You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
To Platimum το γνωρίζει κανείς;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα theo30gr
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 116
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Α όλα κι όλα , μη μου λες για ουγγαρέζες
μόνο για ουγγαρέζες μη μου λές !
Απο εμφανιση καλες, αλλα στο χορο απογοητευση, δε μια χορευε στο μισο μετρο
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Απο εμφανιση καλες, αλλα στο χορο απογοητευση, δε μια χορευε στο μισο μετρο
Ναι αλλά σαν τις Τζαμαϊκανές δεν είναι ! Άλλα κόλπα !
ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 616
Άλλα κόλπα !
όντως κάνουν άλλα κόλπα, μια φορά μια για να βγάλει τον βυζοκράτη ζήταγε άλλα 3 κόκκινα....
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
όντως κάνουν άλλα κόλπα, μια φορά μια για να βγάλει τον βυζοκράτη ζήταγε άλλα 3 κόκκινα....
ΟΥΓΓΑΡΕΖΕ !
Ναι αλλά σαν τις Τζαμαϊκανές δεν είναι ! Άλλα κόλπα !
Οι Ουγγαρεζες ειναι απο τις ωραιοτερες γυναικες στο κοσμο απλα η συγκεκριμενες δυο μαλλον εκαναν αγκαρεια, τωρα οσο για της Τζαμαικανες τρεις εχω γνωρισει απο εμφανιση ειναι εμφανως καλυτερες απο αλλες μαυρες (Νιγηρια, Γκανα, Ακτη) και στο χωρο τα δινουν ολα.
Επισκέπτης
Οι Ουγγαρεζες ειναι απο τις ωραιοτερες γυναικες στο κοσμο απλα η συγκεκριμενες δυο μαλλον εκαναν αγκαρεια, τωρα οσο για της Τζαμαικανες τρεις εχω γνωρισει απο εμφανιση ειναι εμφανως καλυτερες απο αλλες μαυρες (Νιγηρια, Γκανα, Ακτη) και στο χωρο τα δινουν ολα.
Σε ποιό χώρο ?
Σε ποιό χώρο ?
Lap Dance do you know?
έλα ρε βλάκα τον σκιάζεις τον άνθρωπο και θέλω να τον ρωτήσω κάτι , αλλά έτσι είσαι πάντα ρε κλάιν χαλάστρας !
Ρωτα οτι θες
Επισκέπτης
Lap Dance do you know?
Ααα...χορό εννοούσες....σόρρυ αλλα έγραψες χωρο...κ δεν κατάλαβα..είμαι κ λίγο αργός όπως κατάλαβες...
Προς p33
Παληκάρι σόρρυ να ρωτήσω κάτι ?
Ρωτα ρωτα
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Ρωτα οτι θες
ΟΚ !
Πως ξεχωρίζεις τις Τζαμαϊκάνες , για να μη σου πουλάει μούσι π.χ. η Νιγηριανή ότι είναι από Τζαμάικα , που έχει γκομενάρες !
Ααα...χορό εννοούσες....σόρρυ αλλα έγραψες χωρο...κ δεν κατάλαβα..είμαι κ λίγο αργός όπως κατάλαβες...
ΟΚ I know
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Ασε ρε φίλε τον κλαινΟΚ I know
το μαλακα και πές μου που καίγομαι !
Επισκέπτης
Ρε παιδιά σόρρυ που πετάγομαι...αλλά έχω ακούσει οτι οι Τζαμαϊκανές...γουστάρουν άγρια κόλπα με strapons κλπ...δλδ να γαμάνε αντρικά κωλαράκια...ισχύει ?
Επίσης κάτι ακόμη...αυτό το ένστικτο λένε οτι τους βγαίνει όταν πίνουν πολύ ρούμι...ειδικά κάπτεν ίγκλο...
Είναι φήμες ή παίζει ? Γιατί δε θέλω να βρεθώ σκισμένος...στα γεράματα...
Επίσης κάτι ακόμη...αυτό το ένστικτο λένε οτι τους βγαίνει όταν πίνουν πολύ ρούμι...ειδικά κάπτεν ίγκλο...
ΟΚ !
Πως ξεχωρίζεις τις Τζαμαϊκάνες , για να μη σου πουλάει μούσι π.χ. η Νιγηριανή ότι είναι από Τζαμάικα , που έχει γκομενάρες !
Γενικα ειναι ποιο ασπρες Rihanna στυλ, αλλα εγω της τσεκαρω διαφορετικα επειδη ξερω αρκετα καλη γεωγραφια της ρωταω πραγματα για τη Τζαμαικα, λες να ειναι Νιγηριανη και να ξερει το Kingston και το Montego Bay
pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Γενικα ειναι ποιο ασπρες Rihanna στυλ, αλλα εγω της τσεκαρω διαφορετικα επειδη ξερω αρκετα καλη γεωγραφια της ρωταω πραγματα για τη Τζαμαικα, λες να ειναι Νιγηριανη και να ξερει το Kingston και το Montego Bay
Ποια είναι η Ριάνα γκόμενά σου ?
Ρε παιδιά σόρρυ που πετάγομαι...αλλά έχω ακούσει οτι οι Τζαμαϊκανές...γουστάρουν άγρια κόλπα με strapons κλπ...δλδ να γαμάνε αντρικά κωλαράκια...ισχύει ?
Μαλλον της μπερδευεις με Ρουμανες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 7
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 8