Νέα

Eros-KamaSutra Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mike35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Στα ονόματα θα κολλήσουμε τώρα...
Εξάλλου εγώ δεν διαθέτω μνήμη ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ  :2funny:

Ινδιανακο δεν σε είχα για βυζολάθρη, νόμιζα οτι σου αρέσουν τα τεμάχια σε στυλ Εμμανουέλας (αισθησιακης ταινιας)  :2funny: :2funny:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ινδιανακο δεν σε είχα για βυζολάθρη, νόμιζα οτι σου αρέσουν τα τεμάχια σε στυλ Εμμανουέλας (αισθησιακης ταινιας)  :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny:
Είμαι οπαδός της... πίσω κίνησης  :2funny: αλλά επειδή είναι απότομη και επικίνδυνη καλό είναι να συνοδεύεται από αερόσακους... :boobies:
Και ναι φίλε Πεταλούδα είμαι της ποιότητας... και του αισθησιασμού αν η γκόμενα το'χει ρε παιδί μου να σε απογειώσει με τα λίγα... τότε χαλάλι...

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Ωρε Πεταλουδα..

Στην κριτικη σου εγραψες, οτι το μαγαζι εχει καλο παρκιν..
Με παπακι μπρε πηγες ?  :2funny: :2funny:

Ενα μικρο πεζοδρομιο υπαρχει μπροστα του και μονιμως εχει ενα αυτοκινητο παρκαρισμενο απ'εξω.. :2funny:

Αυτα..

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Ωρε Πεταλουδα..

Στην κριτικη σου εγραψες, οτι το μαγαζι εχει καλο παρκιν..
Με παπακι μπρε πηγες ?  :2funny: :2funny:

Ενα μικρο πεζοδρομιο υπαρχει μπροστα του και μονιμως εχει ενα αυτοκινητο παρκαρισμενο απ'εξω.. :2funny:

Αυτα..

συνήθως, το αφήνω στο στενό της  ασφαλιστικής το.... παπάκι μου  :2funny: :2funny: :2funny:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
το  όλο στριποσυγκρότημα  έχει  ευγενέστατο  και εξυπηρετικώτατο παρκαδόρο

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Tην εβδομαδα που περασε βρεθηκα 2 φορες στο εν λογω ιδρυμα.
1ον Ολα δεκα γιουρια ,βασικες τιμες...Δεν σε σκιζουν
2ον Δεν ειναι πηχτρα και οι κοπελες καθονται πιο ανετα.
3ον Οχι Θεές αλλα ωραια κοριτσια ,κυριως 2 Λιθουανες κουκλιτσες
4ον Το service μέτριο...
Συμπερασματικα Αξιοπρεπες μαγαζι αυτη τη στιγμη που περνας καλά χωρις να δινεις μια περιουσια...
Επομενη εβδομαδα θα ξαναπαω και θα εχω νεες λεπτομερειες. :cool2: :coffee:

Επισκέπτης
1ον Ολα δεκα γιουρια ,βασικες τιμες...Δεν σε σκιζουν

Το διπλό ποτό έχει 10€ ? Καλή φάση...

.
Συμπερασματικα Αξιοπρεπες μαγαζι αυτη τη στιγμη που περνας καλά χωρις να δινεις μια περιουσια...

Στα αλλα που ολα κοστιζουν 10€-15€...πληρώνεις μια περιουσία...ενώ στο καματσουτρα...πληρώνεις λίγα...ΩΡΑΙΑ !

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Πες μας απο που τα παιρνεις φιλαρακο να ξερουμε...

Επισκέπτης
Πες μας απο που τα παιρνεις φιλαρακο να ξερουμε...

Απο παντου...μπρος,πισω...απ'το στομα...αμα πληρώνεις και καλά...τον παιρνω κι απ'τα αφτιά...

