Νέα

Απογραφή 2021: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις στο gov.gr - Η διαδικασία βήμα βήμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα company of heroes tho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 392
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dorcel

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Σεπ 2007
Κριτικές
38
Like
6.251
Πόντοι
7.195
Oυδεν αληθεστερον τούτου....υπάρχει βέβαια και ο Τράγκας ,η κίνηση Φαηλου Κρανιδιώτη ,ετοιμάζει και ο Χίος κάτι...ενδιαφέρον υπάρχει αλλά θα δείξει!
Εγώ αναφέρθηκα στα κόμματα εντός Βουλής, όχι στα εξωκοινοβουλευτικά κόμματα! Σαφώς και υπάρχουν και είναι πάρα πολλά, στο χέρι μας είναι να αποφασίσουμε και μετά από πολύ ώριμη σκέψη, τι θέλει ο καθένας και ταυτόχρονα, σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζήσουμε! Όμως, για πες μου, σε τι μέλλον να προσδοκάμε όταν χθες στις εκλογές που οργάνωσε το ΚΙΝ.ΑΛ (τέως ΠΑΣΟΚ-νυν ΠΑΣΟΚ και δε ξέρω τι άλλο), ΄προσήλθε να ψηφίσει ένας μπάρμπας ντυμένος από πάνω έως κάτω στα πράσινα κρατώντας μάλιστα και μία...πράσινη!!! γκλίτσα!!! Γι' αυτό λέω, κάποιες φορές, όταν βλέπω τέτοιες συμπεριφορε΄ς ψηφίζοντας κόμματα που χρεωκόπησαν τη Πατρίδα και το Λαό και χρεωκόπησαν τα ίδια τα κόμματα, χρωστώντας εκατομμύρια ευρώ (που ποτέ δε πρόκειται να τα πληρώσουν), αλλά εσένα το φτωχό βιοπαλαιστή και μεροκαματιάρη σε κυνηγούν για να πληρώσεις κάποιες χιλιάδες ευρώ με κατασχέσεις, δε υπάρχει ελπίδα! Προσωπικά, λέω "dum spiro, spero" ! Ως πότε, όμως, να τα ανεχόμαστε;

• Like
Αντιδράσεις: c79t

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.740
Πόντοι
9.297
Το θέμα είναι να κάνουμε εμείς το καθήκον μας ανοίγοντας τον δρόμο για τις μάζες ώστε αν ανέβουν επίπεδο να κάνουν και τις ανάλογες επιλογές.Υπαρχει αρκετή εγκεφαλική βλάβη στις μάζες και δεν περιμένω σύντομα να μπορούν να σκεφτούν καθαρά.Ομως όσο υπάρχουν τέτοιες φωνές σαν την δικιά σου,μόνο καλύτερα μπορούμε να πάμε.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Μόλις μπήκα κι εγώ και έκανα την αυτοαπογραφή. Πολύ περίεργες μου φάνηκαν οι ερωτήσεις. Πχ είχε μια ερώτηση τι ιδιότητα είχα κατά το διάστημα 16-21 Οκτωβρίου (μισθωτός, άνεργος, αυτοαπασχολούμενος κλπ). Καλά, τι το ιδιαίτερο είχε το χρονικό διάστημα αυτό; :think:
Πολύ πονηρή ερώτηση.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μόλις μπήκα κι εγώ και έκανα την αυτοαπογραφή. Πολύ περίεργες μου φάνηκαν οι ερωτήσεις. Πχ είχε μια ερώτηση τι ιδιότητα είχα κατά το διάστημα 16-21 Οκτωβρίου (μισθωτός, άνεργος, αυτοαπασχολούμενος κλπ). Καλά, τι το ιδιαίτερο είχε το χρονικό διάστημα αυτό; :think:
Πολύ πονηρή ερώτηση.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Προσπαθησα να κανω ηλεκτρονικη απογραφη, θελει ωρα , απιστευτες λεπτομερειες , μεγαλο σπασιμο νευρων, το ολο στησιμο σε αποτρεπει .
Ο απογραφεας δε με ειχε καν στα χαρτια του, τυχαια βρηκα τον κωδικο,
Ολα τα χω σωστα απο χαρτια, τα παντα, φοροι ενφια ολα ερχονται ρολοι, τωρα στην απογραφη εγινα αορατος,

Οταν τους λεω άχρηστους , ουστ κοπρόσκυλλα,

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.997
Πόντοι
6.515
Αφου τα ξέρουν τα, σπίτια μας ΕΝΦΙΑ πληρώνουμε, ΤΑΠ στο δημο, στο Ε1 τα γράφουμε, στη ΔΕΗ είναι, στα κτηματολογια,

ρε δεν πάνε στο διαλο κι οι απογραφές του Κουλη που θα χάσω μισή ώρα απ τη μερα μου αντί να είμαι στο bou ?

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.377
Πόντοι
3.936
Αυτο τελικα ειναι απογραφη; Ή ηλεκτρονικο φακελωμα. Οπως και να εχει για να καταγραφει και τα ακινητα ίσως να γινει οπως στην Γαλλια στο μελλον. Δηλαδη οποιο ακινητο δεν κατοικειται θα παραδιδεται σε οικογενειες λ'μεταναστων για να γινει ο εποικισμος ευκολοτερος και σε μεγαλυτερη εκταση. ?
Κι υστερα λενε οτι βλεπουμε φαντασματα.? Στην απογραφη ακουσον ακουσον, εχει ερωτηση για ζεστο νερο,
ηλεκτρισμο, δωματια, φυσικο αεριο, ημερομηνια κτισης ακινητου, τετραγωνικα, ιδιοκτησια, κτλπ κτλπ.. :confused:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
είχε μια ερώτηση τι ιδιότητα είχα κατά το διάστημα 16-21 Οκτωβρίου (μισθωτός, άνεργος, αυτοαπασχολούμενος κλπ). Καλά, τι το ιδιαίτερο είχε το χρονικό διάστημα αυτό;

θεωρείται ημερομηνία αναφοράς για την απογραφή, δεν έχει σημασία το πότε είναι αλλά το να συνδυαστούν τα αποτελέσματα με μία συγκεκριμένη ημέρα, δεν μπορείς να πεις κάνω μία έρευνα από Ιούλιο έως επόμενο Φεβρουάριο, απλά επειδή αδυνατούν να το ολοκληρώσουν εντός έτους, θα σου πει ο άλλος (ο άλλος είναι η ΕΕ που σκάει τα λεφτά και ζητάει τα στοιχεία από τα μέλη της) ο πληθυσμός σου είναι τόσο τον Ιούλιο του 21 ή τον Φλεβάρη του 22; :) δεν υπάρχει κανένα μυστήριο, παρά μόνο η ανοργανωσιά μας

οκ να εισαι καλα.
χαρτι δεν βρηκα παντως σε κανενα σπιτι.

αν έχετε γείτονες εκεί, ζητήστε το τηλ από το δικό τους καρτελάκι να σας πουν τον κωδικό
εναλλακτικά, βρείτε τον νομό σας από εδώ (κάτω κάτω)

Προσπαθησα να κανω ηλεκτρονικη απογραφη, θελει ωρα , απιστευτες λεπτομερειες

δοκιμάστε οριστική υποβολή χωρίς να καταχωρήσετε απάντηση σε όλα

• Like
Αντιδράσεις: vril

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
μίλησε κανείς;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
θεωρείται ημερομηνία αναφοράς για την απογραφή, δεν έχει σημασία το πότε είναι αλλά το να συνδυαστούν τα αποτελέσματα με μία συγκεκριμένη ημέρα, δεν μπορείς να πεις κάνω μία έρευνα από Ιούλιο έως επόμενο Φεβρουάριο, απλά επειδή αδυνατούν να το ολοκληρώσουν εντός έτους, θα σου πει ο άλλος (ο άλλος είναι η ΕΕ που σκάει τα λεφτά και ζητάει τα στοιχεία από τα μέλη της) ο πληθυσμός σου είναι τόσο τον Ιούλιο του 21 ή τον Φλεβάρη του 22; :) δεν υπάρχει κανένα μυστήριο, παρά μόνο η ανοργανωσιά μας

αν έχετε γείτονες εκεί, ζητήστε το τηλ από το δικό τους καρτελάκι να σας πουν τον κωδικό
εναλλακτικά, βρείτε τον νομό σας από εδώ (κάτω κάτω)

δοκιμάστε οριστική υποβολή χωρίς να καταχωρήσετε απάντηση σε όλα
Δεν δεχεται οριστικη υποβολή, κατι χαζολεπτομερειες δεν εβαλα,
Ποιος τα σκεφτηκε ολα αυτα που ζηταει.

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

ξαναδοκιμάστε να διαλέξετε το λευκό κενό ως απάντηση, σε ερωτήσεις που δεν φέρουν αστερίσκο, εάν βεβαίως δεν επιθυμείτε να απαντήσετε κάτι συγκεκριμένο άλλο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
O πατερας μου εχει περασει τα 80 και τα καταφερε μια χαρα με την πρωτη
Μην ειστε σαχλαμαρακηδες

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Συμβουλη
Οποιος ξεκινησει, να το κανει απο πισι ή λαπ τοπ με μαους,
Αμα παει απο ταμπλετ ή κινητο ας μην ξεκινησει καλυτερα.
Εγω το κανα απο ταμπλετ, μου κρυβε το πληκτρολογιο τη μιση οθονη..

Α ρε κούλη, για ολα εσυ φταίς

neFelina

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2013
Like
208
Πόντοι
21
Δεν ξέρω τι λέτε ο κορονοϊός πάντως μας έχει φέρει τεχνολογικά πολύ κοντά στο 2021.. και πλέον κόσμος και τεχνολογία συμβαδίζουν και έχουμε τα πάντα ηλεκτρονικά!

Επιτέλους... (να μια ωραία θεωρεία συνωμοσίας)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δεν ξέρω τι λέτε ο κορονοϊός πάντως μας έχει φέρει τεχνολογικά πολύ κοντά στο 2021.. και πλέον κόσμος και τεχνολογία συμβαδίζουν και έχουμε τα πάντα ηλεκτρονικά!

Επιτέλους... (να μια ωραία θεωρεία συνωμοσίας)
...και λοιπον?

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Συμβουλη
Οποιος ξεκινησει, να το κανει απο πισι ή λαπ τοπ με μαους,
Αμα παει απο ταμπλετ ή κινητο ας μην ξεκινησει καλυτερα.
Εγω το κανα απο ταμπλετ, μου κρυβε το πληκτρολογιο τη μιση οθονη..

αυτό εξυπακούεται, οποιαδήποτε εφαρμογή φτιάχνεται τελευταία στιγμή, δεν υπάρχει πολυτέλεια για Mobile friendly σχεδίαση

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
35.917
Πόντοι
6.256
Ολο γκρινια ειστε, δεν καταλαβαινετε το ενα, σας μπερδευει το αλλο, ωχου πια, ανοιξτε τα στραβα σας και φτιαξτε τα
Η γκρινια επι τσιπρα δε σε πειραζε, επι κουλη σε πειραζει, προσγειώσου.
Οταν βαλουν προστιμο για τη γκρινια θα σταματήσω,

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.997
Πόντοι
6.515
Η γκρινια επι τσιπρα δε σε πειραζε, επι κουλη σε πειραζει, προσγειώσου.
Οταν βαλουν προστιμο για τη γκρινια θα σταματήσω,
Μη δίνεις ιδέες τα χει ευκολα τα προστιμα ο Κουλης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom