Κυριακάτικη βραδυνή βόλτα γύρω στις 1:30 παρέα με τον tzip1991,με κατεύθυνση τα κωλόμπαρα του Κερατσινίου και συγκεκριμένα στάση στο Playboy
Λόγω του 3ημερου,πολλές από τις κοπέλες έλειπαν από το πόστο τους,αλλά στη θέση τους ήταν άλλα κορίτσια τα οποία προσπάθησαν να κλέψουν την παράσταση.Είσοδος στο μαγαζί,με λιγοστές κοπέλες σε σχέση με άλλες μέρες,ενώ στο ίδιο μοτίβο και οι 3 παρέες που ήταν στα τραπέζια και άλλα 3 άτομα στην μπάρα.Με λίγα λόγια περιορισμένες επιλογές για παιχνίδι,αλλά πάντα θα βρίσκεται κάτι να μου κλέψει το μυαλό
Στα του ρόστερ τώρα παρούσες οι εξής κοπέλες,Κορίνα η καστανή ναυαρχίδα του ιδρύματος(κατ'εμέ),με μαύρο σύνολο και μπότες μέχρι το γόνατο
, η Πολωνέζα Ρωξάνη του tzip1991 καπαρωμένη από πελάτες στην μπάρα,επίσης με μαύρο σύνολο και μπότες,η Ντανιέλα Μολδαβέζα,καστανό μικρόσωμο πιπίνι,αρκετά αδύνατο,με αδιάφορη φάτσα αλλά ωραίο κωλαράκι
, η Ελένη ξανθό gilf που μου έκλεψε την καρδιά όλο το βράδυ *P *P ενώ παρατήρησα ακόμα μια καστανοκοκκινομάλλα με κόκκινο,μίνι φόρεμα καπαρωμένη από μεσήλιξ,ο οποίος άνοιξε για πάρτη της 2 σαμπάνιες :o , μελαγχρινό κοντόμπάζο με μίνι καρό φούστα καπαρωμένη και αυτή από μεσήλιξ,αλλά η καλύτερη για εμένα ήταν ένα καστανό/μελαγχρινό πιπίνι με κόκκινο φόρεμα και γεμάτες γάμπες το οποίο είχε μια έκφραση θλίψης στο προσωπό της.....ομολογώ ότι με συγκίνησε η παρουσία της αλλά αν την κερνούσα θα χτύπαγα την κεφάλα μου στον τοίχο(άτιμη εμπειρία τι μου κάνεις)
Δυστηχώς,για εμένα πολιορκήθηκα από την ξανθιά gilf Ελένη,η οποία δεν με άφησε σε ησυχία
Με χούφτωνε παντού,σε κάθε σημείο του σώματος μου με έμφαση στην πούτσα μου την οποία κατάφερε να μου ανορθώσει
Τι να έκανα και εγώ άριχσα να ανταποδίδω το χούφτωμα όπου μπορούσα,με εκείνη να μου μοστράρει τις τορπίλες της
για θηλασμό.Δεν αρνήθηκα να θηλάξω το στήθος της με εκείνη να λέει τα δικά της.Τα χουφτώματα συνεχίστηκαν,με αποτέλεσμα να κεράσω ένα ποτό των 10€,ενώ εκείνη να γίνεται ακόμα πιο επιθετική