Νέα

Tessera Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 306
  • Εμφανίσεις 29K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Κάτι είχα ακούσει ότι μπορεί να πήγαινε στο Grand Ritorno, στη Μιχαλακοπούλου...
Δεν ξέρω αν έγινε τελικά...

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
H MIA πήγαινε στο Grand Ritorno, στη Μιχαλακοπούλου?αμα ξερει κανεις σιγουρα να μου πει,βοηθεισται τον αοματο να βρει το φως του...ευχαριστω

Επισκέπτης
Tελικά παρέμεινε στο Tessera, οπότε αδερφέ περνάς από εκεί και τη βλέπεις..αυτά!!!

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Στο ΒΗΜΑgazino σήμερα έιχε ρεπορτάζ από το ΤΕΣΣΕΡΟ. Με αρκετό κείμενο και φωτό από τα κορίτσια! Δεν το διαβασα ολόκληρο αλλά είχε πλάκα!

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Γεια χαρα παιδες,επεστρεψε η ΜΙΑ?

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
παιδες  :helpplea: θελω να βαλω ενα καινουργιο θεμα για συζητηση και δεν μπορω.παω στο φορουμ αλλα πανω δεξια δεν μου βγαζει τιποτα για νεο θεμα  :helpplea:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Μπες πρώτα εκεί που θες να ποστάρεις (π.χ. Γενική Συζήτηση). Πάνω δεξιά σου εμφανίζεται η επιλογή Νέο θέμα.

p1970

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς τι παίζει γενικότερα στο TESSERA??
Κυκλοφορούν καλά 'κομμάτια'???

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
το θρεντ συγχωνευτηκε..

φιλε p1970 καλως ηρθες στην παρεα μας !!
καλο θα ειναι να ριχνουμε μια ματια στο φορουμ πριν ανοιξουμε νεο θεμα.. ;)

DIMPIM

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
H MIA πήγαινε στο Grand Ritorno, στη Μιχαλακοπούλου?αμα ξερει κανεις σιγουρα να μου πει,βοηθεισται τον αοματο να βρει το φως του...ευχαριστω
Μετά απο το χολιντει ενα τετραγωνο αν δεν κάνω λαθος

p1970

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αφού έμαθα κι εγώ ότι το TESSERA έκλεισε, ( ίσως ανοίξει αλλά όχι με strip ), μπορεί να μου πει κάποιος αν γνωρίζει που θα 'μετακομίσουν' οι κοπέλες?

elenaxxx

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
0
στο 4 απο 21/12  θα ειναι ο καρβελασ :cheesy:

p1970

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αυτός ο γελοίος? Anyway.
Οι κοπέλες που θα πάνε?

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αν εκλεισε καλα εκανε και εκλεισε το μπουρδελο.μια φορα εκανα τη μαλακια και πηγα.κατ αρχην σχεδον ολες οι γκομενες επρεπε να με πληρωσουν για να κανω χορο μαζι τους,τοσο χαλια ητανε.σε καποια φαση ηρθε ενα μπαζο και μου ζηταγε χορο και λεω ας παει στο διαολο να κανω ενα χορο.λοιπον παω για χορο,χαλια η κατασταση αλλα τελος παντων τελειωνω και παω να πληρωσω.και τι λεει η πορνη στο γκαρσον ρε παιδια?κρατα 2 χορους!!!του λεω τι 2 αφου 1 εκανα.η απαντηση του ηταν οτι περασαν λεει 2 τραγουδια και του απαντω οτι οταν θελει 2ο χορο το πορνιδιο το ζηταει.με τα πολλα πληρωσα ενα δε δεχομουνα να πληρωσω 2 για μια ελεεινη γκομενα που στο κατω κατω της εκανα τη χαρη να την παρω για χορο.ελεεινο μαγαζι και τρισαθλιο,απλα.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Αυτό τώρα τελευταία το κάνουν και σε άλλα στριπτιτζάδικα  την έχω πατήσει  στο rasputin με μια ξύπνια.Καλά έκανες και δεν δέχθηκες, να μην ψαρώνουμε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
>>Αυτός ο γελοίος? Anyway.
Οι κοπέλες που θα πάνε?

Για ποια ενδιαφέρεσαι και ίσως μάθω.
Ακόμα δεν είναι σίγουρο πάντως εάν όλες είναι δυνατόν να μετακομίσουν σε ένα μαγαζί.
Το Τέσσερα ανοίγει από Καρβέλα και Πάνια για πιτσιρικάδες. Αυτά λένε τα παιδιά που δουλεύουν στο μαγαζί.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δώσε μου μια σύντομη περιγραφή εμφάνισης για να είμαστε σίγουροι περί του σωστού προσώπου και μέχρι Παρασκευή θα έχεις μάθει.  ;)

p1970

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αδυνατούλα, μαύρο μαλλί, δεν ήταν και πολλές έτσι κι αλλιώς απ ότι θυμάμαι...

Thank you φίλε!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom