Νέα

Tessera Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
+++

Μικρέ έχεις οίστρο σήμερα!! Το τραγούδι! Δεν ταυτίζομαι σε αυτή τη φάση της ζωής μου, αλλά κάθε φορά που το ακούω στο ραδιόφωνο του αυτοκινήτου το βάζω στο τέρμα. Κυρίως για την μουσική.

Ουτε εγω ταυτιζομαι....αλλα ειμαστε στην ιδια φαση...με αυτο που περιγραφεις...χεχεχεχεχε.....

O Bill Withers ήταν σεμνός γίγαντας της χρυσής εποχής της μαύρης μουσικής, παιδί της Motor Town. Η μίξη Γκόσπελ, σόουλ και Jazz είναι δύσκολη και αυτός το 'ειχε' όσο λίγοι.

Βασικά μίξαρε και πολύ φόλκ και country στοιχεία, ήταν crossover τύπος, και στο βάθος έχει και μία πυγολαμπίδα Κέρουακ. Μπορεί να κόλλησε με την εποχή motown αλλά τα ταξίδια του με το ναυτικό, οι rural ρίζες και η west coast φάση λόγω L.A. που έμενε, τύπου Booker T. & The MG's, του έδεινε και κάποια αναφορά soulful δρόμου.

++++

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Βασικά μίξαρε και πολύ φόλκ και country στοιχεία, ήταν crossover τύπος, και στο βάθος έχει και μία πυγολαμπίδα Κέρουακ. Μπορεί να κόλλησε με την εποχή motown αλλά τα ταξίδια του με το ναυτικό, οι rural ρίζες και η west coast φάση λόγω L.A. που έμενε, τύπου Booker T. & The MG's, του έδεινε και κάποια αναφορά soulful δρόμου.
Και με κάλυψες και με επιμόρφωσες.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ήθελα να σου ξεκαθαρίσω το 'ιδιαίτερο στίγμα' του Withers που δείχνει να σε αγγίζει, μια και μου κάνεις για αρκετά Beat τύπος.

Επισκέπτης
τι εγινε με το μαγαζακι 'τεσερα' ??το βελτιοσαν καθολου??εφεραν καμια καινουρια ξεσκιστρο???
χαλαρωσε αδερφε....βλεπεις οτι το κλιμα ειναι διαφορετικο....γιατι πας να το χαλασεις ριχνοντας το επιπεδο.....αυτο παει για το ξεσκιστρο....

Επισκέπτης
Μπαααα..... Ούτε θυμάμαι από πότε έχω να βγω από σπίτια.
Πάει, ο peloponisios ain't got it nomore...

Σου αφιερωνω ενα ακομη.....που εσπαγα το κεφαλι μου τοση ωρα...αλλα ευτυχως ηρθε ο dj....κ ολα λυθηκαν...χεχεχεχεχεχεχε

I Ain't Got The Fever No More

It's the same old story, baby
You go out and have a good time
Leaving me here to wonder
If I ever had what I thought was mine
But I got a little surprise for you, baby
The old boy is back in style
Yes, he is
No more sleepless nights
I'm all through walkin' the floor
I ain't gonna wait by the telephone
'Cause I ain't got the fever no more
Last time that I saw you, baby
I had nothing left to say
And I thought I'd lost my reason for living
When you took my sunshine away
But now you're a fading memory
Like one long, cloudy day, baby
No more sleepless nights
I ain't got the fever no more
My only regret, baby
Is that I waited so damn long
I thought that I'd been making you happy
But all I did was wrong, wrong, wrong
It's a brand new ball game, darling
And, honey, you just got shut out
No more sleepless nights
I ain't got the fever no more

Να περνας καλα αδερφε!!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πήγα κι εγώ να δω τι λέει το γαμαζί κι αν είναι όπως παλιά. Δεν είναι αλλά δε διαφέρει και πολύ. Δεν θα το κατέτασσα στα κορυφαία αν και έχει προοπτικές μιας και μπαίνουν τα μπρίκια στη φωτιά. Το κρεβάτι είναι εκεί και μπορείτε και να κουβεντιάσετε με την "περιποιήτρια" ειδικά αν είναι μια MILF που έκοψα. Επίσης παίζει τρελό μωρό αφρικανικό και μία μελαχρινή με περίεργη ομορφιά (νορβηγίδα λέει) που περιχύνεται με κεριά και λιβάνια. Στα ονόματα δεν είμαι δυνατός εκτός αν γουστάρω. ΤΕΛΟΣ.

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
πολυ καλος χορός ομως :thumbsup:
(αν λεμε την ιδια αυτη με το pierching στη μυτη)
Την ίδια λέμε και συμφωνώ μαζί σου. Σήμερα πόσταρες εσύ στα στριπ και εγώ στα στούντιο. Έχει γυρίσει ο κόσμος ανάποδα φίλε.

Επισκέπτης
Επίσης παίζει τρελό μωρό αφρικανικό
Πολύ καλο κορμί, πολύ μέτριο πρόσωπο και πολύ αργό μυαλό.
πολυ καλος χορός ομως :thumbsup:
(αν λεμε την ιδια αυτη με το pierching στη μυτη)

Συμφωνω σε ολα.....απλα ενα συν της...ειναι οτι δν ειναι πιεστικη...ουτε φορτικη ωστε να κατανταει μαλακια...οπως συμβαινει με την συγκεκριμενη κατηγορια!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
γκαβλεουρες!!! παλι δεν πιτσιλισατε κε ποσταρετε 7 ι ορα το προι αντι να κιμαστε στο κρεβατακι σασ!!!???

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Είναι φραπεδάδες, τι να κάνουνε

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Η 'μελαχρινή' είναι ξανθιά γνήσια με βαμμένο μαύρο μαλλί Καπετάνιε Μάκ  ;) . Απο Νορβηγία είναι και κάνει τρομερό νευρικό χορό. Το σόου πάντως της Μίας με την Ανέτ είναι όλα τα λεφτά με τα φιλάκια και το έκφυλο άναμα τσιγάρων... :grin:

το ονομα αυτης ΣΑΡΑ!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Έχεις υπόψη σο "υλικό" που να γεμίζει το ενδιάμεσο...κάτι σαν πιστολάκι σιλικόνης ας πούμε; ;) :dancing:

δεν εχω πιστολακι,εχω ομως τσιχλα σπερματικου υγρου(περσινου κατα προτιμηση) που τσιμεντοποιειται αμεσα μολις ερθει σε επαφη με την εν λογω περιοχη του οδοντος!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ʼμα σου λέω εδώ υπάρχει κονόμα...

Stories

Νέο!

Stories