vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
τρελλάθηκε κι αυτός ...... Βγαίνει το σπέρμα απ τα αυτιά.....
λιγα εσυ...
τρελλάθηκε κι αυτός ...... Βγαίνει το σπέρμα απ τα αυτιά.....
αντε ρε αφραπο απο δω..
λιγα εσυ...
Αυτο ακριβως μου αρεσει στο 4οτι δεν ειναι κρεαταγορα και ουτε τους ενδιαφερει να γινει για αθτο και δεν υπαρχουν πολλες κοπελεςειδικα τις καθημερινες που πηγαινω Προσωπικα με ενδιαφερει στο στριπ να βλεπω καλακ σοου να γινετε χαβαλες να μη μου πρηζουν τα@@@ παμε χουρο παρε πουτο κλπ.Δεν εγραψα στην κριτικη μου οτι ηταν ολες μοντελα αλλα η καθε μια οτι ειχε τα δικα της πλεονεκτηματα και οτι ηταν απο εφτα διαφορετικες χωρες και ολες μιλουσαν ελληνικα και ειχαν και πειρα και πολη διαθεση μου φτανει.Ρε 'συ, τι είναι αυτά που λες θα μας τρελάνεις...... Στο μαγαζί πήγα κυρίως για να τιμήσω και να θυμιθώ τις πρώτες μου τσάρκες στα στριπτιτζάδικα. Λοιπόν πραγματικά μου ήρθε να κλάψω από τη καάντια. ΑΙΣΧΟΣ!!!!! Ένα μαγαζί δε μπορώ να το πω με τίποτα στριπτιτζάδικο όταν Παρασκευή βράδυ έχει 5-6 κοπέλες, όλες από 30 και άνω και ΑΣΧΗΜΕΣ. Έλεος!!! Απορώ τι σου άρεσε
Εεε.αμα τυχει και ξαναπας, κατσε με την Αναστασια..Και καλο παιδι ειναι ..και δεν ειναι 30αρα..
Αυτα..
ΥΓ - Τα περι ασχημειας το εχουμε αναλυσει πολλες φορες...κολοκυθοπιτα.
Εχει παει κανεις τελευταια στο ΤΕΣΣΕΡΑ;Ειναι ανοιχτα;οποιος ξερει ας πληροφορησει ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Τι ψάχνεις τώρα... Χαμένος κόπος...
Καπετάνιε πάρε με μαζίξερει ο Καπετάνιος