Νέα

Eros-KamaSutra Palace

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mike35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 140
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ε είμαι εκ φύσεως αρκετά επιεικής γι'αυτό......πάντως κρίμα γιατί πρόκειται εκ πρώτης όψεως για συμπαθητικό μαγαζί(θα μπορούσε να γίνει στέκι αλλά....).

Aν είχες ζήσει ή κ βοηθήσει στο χτίσιμο του παλαιού κλεοπάτρα κ αργότερα baby o...τότε απ'το πρώτο δευτερόλεπτο καταλαβαίνεις οτι δεν πρόκειται σ'αυτό το μαγαζί να γίνεις θαμώνας...αλλά ούτε κ θα "πιάσει"....

ΑΠΟΤΥΧΙΑ...όπως κ το D&D...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Aν είχες ζήσει ή κ βοηθήσει στο χτίσιμο του παλαιού κλεοπάτρα κ αργότερα baby o...τότε απ'το πρώτο δευτερόλεπτο καταλαβαίνεις οτι δεν πρόκειται σ'αυτό το μαγαζί να γίνεις θαμώνας...αλλά ούτε κ θα "πιάσει"....

ΑΠΟΤΥΧΙΑ...όπως κ το D&D...
Ακριβώς την ίδια άποψη είχα και για το παλαιό κλεοπάτρα που όντως δεν έπιασε....αλλά τι να πει κανείς,έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα(αν όχι όλα) παρακμάζουν!!!

Επισκέπτης
Ακριβώς την ίδια άποψη είχα και για το παλαιό κλεοπάτρα που όντως δεν έπιασε....αλλά τι να πει κανείς,έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα(αν όχι όλα) παρακμάζουν!!!

Ποιό παλιό κλεοπάτρα δεν έπιασε ? Δεν μιλάς για το πρώτο πρώτο μαγαζί της περιοχής...αλλίως μας κάνεις πλάκα... :think: :think:

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ποιό παλιό κλεοπάτρα δεν έπιασε ? Δεν μιλάς για το πρώτο πρώτο μαγαζί της περιοχής...αλλίως μας κάνεις πλάκα... :think: :think:
Sorry .....το καινούργιο εννοούσα φυσικά...το παλλιό πέταγε,αλλά ήταν και άλλες εποχές τότε

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη στο συγκεκριμενο μαγαζι μετα απο πολυ καιρο,απο την ανοιξη.
Τωρα εχει αλλαξει ονομα, νομιζω λεγεται eroslive.
Μέσα ειναι το ιδιο.
Απο κοριτσια εχει ανανεωθει αρκετα με ενδιαφερουσες παρουσιες
.Εχουν φυγει κατι μπαζα Ρουμανες που ειχε.Και ειδα αρκετες Λιθουανες νομιζω.Ονοματα τωρα δεν συγκρατησα..
Το μεγαλο του προβλημα ομως και ο λογος που δεν θα ξαναπατησω (πηγα με κολλητο ο οποιος ηταν πυρ και μανια!)ειναι ενας μπαρμπας και καλα μανατζερ , σερβιτορος δεν καταλαβα,ο οποιος καθε λιγο ερχοταν και πιεζε τα κοριτσια και εμας με γλοιωδη τροπο να παραγγελνουν ποτα.
Τετοιο  :tickedoff: :headbang:πραγμα δεν εχω ξαναδει και εχω γυρισει αρκετα.
Ποτε επιτελους θα καταλαβουν ορισμενοι οτι τον πελατη πρεπει να τον κερδιζεις για να ξαναρθει  κι οχι να του φας οτι μπορεις με την πρωτη!
Λυπαμαι γιατι πραγματικα εχει ωραια κοριτσια τωρα αλλα παλι αδειο θα ειναι ,οπως παλια... :idiot:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μέσα ειναι το ιδιο.
.Εχουν φυγει κατι μπαζα Ρουμανες που ειχε.Και ειδα αρκετες Λιθουανες νομιζω.Ονοματα τωρα δεν συγκρατησα..
Το μεγαλο του προβλημα ομως και ο λογος που δεν θα ξαναπατησω (πηγα με κολλητο ο οποιος ηταν πυρ και μανια!)ειναι ενας μπαρμπας και καλα μανατζερ , σερβιτορος δεν καταλαβα,ο οποιος καθε λιγο ερχοταν και πιεζε τα κοριτσια και εμας με γλοιωδη τροπο να παραγγελνουν ποτα.
Ποτε επιτελους θα καταλαβουν ορισμενοι οτι τον πελατη πρεπει να τον κερδιζεις για να ξαναρθει  κι οχι να του φας οτι μπορεις με την πρωτη!
Λυπαμαι γιατι πραγματικα εχει ωραια κοριτσια τωρα αλλα παλι αδειο θα ειναι ,οπως παλια... :idiot:

