Επισκέπτης
φιλε mac που ακριβοσ στι πειραιςσ ?θιμασαι αριθμο???
φιλε mac που ακριβοσ στι πειραιςσ ?θιμασαι αριθμο???
Εντυπωσεις απο Τεσσερα :
...
Α ναι ξεχασα να σας πω ειχε και κατι κοριτσια εκει μεσα : με διαφορα το χειροτερο στριπ / ακομα και το Grand Ritorno καλυτερο ειναι ....
Αλήθεια μια που μιλάμε για το ΤΕΣΣΕΡΟ... Μου είχαν πει ότι εκεί κοντά ήταν και ένα με το όνομα Banana αλλά δεν μπόρεσα να το βρω. Υπάρχει; Έκλεισε; Ξέρει κανείς;
Εντυπωσεις απο Τεσσερα :
- Ωραιος εξαερισμος και ψηλοταβανο / για τους μη καπνιζοντες ειναι οτι πρεπει ...
- Ωραια εφε
- Ωραια μουσικη
- Ωραιο decoration ( και μεσα και εξω )
κ.τ.λ. κ.τ.λ
Α ναι ξεχασα να σας πω ειχε και κατι κοριτσια εκει μεσα : με διαφορα το χειροτερο στριπ / ακομα και το Grand Ritorno καλυτερο ειναι .... / απο τις λιγες κοπελες που ειχε μονο 3 αξιζανε στην κυριολεξια / τρελη μπαζοθυελλα / αν ειναι ετσι ρε παιδια να ανοιξω και εγω και εγω ενα στριπ εδω κατω απο το σπιτι μου που εχω και λιγο χορο και να μαζεψω και κατι γειτονισες που ξερω ....
molis ematha apo enan kollitari oti yparxei site gia strip kai trellathika!eimai poly eytyxhs poy briskomai mazi sas kai elpizo na perasoume kala me ta magazia tou erota!to 4 einai to palio 4?ston sunauliako xoro?
η πανια πριν λιγο εδειξε 4-5 τυπους που θα κανουν στριπτηζ απο αυριο (??) στο τεσσερα.
μηπως θα φερουν και μαγους σαν το star? ρωταω...
Μην ανησυχείς cptn_mac, απλά ήταν η μέρα της γυναίκας χθες και υπήρχε ανδρικό στριπ στα περισσότερα μαγαζιά. Σήμερα όμως μια έξοδος για έλεγχο και καταγραφή νέων δεδομένων επιβάλλεται. Ελπίζω να υπάρχει ποιοτική αναβάθμιση ή τουλάχιστον να συνεχίσω από εκεί που είχα μείνει την τελευταία φορά.Αυτό μας έλειπε...
Μην ανησυχείς cptn_mac, απλά ήταν η μέρα της γυναίκας χθες και υπήρχε ανδρικό στριπ στα περισσότερα μαγαζιά. Σήμερα όμως μια έξοδος για έλεγχο και καταγραφή νέων δεδομένων επιβάλλεται. Ελπίζω να υπάρχει ποιοτική αναβάθμιση ή τουλάχιστον να συνεχίσω από εκεί που είχα μείνει την τελευταία φορά.
Πάντως το roster πρέπει να βελτιώνεται, άρχισαν μεταγραφές!!!
Αν ισχυουν οι φημες που εχουν διαδωθει....θα εχει καποιες πολυ καλες μεταγραφες....
Επιφυλασσομαι για ονοματα...καθοτι τπτ δν ειναι σιγουρο....
ρωτα με σαν vasos....οχι σαν maides.....πες μας please...μην μας σκας στο agony N ecstacy.
ρωτα με σαν vasos....οχι σαν maides.....
ποια χαρη ? (με προκαλλεις δλδ ??? )μονο αν βρεις και τα υπολοιπα μου νικνειμς θα σου κανω τη χαρη...
ποια χαρη ? (με προκαλλεις δλδ ??? )