Εγώ αναφέρθηκα στα κόμματα εντός Βουλής, όχι στα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα! Σαφώς και υπάρχουν και είναι πάρα πολλά, στο χέρι μας είναι να αποφασίσουμε και μετά από πολύ ώριμη σκέψη, τι θέλει ο καθένας και ταυτόχρονα, σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζήσουμε! Όμως, για πες μου, σε τι μέλλον να προσδοκάμε όταν χθες στις εκλογές που οργάνωσε το ΚΙΝ.ΑΛ (τέως ΠΑΣΟΚ-νυν ΠΑΣΟΚ και δε ξέρω τι άλλο), ΄προσήλθε να ψηφίσει ένας μπάρμπας ντυμένος από πάνω έως κάτω στα πράσινα κρατώντας μάλιστα και μία...πράσινη!!! γκλίτσα!!! Γι' αυτό λέω, κάποιες φορές, όταν βλέπω τέτοιες συμπεριφορε΄ς ψηφίζοντας κόμματα που χρεωκόπησαν τη Πατρίδα και το Λαό και χρεωκόπησαν τα ίδια τα κόμματα, χρωστώντας εκατομμύρια ευρώ (που ποτέ δε πρόκειται να τα πληρώσουν), αλλά εσένα το φτωχό βιοπαλαιστή και μεροκαματιάρη σε κυνηγούν για να πληρώσεις κάποιες χιλιάδες ευρώ με κατασχέσεις, δε υπάρχει ελπίδα! Προσωπικά, λέω "dum spiro, spero" ! Ως πότε, όμως, να τα ανεχόμαστε;Oυδεν αληθεστερον τούτου....υπάρχει βέβαια και ο Τράγκας ,η κίνηση Φαηλου Κρανιδιώτη ,ετοιμάζει και ο Χίος κάτι...ενδιαφέρον υπάρχει αλλά θα δείξει!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Απογραφή 2021: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις στο gov.gr - Η διαδικασία βήμα βήμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 392
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.740
- Πόντοι
- 9.297
Το θέμα είναι να κάνουμε εμείς το καθήκον μας ανοίγοντας τον δρόμο για τις μάζες ώστε αν ανέβουν επίπεδο να κάνουν και τις ανάλογες επιλογές.Υπαρχει αρκετή εγκεφαλική βλάβη στις μάζες και δεν περιμένω σύντομα να μπορούν να σκεφτούν καθαρά.Ομως όσο υπάρχουν τέτοιες φωνές σαν την δικιά σου,μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε.
Termin
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2018
- Like
- 7.738
- Πόντοι
- 2.306
Πολύ πονηρή ερώτηση.Μόλις μπήκα κι εγώ και έκανα την αυτοαπογραφή. Πολύ περίεργες μου φάνηκαν οι ερωτήσεις. Πχ είχε μια ερώτηση τι ιδιότητα είχα κατά το διάστημα 16-21 Οκτωβρίου (μισθωτός, άνεργος, αυτοαπασχολούμενος κλπ). Καλά, τι το ιδιαίτερο είχε το χρονικό διάστημα αυτό;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Πολύ πονηρή ερώτηση.Μόλις μπήκα κι εγώ και έκανα την αυτοαπογραφή. Πολύ περίεργες μου φάνηκαν οι ερωτήσεις. Πχ είχε μια ερώτηση τι ιδιότητα είχα κατά το διάστημα 16-21 Οκτωβρίου (μισθωτός, άνεργος, αυτοαπασχολούμενος κλπ). Καλά, τι το ιδιαίτερο είχε το χρονικό διάστημα αυτό;
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.917
- Πόντοι
- 6.256
Προσπαθησα να κανω ηλεκτρονικη απογραφη, θελει ωρα , απιστευτες λεπτομερειες , μεγαλο σπασιμο νευρων, το ολο στησιμο σε αποτρεπει .
Ο απογραφεας δε με ειχε καν στα χαρτια του, τυχαια βρηκα τον κωδικο,
Ολα τα χω σωστα απο χαρτια, τα παντα, φοροι ενφια ολα ερχονται ρολοι, τωρα στην απογραφη εγινα αορατος,
Οταν τους λεω άχρηστους , ουστ κοπρόσκυλλα,
Ο απογραφεας δε με ειχε καν στα χαρτια του, τυχαια βρηκα τον κωδικο,
Ολα τα χω σωστα απο χαρτια, τα παντα, φοροι ενφια ολα ερχονται ρολοι, τωρα στην απογραφη εγινα αορατος,
Οταν τους λεω άχρηστους , ουστ κοπρόσκυλλα,
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.997
- Πόντοι
- 6.515
Αφου τα ξέρουν τα, σπίτια μας ΕΝΦΙΑ πληρώνουμε, ΤΑΠ στο δημο, στο Ε1 τα γράφουμε, στη ΔΕΗ είναι, στα κτηματολογια,
ρε δεν πάνε στο διαλο κι οι απογραφές του Κουλη που θα χάσω μισή ώρα απ τη μερα μου αντί να είμαι στο bou ?
ρε δεν πάνε στο διαλο κι οι απογραφές του Κουλη που θα χάσω μισή ώρα απ τη μερα μου αντί να είμαι στο bou ?
Νίο
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 6
- Like
- 11.377
- Πόντοι
- 3.936
Κι υστερα λενε οτι βλεπουμε φαντασματα.? Στην απογραφη ακουσον ακουσον, εχει ερωτηση για ζεστο νερο,Αυτο τελικα ειναι απογραφη; Ή ηλεκτρονικο φακελωμα. Οπως και να εχει για να καταγραφει και τα ακινητα ίσως να γινει οπως στην Γαλλια στο μελλον. Δηλαδη οποιο ακινητο δεν κατοικειται θα παραδιδεται σε οικογενειες λ'μεταναστων για να γινει ο εποικισμος ευκολοτερος και σε μεγαλυτερη εκταση. ?
ηλεκτρισμο, δωματια, φυσικο αεριο, ημερομηνια κτισης ακινητου, τετραγωνικα, ιδιοκτησια, κτλπ κτλπ..
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
είχε μια ερώτηση τι ιδιότητα είχα κατά το διάστημα 16-21 Οκτωβρίου (μισθωτός, άνεργος, αυτοαπασχολούμενος κλπ). Καλά, τι το ιδιαίτερο είχε το χρονικό διάστημα αυτό;
θεωρείται ημερομηνία αναφοράς για την απογραφή, δεν έχει σημασία το πότε είναι αλλά το να συνδυαστούν τα αποτελέσματα με μία συγκεκριμένη ημέρα, δεν μπορείς να πεις κάνω μία έρευνα από Ιούλιο έως επόμενο Φεβρουάριο, απλά επειδή αδυνατούν να το ολοκληρώσουν εντός έτους, θα σου πει ο άλλος (ο άλλος είναι η ΕΕ που σκάει τα λεφτά και ζητάει τα στοιχεία από τα μέλη της) ο πληθυσμός σου είναι τόσο τον Ιούλιο του 21 ή τον Φλεβάρη του 22; δεν υπάρχει κανένα μυστήριο, παρά μόνο η ανοργανωσιά μας
οκ να εισαι καλα.
χαρτι δεν βρηκα παντως σε κανενα σπιτι.
αν έχετε γείτονες εκεί, ζητήστε το τηλ από το δικό τους καρτελάκι να σας πουν τον κωδικό
εναλλακτικά, βρείτε τον νομό σας από εδώ (κάτω κάτω)
Επικοινωνήστε μαζί μας - ELSTAT
www.statistics.gr
Προσπαθησα να κανω ηλεκτρονικη απογραφη, θελει ωρα , απιστευτες λεπτομερειες
δοκιμάστε οριστική υποβολή χωρίς να καταχωρήσετε απάντηση σε όλα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Δεν το δεχεταιδοκιμάστε οριστική υποβολή χωρίς να καταχωρήσετε απάντηση σε όλα
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.917
- Πόντοι
- 6.256
Δεν δεχεται οριστικη υποβολή, κατι χαζολεπτομερειες δεν εβαλα,θεωρείται ημερομηνία αναφοράς για την απογραφή, δεν έχει σημασία το πότε είναι αλλά το να συνδυαστούν τα αποτελέσματα με μία συγκεκριμένη ημέρα, δεν μπορείς να πεις κάνω μία έρευνα από Ιούλιο έως επόμενο Φεβρουάριο, απλά επειδή αδυνατούν να το ολοκληρώσουν εντός έτους, θα σου πει ο άλλος (ο άλλος είναι η ΕΕ που σκάει τα λεφτά και ζητάει τα στοιχεία από τα μέλη της) ο πληθυσμός σου είναι τόσο τον Ιούλιο του 21 ή τον Φλεβάρη του 22; δεν υπάρχει κανένα μυστήριο, παρά μόνο η ανοργανωσιά μας
αν έχετε γείτονες εκεί, ζητήστε το τηλ από το δικό τους καρτελάκι να σας πουν τον κωδικό
εναλλακτικά, βρείτε τον νομό σας από εδώ (κάτω κάτω)
Επικοινωνήστε μαζί μας - ELSTAT
www.statistics.gr
δοκιμάστε οριστική υποβολή χωρίς να καταχωρήσετε απάντηση σε όλα
Ποιος τα σκεφτηκε ολα αυτα που ζηταει.
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Δεν δεχεται οριστικη υποβολή, κατι χαζολεπτομερειες δεν εβαλα,
ξαναδοκιμάστε να διαλέξετε το λευκό κενό ως απάντηση, σε ερωτήσεις που δεν φέρουν αστερίσκο, εάν βεβαίως δεν επιθυμείτε να απαντήσετε κάτι συγκεκριμένο άλλο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
O πατερας μου εχει περασει τα 80 και τα καταφερε μια χαρα με την πρωτηΔεν δεχεται οριστικη υποβολή, κατι χαζολεπτομερειες δεν εβαλα,
Μην ειστε σαχλαμαρακηδες
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.917
- Πόντοι
- 6.256
Συμβουλη
Οποιος ξεκινησει, να το κανει απο πισι ή λαπ τοπ με μαους,
Αμα παει απο ταμπλετ ή κινητο ας μην ξεκινησει καλυτερα.
Εγω το κανα απο ταμπλετ, μου κρυβε το πληκτρολογιο τη μιση οθονη..
Α ρε κούλη, για ολα εσυ φταίς
Α ρε κούλη, για ολα εσυ φταίς
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
...και λοιπον?Δεν ξέρω τι λέτε ο κορονοϊός πάντως μας έχει φέρει τεχνολογικά πολύ κοντά στο 2021.. και πλέον κόσμος και τεχνολογία συμβαδίζουν και έχουμε τα πάντα ηλεκτρονικά!
Επιτέλους... (να μια ωραία θεωρεία συνωμοσίας)
awdl0re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2021
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.056
Συμβουλη
αυτό εξυπακούεται, οποιαδήποτε εφαρμογή φτιάχνεται τελευταία στιγμή, δεν υπάρχει πολυτέλεια για Mobile friendly σχεδίαση
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.917
- Πόντοι
- 6.256
Ασε μας ρε σοβαρέ,O πατερας μου εχει περασει τα 80 και τα καταφερε μια χαρα με την πρωτη
Μην ειστε σαχλαμαρακηδες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ολο γκρινια ειστε, δεν καταλαβαινετε το ενα, σας μπερδευει το αλλο, ωχου πια, ανοιξτε τα στραβα σας και φτιαξτε ταΑσε μας ρε σοβαρέ,
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 35.917
- Πόντοι
- 6.256
Η γκρινια επι τσιπρα δε σε πειραζε, επι κουλη σε πειραζει, προσγειώσου.Ολο γκρινια ειστε, δεν καταλαβαινετε το ενα, σας μπερδευει το αλλο, ωχου πια, ανοιξτε τα στραβα σας και φτιαξτε τα
Οταν βαλουν προστιμο για τη γκρινια θα σταματήσω,
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 14.997
- Πόντοι
- 6.515
Μη δίνεις ιδέες τα χει ευκολα τα προστιμα ο ΚουληςΗ γκρινια επι τσιπρα δε σε πειραζε, επι κουλη σε πειραζει, προσγειώσου.
Οταν βαλουν προστιμο για τη γκρινια θα σταματήσω,