Νέα

To Platimum το γνωρίζει κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theo30gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δικά  μου  τεμάχια  ρε  άπαιχτα

p33

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ναι  αλλά  σαν  τις  Τζαμαϊκανές  δεν  είναι  ! Άλλα  κόλπα !

Οι Ουγγαρεζες ειναι απο τις ωραιοτερες γυναικες στο κοσμο απλα η συγκεκριμενες δυο μαλλον εκαναν αγκαρεια, τωρα οσο για της Τζαμαικανες τρεις εχω γνωρισει απο εμφανιση ειναι εμφανως καλυτερες απο αλλες μαυρες (Νιγηρια, Γκανα, Ακτη) και στο χωρο τα δινουν ολα.

Επισκέπτης
Οι Ουγγαρεζες ειναι απο τις ωραιοτερες γυναικες στο κοσμο απλα η συγκεκριμενες δυο μαλλον εκαναν αγκαρεια, τωρα οσο για της Τζαμαικανες τρεις εχω γνωρισει απο εμφανιση ειναι εμφανως καλυτερες απο αλλες μαυρες (Νιγηρια, Γκανα, Ακτη) και στο χωρο τα δινουν ολα.

Σε ποιό χώρο ?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
έλα  ρε  βλάκα  τον  σκιάζεις  τον  άνθρωπο  και  θέλω  να  τον ρωτήσω  κάτι  , αλλά  έτσι  είσαι  πάντα  ρε  κλάιν  χαλάστρας !

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Προς  p33

Παληκάρι  σόρρυ  να  ρωτήσω  κάτι ?

Επισκέπτης
Ρε παιδιά σόρρυ που πετάγομαι...αλλά έχω ακούσει οτι οι Τζαμαϊκανές...γουστάρουν άγρια κόλπα με strapons κλπ...δλδ να γαμάνε αντρικά κωλαράκια...ισχύει ?

Επίσης κάτι ακόμη...αυτό το ένστικτο λένε οτι τους βγαίνει όταν πίνουν πολύ ρούμι...ειδικά κάπτεν ίγκλο...

Είναι φήμες ή παίζει ? Γιατί δε θέλω να βρεθώ σκισμένος...στα γεράματα...

p33

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ΟΚ  !
Πως  ξεχωρίζεις  τις  Τζαμαϊκάνες  , για  να  μη  σου  πουλάει μούσι  π.χ. η  Νιγηριανή  ότι  είναι από Τζαμάικα , που  έχει γκομενάρες !

Γενικα ειναι ποιο ασπρες Rihanna στυλ, αλλα εγω της τσεκαρω διαφορετικα επειδη ξερω αρκετα καλη γεωγραφια της ρωταω πραγματα για τη Τζαμαικα, λες να ειναι Νιγηριανη και να ξερει το Kingston και το Montego Bay

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Γενικα ειναι ποιο ασπρες Rihanna στυλ, αλλα εγω της τσεκαρω διαφορετικα επειδη ξερω αρκετα καλη γεωγραφια της ρωταω πραγματα για τη Τζαμαικα, λες να ειναι Νιγηριανη και να ξερει το Kingston και το Montego Bay

Ποια  είναι  η  Ριάνα  γκόμενά  σου  ?

p33

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδιά σόρρυ που πετάγομαι...αλλά έχω ακούσει οτι οι Τζαμαϊκανές...γουστάρουν άγρια κόλπα με strapons κλπ...δλδ να γαμάνε αντρικά κωλαράκια...ισχύει ?

Επίσης κάτι ακόμη...αυτό το ένστικτο λένε οτι τους βγαίνει όταν πίνουν πολύ ρούμι...ειδικά κάπτεν ίγκλο...

Είναι φήμες ή παίζει ? Γιατί δε θέλω να βρεθώ σκισμένος...στα γεράματα...

Μαλλον της μπερδευεις με Ρουμανες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom