Νέα

Covid Free Gr Wallet: Από σήμερα και η Αστ.Ταυτότητα αποθηκεύεται μαζί με τις βεβαιώσεις COVID στα κινητά και σε tablet

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sapakias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 153
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

doc_lin

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
17 Ιαν 2008
Κριτικές
64
Like
6.758
Πόντοι
28.335
Από χθες το παλεύω... Αποτυχία σύνδεσης με taxisnet μου λέει....

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Εγώ μπήκα με taxis κομπλέ αλλά όταν πατάω ταυτοπροσωπεία στην εφαρμογή μου βγάζει τα στοιχεία αλλά λείπει η φωτογραφία.
Μου βγάζει κ μήνυμα "απέτυχε η λήψη φωτογραφίας"..
Είναι κάτι παραπάνω που πρέπει να κάνω ή απλά έχει πήξει το σύστημα;

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, δυστυχώς δεν κατάλαβα τίποτα ???
:2funny: :2funny:
μπορεις να κατεβασεις οποια εφαρμογη θελεις απο 3rd party sites σαν αυτο https://m.apkpure.com/covid-free-gr-wallet/gr.gov.dcc.wallet και μετα να την εγκαταστησεις στην συσκευη (αυτη η λυση ειναι πιο ενδεδειγμενη για random apps χωρις προσωπικα στοιχεια να πω την αληθεια, το εχω κανει για games, χαρτες κλπ)

εναλλακτικα αν εχεις μια αλλη συσκευη android ευκαιρη μπορεις να εγκαταστησεις εκει την εφαρμογη και να την μεταφερεις με το phone clone app της huawei How To Recover Lost Apps On Huawei Phones

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Εγώ μπήκα με taxis κομπλέ αλλά όταν πατάω ταυτοπροσωπεία στην εφαρμογή μου βγάζει τα στοιχεία αλλά λείπει η φωτογραφία.
Μου βγάζει κ μήνυμα "απέτυχε η λήψη φωτογραφίας"..
Είναι κάτι παραπάνω που πρέπει να κάνω ή απλά έχει πήξει το σύστημα;
εμενα μετα απο λιγο φορτωσε κανονικα η φωτο. εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερο να την κοιταξεις το βραδυ την εφαρμογη που δεν θα εχει πολυ κινηση

aris pa

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
46
Like
5.424
Πόντοι
5.646
εμενα μετα απο λιγο φορτωσε κανονικα η φωτο. εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερο να την κοιταξεις το βραδυ την εφαρμογη που δεν θα εχει πολυ κινηση
Νομίζω μετά τις 00:00 το βράδυ θα κινείται καλύτερα η εφαρμογή

dem

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Νοε 2005
Κριτικές
15
Like
6.476
Πόντοι
8.345
Νομίζω μετά τις 00:00 το βράδυ θα κινείται καλύτερα η εφαρμογή
ναι και εγω τετοια ωρα τα καταφερα, ολη μερα ειχα θεματα με την ταυτοπροσωπια κυριως με τα μνμ

akinho

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
1.796
Πόντοι
206
Εγώ χτες που την κατέβασα, σερνόταν το σύμπαν. Ακόμα και η απλή εφαρμογή του gov.gr σερνόταν. Δυσκολεύτηκα λίγο για την ταυτοποίηση για τον ίδιο λόγο.
Λειτουργει όμως μια χαρά. Νωρίτερα πήγα σε ένα μαγαζί και τους έδειξα το πιστοποιητικό από gov.gr και ταυτοπροσωπεια από wallet. Όλα μια χαρά

Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
1.581
Πόντοι
206
Γαμάτε όσο μπορείτε αδέρφια! Σε λίγο καιρό θα βγει τσιπακι που θα εμφυτεύεται στην κλειτορίδα και θα μας καθιστά άχρηστους! Το αντρικό φύλλο θα εκλείψει παντελώς! Γαμάτε!

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Λίγο άκυρο αλλά το έχω απορία , σε περίπτωση που βγώ για περπάτημα και δεν φοράω μάσκα κλασικά , σε περίπτωση που με πετύχει η αστυνομία και θέλει να με γράψει βοηθάει πουθενά αν έχω ξεχάσει την ταυτότητα σπίτι ; Δηλαδή παίζει να σε αφήσουν ήσυχο λόγω αυτού η παίζει να φάς διπλό πρόστιμο , ένα για την μάσκα και ένα που δεν κουβαλούσες ταυτότητα ; :P

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.913
Πόντοι
6.946
Λίγο άκυρο αλλά το έχω απορία , σε περίπτωση που βγώ για περπάτημα και δεν φοράω μάσκα κλασικά , σε περίπτωση που με πετύχει η αστυνομία και θέλει να με γράψει βοηθάει πουθενά αν έχω ξεχάσει την ταυτότητα σπίτι ; Δηλαδή παίζει να σε αφήσουν ήσυχο λόγω αυτού η παίζει να φάς διπλό πρόστιμο , ένα για την μάσκα και ένα που δεν κουβαλούσες ταυτότητα ; :P
Η ταυτοπροσωπεία ισχύει για την επιβεβαίωση εγκυρότητας του πιστοποιητικού εμβολιασμού και μόνο(μην βγάζεις συνέχεια την ταυτότητα κάθε φορά).
Σε κάθε άλλη συναλλαγή με φορείς και Αστυνομία, χρειάζεται η φυσική/κανονική ταυτότητα(το διευκρινίζουν) .

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Η ταυτοπροσωπεία ισχύει για την επιβεβαίωση εγκυρότητας του πιστοποιητικού εμβολιασμού και μόνο(μην βγάζεις συνέχεια την ταυτότητα κάθε φορά).
Σε κάθε άλλη συναλλαγή με φορείς και Αστυνομία, χρειάζεται η φυσική/κανονική ταυτότητα(το διευκρινίζουν) .
Οκ , παρόλαυτά το ερώτημά μου παραμένει μιάς και για την κανονική ταυτότητα ρωτούσα :)

Επίσης μια ακόμη απορία τώρα που το θυμήθηκα , αυτοί που μας ανακοινώνουν τα μέτρα στα κανάλια οι δημοσιογράφοι δηλαδή , για ποιό λόγο εξαιρούνται απο μάσκα , δεν είναι ούτε σε εσωτερικό ούτε σε εξωτερικό χώρο ; Εκπέμπουν απο το διάστημα ; :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.211
Πόντοι
456
ναι μεν εγινε update η εφαρμογη και εφερε στοιχεια ταυτοτητας και φωτο , αλλα δυστυχως στο σκαναρισμα σε καταστημα δεν δουλεψε. Ξερει κανεις κατι ? η μηπως πρεπει να κανουν update και την αντιστοιχη εφαρμογη οι καταστηματαρχες ?

Manager

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
0
να πανε να γαμηθουν covid free wallet και το κανονικο πορτοφολι αδειο
Σε γενικες γραμμες ναι καπως ετσι ειναι η κατασταση .. και οπως λεει η λαικη ρηση ...ψωμι δεν εχει το στομα τους φρου φρου θελει ο κωλος τους

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.913
Πόντοι
6.946
Οκ , παρόλαυτά το ερώτημά μου παραμένει μιάς και για την κανονική ταυτότητα ρωτούσα :)

Επίσης μια ακόμη απορία τώρα που το θυμήθηκα , αυτοί που μας ανακοινώνουν τα μέτρα στα κανάλια οι δημοσιογράφοι δηλαδή , για ποιό λόγο εξαιρούνται απο μάσκα , δεν είναι ούτε σε εσωτερικό ούτε σε εξωτερικό χώρο ; Εκπέμπουν απο το διάστημα ; :confused:
Ναι, χρειάζεται απαραίτητα η κανονική σου ταυτότητα σε τράπεζες, δημόσιο, αστυνομία.

Για τους δημοσιογράφους, τους επέτρεψαν να είναι χωρίς μάσκα (από την πρώτη απομόνωση ακόμα) με τον όρο για αρνητικό τεστ κοβιντ πριν την είσοδο στο στούντιο (περισσότερο για λόγους τηλεθέασης το έκαναν,).