Εσυ όμως δεν ντρέπεσαι να τα παίρνεις απ'το καμαπιπα και να νομίζεις οτι θα σε παρουμε στα σοβαρά ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Απο παντου...μπρος,πισω...απ'το στομα...αμα πληρώνεις και καλά...τον παιρνω κι απ'τα αφτιά...

Εσυ όμως δεν ντρέπεσαι να τα παίρνεις απ'το καμαπιπα και να νομίζεις οτι θα σε παρουμε στα σοβαρά ?

Ρε  μαλάκα  δεν ντρέπεσαι τα  κάνεις  αυτά  με  αγνώστους , ενώ  σε  εμένα  που  σου  έχω τάξει τόσα  ...τπτ ! Αίσχος !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Διάβασα  τα  κατωτέρω :

Δεν ξέρω γιατί, αλλά όταν πήρα την απόφαση να περάσω το σαββατόβραδο μου στο εν λόγω μαγαζι, έπαιρνα ένα ρίσκο... λίγο οι παρακάτω κριτικές, λίγο τα πολύ κοντινά μαγαζιά που είναι απτά καλά, με έκαναν να είμαι επιφυλακτικός...
Διαψεύστηκα όμως γιατί το μαγαζί κινείται σε πολύ καλές γραμμές σε όλους τους τομείς με περιθώρια βελτιωσης πάντως...
Το σέρβις είναι πολύ καλό, τα γκαρσόνια ευγενικά και τα ποτά μια χαρά...
Τώρα από κοπέλες μην φανταστείτε τις θεές που βλέπεις σε μαγαζιά όπως baby gold kαι alkatraz για παράδειγμα, όμως είναι πολύ δραστήριες,δείχνουν να έχουν όρεξη, είναι αρκετές και παίζουν και 2-3 πολύ καλά αστεράκια...
Ιδιαίτερη βάση να δώσετε στις 3-4 κοπέλες από βραζιλία και ειδικά στην ξανθιά που είναι χάρμα οφθαλμών...
Επειδή δεν το ξέρει ο πολύς κόσμος (δεν είδα πολλούς με ναργιλέ) και ευτυχώς είχα ενημερωθεί απτο site προσφέρεται και δωρεάν ναργιλές ζητήστε τον...
Από τιμές είναι τσιμπημένο το ποτό 15 ευρώ, χορός 10 και prive 50...

Ερώτησις :
Πετρολούκας  Χαλκιάς  παίζει, όπως  δίπλα ,  να  μην ρουφάμε  και αργιλέ  ξεροσφύρι ?

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Διάβασα  τα  κατωτέρω :

Ερώτησις :
Πετρολούκας  Χαλκιάς  παίζει, όπως  δίπλα ,  να  μην ρουφάμε  και αργιλέ  ξεροσφύρι ?
Τώρα με την απαγόρευση από 1η Ιουλίου ακόμα και αυτό ξέχασε το.

vitsi

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
6
Λες  με  αυτό τον τρόπο να  κόψουμε  την πρέζα ?
Αμφιβάλω

Φαντάσου τώρα να είσαι σε strip, να έχεις απολαύσει ένα ιδανικό prive και να μη μπορείς το τσιγάρο της ηθικής και ερωτικής ικανοποίησης. Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
το Πούρο επιτρέπεται?

Με  φλέβες  , ιδιωτικώς

Φαντάσου τώρα να είσαι σε strip, να έχεις απολαύσει ένα ιδανικό prive και να μη μπορείς το τσιγάρο της ηθικής και ερωτικής ικανοποίησης. Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω.

Ρε  κουμπάρε  το  κάπνισμα  κατάλαβες  εσύ  ότι εννοώ  πρέζα ?

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Ρε  κουμπάρε  το  κάπνισμα  κατάλαβες  εσύ  ότι εννοώ  πρέζα ?
Κα(υ)λως ορίσατε κύριε Ρέηντζερ!

Στριπ-Πρεζα-Υπνοσεντόν και Τέζα... που τραγουδάνε και στη σκεπαστή ;)

Καλή Σας ημέρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom