Νέα

Covid Free Gr Wallet: Από σήμερα και η Αστ.Ταυτότητα αποθηκεύεται μαζί με τις βεβαιώσεις COVID στα κινητά και σε tablet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
φανταζομαι διαφερει απο εταιρεια σε εταιρεια το τι αυστηροτητα και αποδοσεις απαιτουνται. σιγουρα σαν μεγαλυτερος εχεις πολυ περισσοτερη εργασιακη εμπειρια σου λεω απλα τι εχω ακουσει εγω και δει με τα ματια μου σε ελεγκτικες πχ. τωρα οτι υπαρχουν και πολυεθνικες που τα μεγαλοστελεχη δεν τα κουναει κανεις και εχουν στυλ δημοσιου ειναι γεγονος.
Κι εγώ όταν ξεκίνησα τα ίδια με σένα πίστευα. Μετά είδα και έμαθα.

• Like
Αντιδράσεις: nikg

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
ολα πηγαινουν μια χαρα, αργα και σταθερα...

mia xara.jpg

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.576
Πόντοι
3.506
Το νέο πιστοποιητικό φαίνεται οτι ειναι μούφα...
Πριν απο λίγο σε καφετέρια στον έλεγχο, μου το έβγαλε άκυρο.
Οπως μου είπαν και σε πολλούς άλλους γίνεται το ίδιο.
(Αλλού βγαίνει έγκυρο.!)
20211230_115923-1_120249.jpg

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Να μαντέψουμε ότι το "wallet" στο όνομα της εφαρμογής προιδεάζει για σύνδεση και με την πιστωτική κάρτα σε μελλοντική αναβάθμιση;

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
ρε πατε καλα αντισταθειτε λιγο στην μαζοποιηση και στην ψηφιοποιηση των παντων..μονο για το καλο σας δεν ειναι

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Να μαντέψουμε ότι το "wallet" στο όνομα της εφαρμογής προιδεάζει για σύνδεση και με την πιστωτική κάρτα σε μελλοντική αναβάθμιση;
Ήδη έχουμε τη δυνατότητα και πληρώνουμε μέσω κινητού αφού οι περισσότερες τράπεζες έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με google pay/apple pay ή έχουν το δικό τους app πληρωμής με NFC όπως πχ η Πειραιώς.
ρε πατε καλα αντισταθειτε λιγο στην μαζοποιηση και στην ψηφιοποιηση των παντων..μονο για το καλο σας δεν ειναι
Δηλαδή? Γιατί δεν είναι για το καλό μας? :confused:

• Like
Αντιδράσεις: LION7

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Ήδη έχουμε τη δυνατότητα και πληρώνουμε μέσω κινητού αφού οι περισσότερες τράπεζες έχουν τη δυνατότητα σύνδεσης με google pay/apple pay ή έχουν το δικό τους app πληρωμής με NFC όπως πχ η Πειραιώς.
Να μην μπορείς όμως να πληρώσεις άμα δεν κάνεις την τρίτη δόση του εμβολίου όμως δεν το είχες :dancing:

Cantfindname

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
1.310
Πόντοι
206
Να μην μπορείς όμως να πληρώσεις άμα δεν κάνεις την τρίτη δόση του εμβολίου όμως δεν το είχες :dancing:
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά μακάρι να μην μπορούσαν ούτε ανάληψη από το atm να κάνουν οι ανεμβολίαστοι :confused:
Άλλο θέμα αυτό όμως, δεν μου πέφτει λόγος

• Like
Αντιδράσεις: dem

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.278
Πόντοι
456
Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά μακάρι να μην μπορούσαν ούτε ανάληψη από το atm να κάνουν οι ανεμβολίαστοι :confused:
Άλλο θέμα αυτό όμως, δεν μου πέφτει λόγος
Νομίζω θα γίνει και αυτό. "Πόρτα" θα τρώνε και όσοι χρωστάνε σε εφορία και τράπεζες ή έχουν ποινικό μητρώο. Τα βλέπουμε ήδη στην Κίνα να εφαρμόζονται.
Όποιος δεν έχει πρόβλημα με τον ετήσιο εμβολιασμό, δεν χρωστάει και δεν τον ενοχλεί η μονοκομματική εξουσία πιστεύω θα ευδοκιμήσει στη "νέα κανονικότητα".

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
αφου οι φωστηρες ειναι εθισμενοι στα λικες, στους φολοουερς και στη δημοσια προβολη και ολα αυτα με την τυφλη συνεση τους. βημα βημα παει το πραγμα και ειναι μπροστα στα ματια τους ολοφανερο.
περιμενεις καμια προκοπη ?

BAKALIS74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2012
Like
2.044
Πόντοι
456
έτσι και πριν 20 χρόνια οι δι΄άφοροι αντιδραστικοί κια δικαιωματιστές έλεγαν βάζουν παντού κάμερες ασφαλείας για να μας παρακολουθούν, ο μεγάλος αδερφός, αντισταθείτε, τζορτζ οργουελ 1984 κλπ. και σκέψου ανά τον πλανήτη πόσα εκατομμύρια εγκλήματα, δολοφονίες, ληστείες,τροχαία έχουν διαλέυκανθεί ενώ αν δεν υπήρχαν οι κάμερες πολλά θα είχαν μείνει ανεξιχνίαστα.

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.031
Πόντοι
1.706
Άλλο ένα φιάσκο. Συγχαρητήρια στην κυβερνησάρα!

georgiadis-mitsotakis.jpg

• Χαχα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Η ταυτότητα είναι αυστηρά προσωπικό έγγραφο,
δημοσιο εγγραφο ειναι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ευτυχως ο κοσμος προχωρει χωρις να επηρεαζεται απο αντιληψεις σαν τις δικες σου, που παντα ηταν βαριδι σε καθε προοδο στην ανθρωποτητα.

• Like

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Άλλο ένα φιάσκο. Συγχαρητήρια στην κυβερνησάρα!

georgiadis-mitsotakis.jpg
Μην γινεσαι γελοιος. Σε μια εβδομαδα μια χαρα θα ειναι το προγραμμα, ελεος πια που ο,τι δεν λειτουργει απολυτα την πρωτη ημερα σπευδετε καποιοι να μιλατε για φιασκο, εχετε γινει κουραστικοι

έτσι και πριν 20 χρόνια οι δι΄άφοροι αντιδραστικοί κια δικαιωματιστές έλεγαν βάζουν παντού κάμερες ασφαλείας για να μας παρακολουθούν, ο μεγάλος αδερφός, αντισταθείτε, τζορτζ οργουελ 1984 κλπ. και σκέψου ανά τον πλανήτη πόσα εκατομμύρια εγκλήματα, δολοφονίες, ληστείες,τροχαία έχουν διαλέυκανθεί ενώ αν δεν υπήρχαν οι κάμερες πολλά θα είχαν μείνει ανεξιχνίαστα.
Α μπραβο. Ελεος πια με την ηλιθιοτητα

• Like

passas87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Κριτικές
9
Like
4.369
Πόντοι
736
δημοσιο εγγραφο ειναι

Ευτυχως ο κοσμος προχωρει χωρις να επηρεαζεται απο αντιληψεις σαν τις δικες σου, που παντα ηταν βαριδι σε καθε προοδο στην ανθρωποτητα.
Εγώ πάντως τα κατέβασα και τα
2 στην εφαρμογή επιτυχώς.
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε ότι παρότι έχω ταυτότητα σχεδόν 20ετιας , μου εμφάνισε την φωτογραφία σχεδόν αμέσως.
Ένα πράγμα έχω να πω. Ένας Πιερακακης κουβαλάει μια ολόκληρη κυβέρνηση. Είναι απλά τιτάνας.

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
μια χαρα τα κανεις , μαλακιες ξοδευουν χρημα για να δειξουν οτι προχωραει η τεχνολογια. και τρωνε καποιοι λεφτα αντι να βρουν καμμια δουλεια με ουσια
παντως το pc και το κινητο που εφτιαξαν καποια αλλοι που προχωρησαν την τεχνολογια τα χρησιμοποιεις βλεπω. εισαι τυχερος για bourdela με σηματα καπνου δεν υπαρχει :2funny: :2funny:

οι αποψεις μας διαφερουν συναγωνιστες και φυσικα η αποψη σας ειναι σεβαστη, τι να σας πω βλεποντας τετοια σχολια νιωθω οτι εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζουν.
ειδικα αν σκεφτει κανεις οτι οι τυποι παιρνουν και παχυλους μισθους δεν τα κανουν τζαμπα. Αν εδινε εταιρεια πολυεθνικη τετοιο μισθο θα περιμενε παπαδες.
Κανονικά ούτε τα αυτονοητα δεν εγιναν θεωρω, απλα η γραφειοκρατια περασε σε ηλεκτρονικη μορφη. αν πατε στη γενευη πχ που κανει το διδακτορικο του φιλος μου, ο πολιτης δεν χρειαζεται να παει τιποτα τα εχουν ολα οι υπηρεσιες.
ειδαμε και οι πολυεθνικες τυπου EA, CDPR, Microsoft, Bethesda τι game και software εχουν βγαλει τα τελευταια χρονια γεματα bugs, ατεσταριστα και μισοτελειωμενα
εκει οι παχυλοι μισθοι δεν δουλεψαν μαλλον. για να μην πουμε για το νετφλιξ που σας πασαρει ενα σωρο μαλακιες και τα βλεπεται ολα ben hur (οχι εσυ γενικα)

υπαρχει λογος που στον χωρο του it πολλοι αλλαζουν δουλεια καθε 2 χρονια και δεν ειναι οτι ειναι αριστοι παντως και στο λεω απο πρωτο χερι σε πολυεθνικη

οτι να'ναι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ρε συ τι πράμα κι αυτό, όλο κάτι να βρίσκουν να μπερδεύουν τον κόσμο...!
Δεν εφτανε η απογραφη, σε μπερδεψανε παλι?

Εγώ πάντως τα κατέβασα και τα
2 στην εφαρμογή επιτυχώς.
Μεγάλη εντύπωση μου έκανε ότι παρότι έχω ταυτότητα σχεδόν 20ετιας , μου εμφάνισε την φωτογραφία σχεδόν αμέσως.
Ένα πράγμα έχω να πω. Ένας Πιερακακης κουβαλάει μια ολόκληρη κυβέρνηση. Είναι απλά τιτάνας.
Αυτος ο ανθρωπος ειναι τύχη για την Ελλαδα οτι βρισκεται σε θεση ευθυνης.
Μακαρι μια μερα να εβαζε για αρχηγος

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.245
Δεν εφτανε η απογραφη, σε μπερδεψανε παλι?

Αυτος ο ανθρωπος ειναι τύχη για την Ελλαδα οτι βρισκεται σε θεση ευθυνης.
Μακαρι μια μερα να εβαζε για αρχηγος
Άλεξ μου ,όλο με μπερδεύουν, πόσα να χωρέσει αυτό το μυαλουδάκι μου...?

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.056
Πόντοι
6.256
Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι και χαζό,είναι υποχρεωτική αυτή η διαδικασία η θα γίνει έστω;
Εγώ κλασσικά, δείχνω βεβαίωση εμβολιασμού μου,σκαναρουν και μετά ταυτότητα,αυτό παραμένει ως έχει,σωστά;Μπερδεύομαι με τοσες εφαρμογές πια.. ?
Η ελλάδα αλλάζει jo μου.
Στις φανφάρες και στα πανηγυρια παει μπροστά, στην πραγματικοτητα χρονια πίσω

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.424
Πόντοι
27.261
Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι και χαζό,είναι υποχρεωτική αυτή η διαδικασία η θα γίνει έστω;
Εγώ κλασσικά, δείχνω βεβαίωση εμβολιασμού μου,σκαναρουν και μετά ταυτότητα,αυτό παραμένει ως έχει,σωστά;Μπερδεύομαι με τοσες εφαρμογές πια.. ?
ακομα δε σε ενημερωσε οπως ειθισται, ο πιμποδικηγορος μας? :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom