montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.946
- Πόντοι
- 1.056
Καλησπερα Φιλε Argyr......τα σημερινα παιδια η μαλλον οι σημερινοι εφηβοι δεν εχουν καμμια σχεση με τους εφηβους των 30-40 χρονια πριν.....οπως καταλαβαινεις ειμαι 50+......και θα επρεπε να ειναι σε καλυτερη θεση απο εμας...σχεδον τα εχουν ολα.....αμαξια απο 17-18 χρονων.....διασκεδασεις.....μαγαζια...επιλογες...γκομενες αβερτα κουβερτα....τεχνολογια....ολα υπερ τους....η Ζωη δικη τους....να ορμηξουν και να την αρπαξουν....να φανε και τα χαστουκια τους......και να ξανασηκωθουν...και παλι με τσαμπουκα και ορμη.....και μου καθονται και ΜΑΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ....με τα κινητα...τα facebook.....και τις ποζες για φωτο σαν γκομενες....Μακάρι να ήταν σαν εσένα και τα πιτσιρίκια γιατί τώρα έχουν αποβλακωθει μαζικά με τα υπερσύγχρονα κινητά και ζουν σε έναν ψεύτικο κόσμο τα χαπατα.Οταν έρθουν σε επαφή με τον πραγματικό πέφτουν στα ψυχοφαρμακα και αυτοκτονούν τα λιμα....
Ευ γέ!
Ενταξει τα παιδια...παιδια ειναι καποια στιγμη θα σοβαρευτουν....γιατι αν δεν σοβαρευτουν θα τα σοβαρεψει η ιδια η Ζωη....Οι μεγαλοι....των 40-50....???με την μαλακια πρωι-πρωι.....ξυπναω το πρωι 4.30 για εργασια και τους βλεπεις 5-5.30 να εχουν βγαλει τα κινητα και να παιζουν παιχνιδια....να κυττανε like.....ουτε καφε δεν πινουν...να ξυπνηση το ματι τους....μιλαμε για κολλημα.....
Βεβαια και εγω δεν παω πισω....Πινω Φραπεδακι παγωμενο...βαζω και τα ακουστικα και ακουω Rock Fm......
Zηταω συγγνωμη για το ψιλοσεντονι....