλη σε χορο και κερασματα. Πως βρεθηκαν αυτες εδω ρε μαγκες?

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Furby

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
16
Οντως η Dolores απο το Σιροκο ειναι Ισπανιδα, αρκετα θερμη και καλη σε χορο και κερασματα. Πως βρεθηκαν αυτες εδω ρε μαγκες?

Φίλε μου διαφημιστής είσαι???  :think:  :2funny: :2funny:
Διότι δεν παίζει να το εννοείς αυτό που λες...
Η κοπέλα είναι μπάζο του κερατά και επιπλεον εγώ δεν είπα ότι μας έρχονται Ισπανίδες οπότε και να σχολιάσεις αυτό που είπα!
Είπα ότι μας έρχονται πολλές κοπέλες από την Ισπανία και συγκεκριμένα Ρουμάνες...
Όπως γέμισε η αγορά εδώ και ακούγοντας καλά λογιά για Ελλάδα...τσουπ μας έρχονται καθότι στην Ισπανία ο ανταγωνισμός τους με τις Λατίνες, που φεύγουν από τις χώρες της Λατινικής Αμερικής και πάνε Ισπανία για κάτι καλύτερο, είναι τεράστιος και προτιμούν εδώ που δεν έχουμε και πολλές εναλλακτικές!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom