Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια, δυστυχώς δεν κατάλαβα τίποτα ???
εμενα μετα απο λιγο φορτωσε κανονικα η φωτο. εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερο να την κοιταξεις το βραδυ την εφαρμογη που δεν θα εχει πολυ κινησηΕγώ μπήκα με taxis κομπλέ αλλά όταν πατάω ταυτοπροσωπεία στην εφαρμογή μου βγάζει τα στοιχεία αλλά λείπει η φωτογραφία.
Μου βγάζει κ μήνυμα "απέτυχε η λήψη φωτογραφίας"..
Είναι κάτι παραπάνω που πρέπει να κάνω ή απλά έχει πήξει το σύστημα;
Νομίζω μετά τις 00:00 το βράδυ θα κινείται καλύτερα η εφαρμογήεμενα μετα απο λιγο φορτωσε κανονικα η φωτο. εχω την εντυπωση οτι ειναι καλυτερο να την κοιταξεις το βραδυ την εφαρμογη που δεν θα εχει πολυ κινηση
ναι και εγω τετοια ωρα τα καταφερα, ολη μερα ειχα θεματα με την ταυτοπροσωπια κυριως με τα μνμΝομίζω μετά τις 00:00 το βράδυ θα κινείται καλύτερα η εφαρμογή
Η ταυτοπροσωπεία ισχύει για την επιβεβαίωση εγκυρότητας του πιστοποιητικού εμβολιασμού και μόνο(μην βγάζεις συνέχεια την ταυτότητα κάθε φορά).Λίγο άκυρο αλλά το έχω απορία , σε περίπτωση που βγώ για περπάτημα και δεν φοράω μάσκα κλασικά , σε περίπτωση που με πετύχει η αστυνομία και θέλει να με γράψει βοηθάει πουθενά αν έχω ξεχάσει την ταυτότητα σπίτι ; Δηλαδή παίζει να σε αφήσουν ήσυχο λόγω αυτού η παίζει να φάς διπλό πρόστιμο , ένα για την μάσκα και ένα που δεν κουβαλούσες ταυτότητα ;![]()
Οκ , παρόλαυτά το ερώτημά μου παραμένει μιάς και για την κανονική ταυτότητα ρωτούσαΗ ταυτοπροσωπεία ισχύει για την επιβεβαίωση εγκυρότητας του πιστοποιητικού εμβολιασμού και μόνο(μην βγάζεις συνέχεια την ταυτότητα κάθε φορά).
Σε κάθε άλλη συναλλαγή με φορείς και Αστυνομία, χρειάζεται η φυσική/κανονική ταυτότητα(το διευκρινίζουν) .
Σε γενικες γραμμες ναι καπως ετσι ειναι η κατασταση .. και οπως λεει η λαικη ρηση ...ψωμι δεν εχει το στομα τους φρου φρου θελει ο κωλος τουςνα πανε να γαμηθουν covid free wallet και το κανονικο πορτοφολι αδειο
Ναι, χρειάζεται απαραίτητα η κανονική σου ταυτότητα σε τράπεζες, δημόσιο, αστυνομία.Οκ , παρόλαυτά το ερώτημά μου παραμένει μιάς και για την κανονική ταυτότητα ρωτούσα
Επίσης μια ακόμη απορία τώρα που το θυμήθηκα , αυτοί που μας ανακοινώνουν τα μέτρα στα κανάλια οι δημοσιογράφοι δηλαδή , για ποιό λόγο εξαιρούνται απο μάσκα , δεν είναι ούτε σε εσωτερικό ούτε σε εξωτερικό χώρο ; Εκπέμπουν απο το διάστημα ;![]()
ναι μεν εγινε update η εφαρμογη και εφερε στοιχεια ταυτοτητας και φωτο , αλλα δυστυχως στο σκαναρισμα σε καταστημα δεν δουλεψε. Ξερει κανεις κατι ? η μηπως πρεπει να κανουν update και την αντιστοιχη εφαρμογη οι καταστηματαρχες ?
Οτι χρειάζεται χρειάζεται η ταυτότητα , απλά αναρωτιέμαι τι θα συμβεί αν την έχει ξεχάσει η έστω "ξεχάσει" κανείς σπίτιΝαι, χρειάζεται απαραίτητα η κανονική σου ταυτότητα σε τράπεζες, δημόσιο, αστυνομία.
Για τους δημοσιογράφους, τους επέτρεψαν να είναι χωρίς μάσκα (από την πρώτη απομόνωση ακόμα) με τον όρο για αρνητικό τεστ κοβιντ πριν την είσοδο στο στούντιο (περισσότερο για λόγους τηλεθέασης το έκαναν,).
Ελπίζω να βοήθησα.
πσσσσ μεγαλε εσκισες... δεν το καταλαβαμε...εσυ μαλλον εκτος απο πολυ διαβασμενος πρεπει να εισαι και κυβερνητικος η απο αυτους που σκεφτηκαν την φαεινη αυτη ιδεα, ενας developer κατι τελως παντων.Να ενημερωθείτε καλύτερα και συ και οι καταστηματάρχες.
μια χαρα τα κανεις , μαλακιες ξοδευουν χρημα για να δειξουν οτι προχωραει η τεχνολογια. και τρωνε καποιοι λεφτα αντι να βρουν καμμια δουλεια με ουσιαΣυγγνώμη να ρωτήσω κάτι που μπορεί να είναι και χαζό,είναι υποχρεωτική αυτή η διαδικασία η θα γίνει έστω;
Εγώ κλασσικά, δείχνω βεβαίωση εμβολιασμού μου,σκαναρουν και μετά ταυτότητα,αυτό παραμένει ως έχει,σωστά;Μπερδεύομαι με τοσες εφαρμογές πια.. ?
Ρε συ τι πράμα κι αυτό, όλο κάτι να βρίσκουν να μπερδεύουν τον κόσμο...!μια χαρα τα κανεις , μαλακιες ξοδευουν χρημα για να δειξουν οτι προχωραει η τεχνολογια. και τρωνε καποιοι λεφτα αντι να βρουν καμμια δουλεια με ουσια