Ελπίζω να βοήθησα.

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
ναι μεν εγινε update η εφαρμογη και εφερε στοιχεια ταυτοτητας και φωτο , αλλα δυστυχως στο σκαναρισμα σε καταστημα δεν δουλεψε. Ξερει κανεις κατι ? η μηπως πρεπει να κανουν update και την αντιστοιχη εφαρμογη οι καταστηματαρχες ?

Να ενημερωθείτε καλύτερα και συ και οι καταστηματάρχες.

Screenshot - 2021-12-29T175400.551.png

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Ναι, χρειάζεται απαραίτητα η κανονική σου ταυτότητα σε τράπεζες, δημόσιο, αστυνομία.

Για τους δημοσιογράφους, τους επέτρεψαν να είναι χωρίς μάσκα (από την πρώτη απομόνωση ακόμα) με τον όρο για αρνητικό τεστ κοβιντ πριν την είσοδο στο στούντιο (περισσότερο για λόγους τηλεθέασης το έκαναν,).

Ελπίζω να βοήθησα.
Οτι χρειάζεται χρειάζεται η ταυτότητα , απλά αναρωτιέμαι τι θα συμβεί αν την έχει ξεχάσει η έστω "ξεχάσει" κανείς σπίτι :P

Όσο για τους δημοσιογράφους την πρώτη φορά που μας έφεραν το έξυπνο μέτρο με τις μάσκες παντου , υποτίθεται οτι αυτοί έκαναν τέστ ενω εμείς δεν κάναμε , τώρα όμως κάνουμε και εμείς τέστ ... τέλος πάντων.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.107
Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι και χαζό,είναι υποχρεωτική αυτή η διαδικασία η θα γίνει έστω;
Εγώ κλασσικά, δείχνω βεβαίωση εμβολιασμού μου,σκαναρουν και μετά ταυτότητα,αυτό παραμένει ως έχει,σωστά;Μπερδεύομαι με τοσες εφαρμογές πια.. ?

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.211
Πόντοι
456
Να ενημερωθείτε καλύτερα και συ και οι καταστηματάρχες.
πσσσσ μεγαλε εσκισες... δεν το καταλαβαμε...εσυ μαλλον εκτος απο πολυ διαβασμενος πρεπει να εισαι και κυβερνητικος η απο αυτους που σκεφτηκαν την φαεινη αυτη ιδεα, ενας developer κατι τελως παντων.
εντυπωσιαστηκα....

ειπα μηπως πηγανε ενα βημα μπροστα και το εκαναν 2 σε 1 να μην κανουμε και 2 κινησεις στο κινητο.
Παλι μισες δουλειες το επιτελειο.

Απλα μας ετριψαν στην μουρη οτι μας εχουν φακελλωμενους .

Και καλα ρε τζιμανι , αφου γινεται ταυτοποιηση και τραβαει δεν ξερω κι εγω απο πιο διαολο φωτο και στοιχεια ταυτοτητας και εχει και barcode ( αχρηστο τελικα) γιατι δεν αντικαθιστα την ταυτοτητα?

fysarmonika

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
5
Like
4.211
Πόντοι
456
Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι και χαζό,είναι υποχρεωτική αυτή η διαδικασία η θα γίνει έστω;
Εγώ κλασσικά, δείχνω βεβαίωση εμβολιασμού μου,σκαναρουν και μετά ταυτότητα,αυτό παραμένει ως έχει,σωστά;Μπερδεύομαι με τοσες εφαρμογές πια.. ?
μια χαρα τα κανεις , μαλακιες ξοδευουν χρημα για να δειξουν οτι προχωραει η τεχνολογια. και τρωνε καποιοι λεφτα αντι να βρουν καμμια δουλεια με ουσια

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.107
μια χαρα τα κανεις , μαλακιες ξοδευουν χρημα για να δειξουν οτι προχωραει η τεχνολογια. και τρωνε καποιοι λεφτα αντι να βρουν καμμια δουλεια με ουσια
Ρε συ τι πράμα κι αυτό, όλο κάτι να βρίσκουν να μπερδεύουν τον κόσμο...!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom