Νέα

To Platimum το γνωρίζει κανείς;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα theo30gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

STRATARXHS

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
πριν 8 χρονια ειχα δουλεψει εκει ηταν εντελως για τον πουτσο

το αφεντικο φευγα ο τζειμς αθλιο μαγαζι κυνηγουσαμε τους πελατες

μετο τουφεκι οι γκομενες ρουμανες β  κατηγοριας που δεν προσφεραν τιποτα

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

Η Σούζι ήταν από τις ωραιότερες μαύρες που πέρασαν απ’ τα στριπ. Ανταγωνιζόταν στα ίσα τις καλλονές από πρώην σοβιετική ένωση.
Επίσης ήταν εξαιρετική διασκεδάστρια. Απόλαυση να τη κάνεις παρέα.
Έλεγε και ψέματα αλλά μικρό το κακό. Ισχυριζόταν ότι μπορεί να φτιάξει μουσακά.
Της είπα λοιπόν να βάλει αυτή το μουσακά και να βάλω εγώ το κρασί και τα κεριά για να δημιουργήσουμε ατμόσφαιρα. Χάθηκε όμως και δεν έγινε τίποτα.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Η Σούζι ήταν από τις ωραιότερες μαύρες που πέρασαν απ’ τα στριπ. Ανταγωνιζόταν στα ίσα τις καλλονές από πρώην σοβιετική ένωση.
Επίσης ήταν εξαιρετική διασκεδάστρια. Απόλαυση να τη κάνεις παρέα.

μιά φορά την είχα πετύχει στο πλοίο για κυκλάδες και ήταν μαζί με την κολλητή της την τζόρνταν.Για κακή τους και κακή μου τύχη ακριβώς πίσω και μπροστά απο εκεί που κάθονταν ήταν ένα τσούρμο με φανταράκια που πήγαιναν πίσω στο στρατόπεδο και μόλις τις είδαν νόμιζαν ότι είδαν τουρίστριες και της την έπεφτε ο ένας πίσω απο τον άλλο...έ ρε και να ήξεραν.... :2funny:

kolomparas36

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παρακμη το μαγαζι...χαλια... πως και δεν εχει κλεισει ακομα?

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
Εμενα μου αρεσει παντως εκει!.. :sunglasses:  :sunglasses: 

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Μόνο που το βλέπω απ' έξω σκιάζομαι.
Με πιο πολύ θάρρος έμπαινα στο τρενάκι του τρομου στο λούνα παρκ

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μόνο που το βλέπω απ' έξω σκιάζομαι.
Με πιο πολύ θάρρος έμπαινα στο τρενάκι του τρομου στο λούνα παρκ

μή σκιάζεσαι,απλά πρίν μπείς μέσα κάνε την προσευχή σου,βάλε σκόρδα στους ώμους για ξόρκι,πάρε ειδικά σμιλεμένο ξύλο για βρικόλακες και αγιασμό για τις δύσκολες ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΕΣ ώρες που θα περάσεις μέσα.....

υ.γ.θα περάσετε κύριε? :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Επίσκεψη τα χθές στο ίδρυμα αυτό των τζιτζιφίων!Λοιπόν...τέτοια ξενέρα είχα να φάω από τότε που η ρόζενμποργκ μας έβαλε μέσα στα δίχτυα με εκείνο τον τραγικό τον σόλιντ(13/9/2005 1-3)!!!!!!!μπαίνω μέσα και τί να δώ?4 τεμάχια όλα και όλα και ένας...ναί Ε Ν Α Σ!!!! και μόνο πελάτης.Μεταβολή και καληνύχτα κανονικά!!!!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Η απολυτη παρακμη οπως τα λεει ο προηγουμενος και χειροτερα μη σου πω, εγω εκανα το λαθος να παρω και χορο με μια Ρουμανα η οποια μου λεει εγω κανω μονο διπλους χωρους την πηρα γιατι ηταν η μονη εμφανισιμη συν οτι παλοια ειχα καλες εμποιριες απο το μαγαζι αλλα μου βγηκε τζιφος η δουλεια ο χορος της ηταν απλα ξενερωτικος για να μην πω λεσβιακος και οποιος καταλαβε, καταλαβε. Γενικα το μαγαζι ειναι προς αποφυγειν.

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
εγω εκανα το λαθος να παρω και χορο με μια Ρουμανα .
Ρε συναγωνιστή τώρα κάτι μας είπες....όλες Ρουμάνες είναι εκεί μέσα,τώρα όσον αφορά το "εμφανίσιμη" αυτό είναι και λιγάκι υποκειμενικό,αλλά κάπου πάει το μυαλό μου σε ποια αναφέρεσαι.

Επισκέπτης
..όλες Ρουμάνες είναι εκεί μέσα,τώρα όσον αφορά το "εμφανίσιμη" αυτό είναι και λιγάκι υποκειμενικό,αλλά κάπου πάει το μυαλό μου σε ποια αναφέρεσαι.

Πολλές Ρουμάνες αλλα 1 εμφανήσιμη..δε νομίζω οτι έχει πολλές...:grin: :cheesy:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Πολλές Ρουμάνες αλλα 1 εμφανήσιμη..δε νομίζω οτι έχει πολλές...:grin: :cheesy:
Μωρέ πάρτη μία και χτύπα την άλλη είναι όλες εκεί μέσα....τελευταία φορά που πήγα εκεί ήταν σε κατάσταση αποσυνθέσεως 4:30 τα ξημερώματα και ήταν γύρω στις 8 γκόμενες εκεί μέσα και κάνα δυο τραπεζάκια με πελάτες.Πραγματικά τραγικό και παρακμιακό μαγαζί....απορώ γτ δε κλείνειθ ή δεν ανανεώνεται τουλάχιστον

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
Ρε συναγωνιστή τώρα κάτι μας είπες....όλες Ρουμάνες είναι εκεί μέσα,τώρα όσον αφορά το "εμφανίσιμη" αυτό είναι και λιγάκι υποκειμενικό,αλλά κάπου πάει το μυαλό μου σε ποια αναφέρεσαι.
Λιντα νομιζω το ονομα της απο αυτες που εβλεπα ηταν η καλυτερη και μιας και ειχα πληρωσει την εισοδο λεω δε γαμιεται ας παρω ενα χορο, λαθος μου τελικα οχι που πηρα το χορο αλλα που μπηκα μεσα. Περυσι ομως ηταν πολυ καλο χορταστικοι χοροι και ωραιες γκομενες πανε τωρα αυτα ομως.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Λιντα νομιζω το ονομα της απο αυτες που εβλεπα ηταν η καλυτερη και μιας και ειχα πληρωσει την εισοδο λεω δε γαμιεται ας παρω ενα χορο, λαθος μου τελικα οχι που πηρα το χορο αλλα που μπηκα μεσα. Περυσι ομως ηταν πολυ καλο χορταστικοι χοροι και ωραιες γκομενες πανε τωρα αυτα ομως.

ναι,όντως πέρσυ ήταν υποφερτά.Είχε 2 αξιοπρεπή τεμάχια που μπορούσες κάλλιστα να ασχοληθείς μαζί τους..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom