You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tessera Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pipinomaniac
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 306
- Εμφανίσεις 29K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
ναι με τον βας βας ο παρασκευάς.ρε παιδια η πανια κανει πριβε ?
Επισκέπτης
στον κατελη εξαιρετικααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.ρε παιδια η πανια κανει πριβε ?
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
Βρε τι ακουνε παλι τα αυτια μου..
Οτι την Παρασκευη ξανανοιγει το 4 σαν στριπτηζαδικο..
Μας έπρηξε ο κ. Τάκης
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Καλά την παρασκευή δεν ήταν ανοικτό;;;;;;2 Mαρτιου ξαναανοιγει,εχει ταμπελα
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
2 Mαρτιου ξαναανοιγει,εχει ταμπελα
ο καλυτερος συνδυασμος παντως για την επιτυχια του θρυλικου τεσσερα(που ολοι την θελουμε) θα ηταν να παρευρισκονται στον ιδιο χωρο ο καρβελας,ο πανουσης και οι αγαπημενες μας στριππερ σε διαφορες εναλλαγες σοου που θα αποσπουσαν την προσοχη ολων μας....ακομη και αφραπο το καταστημα(που θα ειναι σιγουρα) θα κεντρισει το cult ενδιαφερον των απανταχου νυκτοβιων.....και συγκεκριμενα εχω σκεφτει ηδη το πρωτο σοου......στα τεσσερα ο καρβελας ντυμενος ινδιανα και απο πισω ντυμενος αυταρχικη πουτανα της αριστοτελους 6 με νεκροσαβανα ο τζιμακος να του χωνει δονηταρια-κρασομπουκαλα-κουταλια-πηρουνια-κροκους αυγων αναμεμειγμενους με μελιτζανα και πεστροφα και ταυτοχρονα να ακους σαν κελαηδησμα στο αυτακι σου την ξανθια ρωσιδα στριππερ απο το λβωφ να σε ρωταει"τελεις παρεα μουρο μου?"
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Βάσο διαβλέπω φραποστέρηση.....ο καλυτερος συνδυασμος παντως για την επιτυχια του θρυλικου τεσσερα(που ολοι την θελουμε) θα ηταν να παρευρισκονται στον ιδιο χωρο ο καρβελας,ο πανουσης και οι αγαπημενες μας στριππερ σε διαφορες εναλλαγες σοου που θα αποσπουσαν την προσοχη ολων μας....ακομη και αφραπο το καταστημα(που θα ειναι σιγουρα) θα κεντρισει το cult ενδιαφερον των απανταχου νυκτοβιων.....και συγκεκριμενα εχω σκεφτει ηδη το πρωτο σοου......στα τεσσερα ο καρβελας ντυμενος ινδιανα και απο πισω ντυμενος αυταρχικη πουτανα της αριστοτελους 6 με νεκροσαβανα ο τζιμακος να του χωνει δονηταρια-κρασομπουκαλα-κουταλια-πηρουνια-κροκους αυγων αναμεμειγμενους με μελιτζανα και πεστροφα και ταυτοχρονα να ακους σαν κελαηδησμα στο αυτακι σου την ξανθια ρωσιδα στριππερ απο το λβωφ να σε ρωταει"τελεις παρεα μουρο μου?"
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Βάσο διαβλέπω φραποστέρηση.....
μπα...το αντιθετο φιλτατε...φραπο-υπερβόλα!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μάλλον δεν προλαβαίνεις να μας ενημερώσεις εεεεεε;;;;;μπα...το αντιθετο φιλτατε...φραπο-υπερβόλα!
Deadpool669
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 48
- Πόντοι
- 1
παρασκευή βράδυ στο tessera, είσοδος με ποτό 10 ευρώ.Οι κοπέλες σε γενικό βαθμό πανω του μετρίου οι περισσότερες ψηλές και αδύνατες. Πολύ ωραία μια πολύ αδυνταη μαύρη, δε θυμάμαι το ονομα της, η Αθηνά και η Μία(έχει ποζάρει στο ΜΑΧΙΜ βρηκα το λινκ ). Ενώ όταν ανέβηκε μια ελληνίδα, νομίζω Βίκυ, πήρε έναν από κάτω τον οποίο τον έγδυσε ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ, ενω τον έβαλε και τον έπαιζε μόνος του κίολας όντας ξαπλωμένος στη σκηνή με τα φώτα πάνω του.
Εκπληκτική η Κλάρα ενα νταρντανόμουνο με καστανό μαλλί (η μονη που δεν ήρθε να μου ζητήσει χορό), αλλά της ζήτησα εγώ (χορός 10 ευρω). Τέλειο βυζί με μεγάλη ρόγα γεμιζε τη χούφτα, της έδινα μικρά φιλάκια στις ρώγες και στο λαιμό και μικρά χαστουκάκια στο κολαράκι όταν γυριζε ανάποδα στο χορό. Στη μπάρα όταν χόρεψε πάνω τα έβγαλε όλα, ενω πάνω μου το κυλοτάκι το κράτησε. Ότνα τελείωσε το χορό και τη ρώτησα αν μπορέι να γινει για κάτι περισσότερο και λέει τι εννοεις, ε κατι περισσότερο ξαναλέω και λέει καλα εδω θα τα πούμε (είχαμε πάει στις πίσω θέσεις για το χορό) να ερθω στο τραπέζι να με κεράσεις και να το συζητήσουμε, καλά λέω άλλη φορά γιατι πρέπει να φυγουμε τωρα, αλλα όπως καταλάβατε αφήνει υποσχέσεις...
Εκπληκτική η Κλάρα ενα νταρντανόμουνο με καστανό μαλλί (η μονη που δεν ήρθε να μου ζητήσει χορό), αλλά της ζήτησα εγώ (χορός 10 ευρω). Τέλειο βυζί με μεγάλη ρόγα γεμιζε τη χούφτα, της έδινα μικρά φιλάκια στις ρώγες και στο λαιμό και μικρά χαστουκάκια στο κολαράκι όταν γυριζε ανάποδα στο χορό. Στη μπάρα όταν χόρεψε πάνω τα έβγαλε όλα, ενω πάνω μου το κυλοτάκι το κράτησε. Ότνα τελείωσε το χορό και τη ρώτησα αν μπορέι να γινει για κάτι περισσότερο και λέει τι εννοεις, ε κατι περισσότερο ξαναλέω και λέει καλα εδω θα τα πούμε (είχαμε πάει στις πίσω θέσεις για το χορό) να ερθω στο τραπέζι να με κεράσεις και να το συζητήσουμε, καλά λέω άλλη φορά γιατι πρέπει να φυγουμε τωρα, αλλα όπως καταλάβατε αφήνει υποσχέσεις...
cptn_mac
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 37
- Like
- 135
- Πόντοι
- 4.837
παρασκευή βράδυ στο tessera, είσοδος με ποτό 10 ευρώ.Οι κοπέλες σε γενικό βαθμό πανω του μετρίου οι περισσότερες ψηλές και αδύνατες. Πολύ ωραία μια πολύ αδυνταη μαύρη, δε θυμάμαι το ονομα της, η Αθηνά και η Μία(έχει ποζάρει στο ΜΑΧΙΜ βρηκα το λινκ ). Ενώ όταν ανέβηκε μια ελληνίδα, νομίζω Βίκυ, πήρε έναν από κάτω τον οποίο τον έγδυσε ΕΝΤΕΛΩΣ ΕΝΤΕΛΩΣ, ενω τον έβαλε και τον έπαιζε μόνος του κίολας όντας ξαπλωμένος στη σκηνή με τα φώτα πάνω του.
Επαναλήψεις παίζει ο (πρώην) πορνοσινεμάς
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
Επαναλήψεις παίζει ο (πρώην) πορνοσινεμάς
σαφως...επαναληψαρες θα ελεγα!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
που ξέρεις εσύ ρε αφράποτε......σαφως...επαναληψαρες θα ελεγα!
Επισκέπτης
μπα...το αντιθετο φιλτατε...φραπο-υπερβόλα!
σαφως...επαναληψαρες θα ελεγα!
εχεις μια ταση υπερβολης η μου φαινεται
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τρελλάθηκε κι αυτός ...... Βγαίνει το σπέρμα απ τα αυτιά.....εχεις μια ταση υπερβολης η μου φαινεται
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
εχεις μια ταση υπερβολης η μου φαινεται
αντε ρε αφραπο απο δω..