Νέα

Απογραφή 2021: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις στο gov.gr - Η διαδικασία βήμα βήμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 392
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.459
Πόντοι
41.813
Το 2001 ειχα λαβει μερος στην απογραφη ως απογραφεας καπου στον Αλιμο θυμαμαι.
Ηταν κουραστικο γιατι καποιοι ελειπαν και επρεπε να ξαναπας και μετα να φτιαξεις καταλογους με τα αποτελεσματα.
Τωρα πιστευω ειναι πιο απλα τα πραγματα για αυτους μιας και πολλοι θα απογραφουμε μονοι μας.
πολυ καλυτερα τωρα δεν το συζηταω.

Υ.Γ. κρυβε χρονια,καρφωνεσαι την ηλικια σου. χαχαχαχαχαχα

• Χαχα
Αντιδράσεις: baroc

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
115
Like
19.011
Πόντοι
20.686
πολυ καλυτερα τωρα δεν το συζηταω.

Υ.Γ. κρυβε χρονια,καρφωνεσαι την ηλικια σου. χαχαχαχαχαχα
:dunno:Τι να κανω.Αλλωστε τοχω αναφερει κατα καιρους οτι ειμαι μεσηλιξ....

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Λαθρο ειναι ελαχιστοι πλεον.
Ως "λαθρο" οριζουμε αυτους που διαμενουν εδω χωρις καποιο νομιμοποιητικο εγγραφο. Δεν ζουμε στην δεκαετια του 2000. Ολοι καποια χαρτια εχουν.
Nαι....όλοι μόλις έρθουν εδώ καταχωρούνται ,βγάζουν ΑΜΚΑ και "νομιμοποιούνται" ( αν κάνω λάθος διορθώσετε με).

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.377
Πόντοι
3.936
Αυτο τελικα ειναι απογραφη; Ή ηλεκτρονικο φακελωμα. Οπως και να εχει για να καταγραφει και τα ακινητα ίσως να γινει οπως στην Γαλλια στο μελλον. Δηλαδη οποιο ακινητο δεν κατοικειται θα παραδιδεται σε οικογενειες λ'μεταναστων για να γινει ο εποικισμος ευκολοτερος και σε μεγαλυτερη εκταση. ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Τραγουδιστής είστε??? Θα ήθελα μόνο που ακούω μεταλ...έχετε στο ρεπερτόριο κάτι τέτοιο?!
Το "Νοthing else matters" που είναι και ολίγον down tempo σε καλύπτει ;
Ευτυχώς βλέπω γυναίκα να ακούει πιο σκληρη μουσική από Έλενα Παπαρίζου που είναι το πιο "σκληρό" που ακούει η μέση Ελληνίδα...πολύ ιδιαίτερη ακόμα και εκεί είσαι....μεγάλωσα με Μ.Τ.V.στα καλύτερα του και έτσι δεν ταιριάζω με τις μάζες και τις μουσικές τους επιλογές.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.235
Το "Νοthing else matters" που είναι και ολίγον down tempo σε καλύπτει ;
Ευτυχώς βλέπω γυναίκα να ακούει πιο σκληρη μουσική από Έλενα Παπαρίζου που είναι το πιο "σκληρό" που ακούει η μέση Ελληνίδα...πολύ ιδιαίτερη ακόμα και εκεί είσαι....μεγάλωσα με Μ.Τ.V.στα καλύτερα του και έτσι δεν ταιριάζω με τις μάζες και τις μουσικές τους επιλογές.
...rock/metal λατρεύω...black/death σε ιδιαίτερες στιγμές.. χαίρομαι που έχεις πιάσει το στυλ μου..
Ακόμα και στα ραντεβού μου,δεν αντιγράφω στυλ που δε μου ταιριάζουν, παραμένω στο δικό μου, κοινώς αποδεκτό και αρεστο σε όλους τους πελάτες ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
...rock/metal λατρεύω...black/deathσε ιδιαίτερες στιγμές.. χαίρομαι που έχεις πιάσει το στυλ μου.. ?
Δεν νιώθω και τόσο Έλληνας μουσικά αλλά πιο πολύ Άγγλος...βάλε και τον θαυμασμό προς την Βασίλισσα Ελισσάβετ...φυσικά δεν θα χάσω και τον καινούριο Τζέημς Μποντ....μόνο το αγγλικό διαβατήριό μου λείπει :grin: :grin:??

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.235
Δεν νιώθω και τόσο Έλληνας μουσικά αλλά πιο πολύ Άγγλος...βάλε και τον θαυμασμό προς την Βασίλισσα Ελισσάβετ...φυσικά δεν θα χάσω και τον καινούριο Τζέημς Μποντ....μόνο το αγγλικό διαβατήριό μου λείπει :grin: :grin:??
Αααα γνωρίζεις υποθέτω για τη μισή καταγωγή μου,τέλος, εισαι πλέον στις αδυναμίες μου..
God save the queen ?(sex pistols,δυνατοί!)

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Αααα γνωρίζεις υποθέτω για τη μισή καταγωγή μου,τέλος, εισαι πλέον στις αδυναμίες μου..
Casting Lazy Shadows-Puressence.
Aγνωστο πως ,σχεδόν άγνωστοι στην Αγγλία ....εδώ είναι σχεδόν επίτιμοι κάτοικοι Ελλάδος!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Είμαι περίεργος να δω πόσες γυναίκες θα βλέπουν Τζέημς Μποντ ,έστω συνοδευόμενες....:think:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297

stellacrossi

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2021
Like
0
Πόντοι
0
τελικά ηταν πιο ευκολο απο οτι νομιζα. 15 λεπτα πηρε

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
...rock/metal λατρεύω...black/death σε ιδιαίτερες στιγμές.. χαίρομαι που έχεις πιάσει το στυλ μου..
Ακόμα και στα ραντεβού μου,δεν αντιγράφω στυλ που δε μου ταιριάζουν, παραμένω στο δικό μου, κοινώς αποδεκτό και αρεστο σε όλους τους πελάτες ?
Αν σου αρεσουν τα βαλσάκια, σου συνιστώ το "δεν παει καλα το παιδι" της Ελενης Φερεντινου σε στιχους και μουσικη Καρβέλα. Αν δεν το εχεις ακουσει κανε εναν κοπο, θα το λατρεψεις

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
165.235
Αν σου αρεσουν τα βαλσάκια, σου συνιστώ το "δεν παει καλα το παιδι" της Ελενης Φερεντινου σε στιχους και μουσικη Καρβέλα. Αν δεν το εχεις ακουσει κανε εναν κοπο, θα το λατρεψεις

Το άκουσα Άλεξ μου..αν και δεν είμαι καθόλου του ελληνικού Ρεπερτορίου εντελώς" ξένο"για μένα , αλλά μ αρέσει να έχω άποψη για είδη μουσικής...τρυφερό κομμάτι.. για τους λάτρεις του είδους...

Τελευταία τροποποίηση:

Dirty_Frank

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2007
Like
1.315
Πόντοι
206
την εκανα χθες.
δυσκολο δεν ηταν,αλλα πηρε σχεδον μια ωρα για 4 ατομα που ειμαστε στο σπιτι.
ορισμενες ερωτησεις οντως πολυ χαζες. και σπαστικο να βαζεις τα ιδια για καθε εναν ξεχωριστα.
τεσπα τελειωσαμε και με αυτο.
στο τελος εκτυπωνεις και βεβαιωση.(να την κανω τι?)
αυτην τη κρατας για τους επομενους 6 μηνες ΑΝ τυχει κ γινει καποιος ελεγχος

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
5.988
Πόντοι
2.356
αυτην τη κρατας για τους επομενους 6 μηνες ΑΝ τυχει κ γινει καποιος ελεγχος
τι ελεγχος να γινει αφου προστιμο δε πεφτει.... καψε την
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αυτο τελικα ειναι απογραφη; Ή ηλεκτρονικο φακελωμα. Οπως και να εχει για να καταγραφει και τα ακινητα ίσως να γινει οπως στην Γαλλια στο μελλον. Δηλαδη οποιο ακινητο δεν κατοικειται θα παραδιδεται σε οικογενειες λ'μεταναστων για να γινει ο εποικισμος ευκολοτερος και σε μεγαλυτερη εκταση. ?
ουτως η αλλως τυπε αν δε κανεις κτηματολογιο μεχρι τελος της χρονιας το ακινητο σου δε θα μπορεις να το μεταβιβασεις πουθενα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom