Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 166.107
Όχι.. θα στείλω προσωπική επιστολή στον πρωθυπουργό μας ,να σταματήσει να με μπερδεύει συνέχεια...ακομα δε σε ενημερωσε οπως ειθισται, ο πιμποδικηγορος μας?
Όχι.. θα στείλω προσωπική επιστολή στον πρωθυπουργό μας ,να σταματήσει να με μπερδεύει συνέχεια...ακομα δε σε ενημερωσε οπως ειθισται, ο πιμποδικηγορος μας?
Δοκίμασα μετά και δεν μου αναγνώριζε ούτε το taxis πλέον. Με πήγε ένα βήμα πίσω
Ο ηλιθιος και ο πανηλιθιος.. Η αφίσα της ταινίας.Άλλο ένα φιάσκο. Συγχαρητήρια στην κυβερνησάρα!
καταλαβα... mr. malakas και εδωΌχι.. θα στείλω προσωπική επιστολή στον πρωθυπουργό μας ,να σταματήσει να με μπερδεύει συνέχεια...
μονη σου μιλας ?Θεωρώ ότι είμαστε από τις ελάχιστες χώρες της Ευρώπης,με πρωτιά στις φανφαρες..
μονη σου μιλας ?
Έχεις δίκιο, μάλιστα παίζει να είμαστε ίσως και η μοναδική χώρα της Ευρώπης με πρωτιά στις φανφάρες και στην παπαρο-φιλοσοφία..Η ελλάδα αλλάζει jo μου.
Στις φανφάρες και στα πανηγυρια παει μπροστά, στην πραγματικοτητα χρονια πίσω
αστα αυτα μαρη αλεπουδιαρα. πιμποδικηγορος ειμαι εγω ?Κάτσε βρε ξέχασα να κανω παράθεση ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
Δεν έχω η κακομοίρα, παίζει όλοι να έχουν εκτός από μενα ????αστα αυτα μαρη αλεπουδιαρα. πιμποδικηγορος ειμαι εγω ?
εχεις κλωνο ? ?
δε φτανει που ειναι τριπλοεμβολιασμενοι, ειναι και τριπλοκλωναροποιημενοι τα μαστοριαΔεν έχω η κακομοίρα, παίζει όλοι να έχουν εκτός από μενα ????
?????????δε φτανει που ειναι τριπλοεμβολιασμενοι, ειναι και τριπλοκλωναροποιημενοι τα μαστορια
Οποιος δε θελει να μαγειρεψει, δεκα μερες κοσκινίζειΈχεις δίκιο, μάλιστα παίζει να είμαστε ίσως και η μοναδική χώρα της Ευρώπης με πρωτιά στις φανφάρες και στην παπαρο-φιλοσοφία..
Πού τα πουλάς αυτα, εσυ και τον ψύλλο πεταλώνειςΆλεξ μου ,όλο με μπερδεύουν, πόσα να χωρέσει αυτό το μυαλουδάκι μου...?
Ρε φιλε σε σπηλιά ζεις ;ρε πατε καλα αντισταθειτε λιγο στην μαζοποιηση και στην ψηφιοποιηση των παντων..μονο για το καλο σας δεν ειναι
????Πού τα πουλάς αυτα, εσυ και τον ψύλλο πεταλώνεις
Όπως ανέφεραν και άλλοι πιο πριν(και βοήθησαν και εμένα) , πας στον εξής σύνδεσμο:"2. Επιβεβαιώστε την κατοχή του αριθμού του κινητού τηλεφώνου είτε με:
- πάροχο υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας
- πιστωτικό ίδρυμα"
πως γίνεται η εξακρίβωση με τον πάροχο κινητού τηλεφώνου?
παίρνεις κάποια βεβαίωση από την wind πχ?
πιερρακακης εγγυησηΌπως ανέφεραν και άλλοι πιο πριν(και βοήθησαν και εμένα) , πας στον εξής σύνδεσμο:
https://www.gov.gr/ipiresies/polite...ika-eggrapha/ethniko-metroo-epikoinonias-emep
και συμπληρώνεις τα στοιχεία, τα επιβεβαιώνουν, και προχωράς.
**Προσοχή: βάζεις έναν αριθμό και καλύτερα να είναι το κανονικό σου τηλέφωνο, το ίδιο που δηλώνεις σε ΔΕΚΟ/υπηρεσίες κ.λ.π., όχι κανένα δεύτερος-τρίτος αριθμός.
Πάντως σε εμένα, η διαδικασία μεσω της εφαρμογής, ποτέ μα ποτέ δεν ολοκληρώνεται, κάπου θα κολλήσει, παραμένει φορτωμένο το σύστημα.