ρε γμτ και στο Ηρακλειο ετσι κανουνε...να'σου ο "μετρ" [ μονο που μετρ δεν ειναι..τεςπα ] τα κοριτσια στα ποδια κανα 2' και αρχιζει.."τι θα παρετε παιδια...πατε πριβε;;; μηπως ενα ποτακι για σας και τις κοπελες;;" τι σπασιμο ρε πουστη μου... εντελως βλαμμενοι λεμε!!!

σόρι για το οφ τοπικ..

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
να αλλαχθεί παρακαλώ ο τίτλος του θρέντ σε eros-kama sutra palace! :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
εδώ εργάζονται κορίτσια του λίντο όπως ζουέλε,νάια,τρέισι,ντέλια,βίκυ κλπ..

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μέσα ειναι το ιδιο.
Ποτε επιτελους θα καταλαβουν ορισμενοι οτι τον πελατη πρεπει να τον κερδιζεις για να ξαναρθει  κι οχι να του φας οτι μπορεις με την πρωτη!Λυπαμαι γιατι πραγματικα εχει ωραια κοριτσια τωρα αλλα παλι αδειο θα ειναι ,οπως παλια... :idiot:
1)Πολύ μεγάλος μαλάκας αυτός
2)Πες τα χρυσόστομε.....αλλά ποιος τ'ακούει είναι το θέμα
δηλαδή είχαμε ουσιώσης ανανέωση????να το έχουμε στα υπόψιν μας???

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Θυμάται κανείς το link που έχει στη νέα επιγραφή του καταστήματος; :think:

drifter72

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δηλαδή είχαμε ουσιώσης ανανέωση????να το έχουμε στα υπόψιν μας???
Ναι εχει κατι αστερακια που δεν τα εχω ξαναδει :thumbsup:.
Αλλα φιλαρακι οσο αστερια και το συμπαν να εχει εγω μ΄άυτον το μαλακα εκει δεν ξαναπαταω :uzi: :cussing:.Αισθανονται ασχημα και οι κοπελες, πιστεψε με και δεν μπορουν να μιλησουν.Ο τυπος ειναι απιστευτος!Σκεψου ακομη οτι το μαγαζι ηταν σχεδον αδειο,που να ειχε και κοσμο!  :uglystupid:

Επισκέπτης
1.Απο κοριτσια εχει ανανεωθει αρκετα με ενδιαφερουσες παρουσιες
2.Και ειδα αρκετες Λιθουανες νομιζω.
3.Το μεγαλο του προβλημα ειναι ενας μπαρμπας και καλα μανατζερ , σερβιτορος δεν καταλαβα,ο οποιος καθε λιγο ερχοταν και πιεζε τα κοριτσια και εμας με γλοιωδη τροπο να παραγγελνουν ποτα.
4.πραγματικα εχει ωραια κοριτσια τωρα.

Yorgos...το έπιασες το νόημα ????  ;) ;) ;) ;)

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Ναι εχει κατι αστερακια που δεν τα εχω ξαναδει :thumbsup:.
Αλλα φιλαρακι οσο αστερια και το συμπαν να εχει εγω μ΄άυτον το μαλακα εκει δεν ξαναπαταω :uzi: :cussing:.Αισθανονται ασχημα και οι κοπελες, πιστεψε με και δεν μπορουν να μιλησουν.Ο τυπος ειναι απιστευτος!Σκεψου ακομη οτι το μαγαζι ηταν σχεδον αδειο,που να ειχε και κοσμο!  :uglystupid:
Δεν νιώθουν ρε φίλε.....δε μπορούν(ή δε θέλουν) να καταλάβουν ότι όλα αυτά είναι εις βάρος τους,αλλά δε φταίνε αυτοί....φταίνε τ'αφεντικά που δε ξέρουν τί παίζει και πως συμπεριφέρεται το προσωπικό τους για να τους βάλουν λίγο χέρι.Ο τύπος για τον οποίον λες είναι πολύ καραγκιόζης και ανάγωγος......συνεχώς είναι είτε από πάνω σου σα το χάρο είτε κα΄που δίπλα...ε αι στο διάολο στη τελική

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Μέσα ειναι το ιδιο.
Πάρα πολύ όμορφες....αλλά και πολύ ξενερουά ταυτόχρονα(ψυχροί γαρ οι λαοί της Βαλτικής)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom