Δ
Διαγραμμένο μέλος 199414
Επισκέπτης
Στόχος τους η Ελλάδα να κατοικείται απο 120.760.480 "κατοικους". Ψαξτε το, υπάρχει άρθρο στο slpress.grμη λέτε μαλακίες παιδιά
Στόχος τους η Ελλάδα να κατοικείται απο 120.760.480 "κατοικους". Ψαξτε το, υπάρχει άρθρο στο slpress.grμη λέτε μαλακίες παιδιά
Οσοι δεν τους ανοίξουμε, θα "πάθουμε" κατι;στηριζω....δεν χαλαω δευτερολεπτο για την πλεμπαρια του κρατους
A London boy, oh a London boy. Your flashy clothes are your pride and joyΔεν νιώθω και τόσο Έλληνας μουσικά αλλά πιο πολύ Άγγλος...βάλε και τον θαυμασμό προς την Βασίλισσα Ελισσάβετ...φυσικά δεν θα χάσω και τον καινούριο Τζέημς Μποντ....μόνο το αγγλικό διαβατήριό μου λείπει ??
Για τον Θεό και την Βασίλισσα ......A London boy, oh a London boy. Your flashy clothes are your pride and joy
Μην ελπίζεις....να είσαι σίγουρος (ότι θα σε περάσουν)Στην επιλογή που έλεγε τι κάνατε από τις 16-21 οκτωβρίου έγραψαοτι αυνανιζόμουν, ελπίζω να μην με περάσουν για μαλάκα
Τουλάχιστον το παραδέχομαιΜην ελπίζεις....να είσαι σίγουρος (ότι θα σε περάσουν)
εννοω δεν ειναι χρησιμη πουθενα.αυτην τη κρατας για τους επομενους 6 μηνες ΑΝ τυχει κ γινει καποιος ελεγχος
και η αποδειξη απτο σουπερμαρκετ αχρηστη ειναι - ομως αν πας σπιτι κ δεις τα γιαουρτακια που πηρες οτι ειναι μουχλιασμενα με την αποδειξη θα τα γυρισεις πισωεννοω δεν ειναι χρησιμη πουθενα.
τυπε, αλλος τυπος εγραψε οτι η εργασια του ηταν "μαμ,κακα και νανι"Στην επιλογή που έλεγε τι κάνατε από τις 16-21 οκτωβρίου έγραψα οτι αυνανιζόμουν, ελπίζω να μην με περάσουν για μαλάκα
ρε συ δικιο εχεις,δεν ειπα το αντιθετο και την εχω κρατησει στο λαπτοπ,αλλα οντως δεν ειναι χρησιμη πουθενα.και η αποδειξη απτο σουπερμαρκετ αχρηστη ειναι - ομως αν πας σπιτι κ δεις τα γιαουρτακια που πηρες οτι ειναι μουχλιασμενα με την αποδειξη θα τα γυρισεις πισω
τελος παντων, ενα ψηφιακο αρχειο pdf ειναι, δεν πιανει καν χωρο
μην το εκτυπωσεις, απλα κρατα το στο κινητο σου
μια αμφιβολια την εχω ακομα για το εξοχικο.Ούτε άλλα σπίτια δηλώνεις ούτε κενά δωμάτια τελικά. Αερολογια κάργα το όλο θέμα.
μια αμφιβολια την εχω ακομα για το εξοχικο.
αυριο που θα παω μετα απο καιρο δεν ξερω αν θα βρω χαρτι εκει.
κι εκει ειναι δυο σπιτια
αν χρειαζεται αντε ξανα μανα απο την αρχη ολα τη βαψαμε. δυο ωρες θα μου παρει.
για εξοχικες κατοικιες που δε μενει κανενας μονιμα χρειαζεται να γραψεις τα στοιχεια μονο για την κατοικιαμια αμφιβολια την εχω ακομα για το εξοχικο.
αυριο που θα παω μετα απο καιρο δεν ξερω αν θα βρω χαρτι εκει.
κι εκει ειναι δυο σπιτια
αν χρειαζεται αντε ξανα μανα απο την αρχη ολα τη βαψαμε. δυο ωρες θα μου παρει.
Αν σου αρεσουν τα βαλσάκια, σου συνιστώ το "δεν παει καλα το παιδι" της Ελενης Φερεντινου σε στιχους και μουσικη Καρβέλα.
Στην επιλογή που έλεγε τι κάνατε από τις 16-21 οκτωβρίου έγραψα οτι αυνανιζόμουν, ελπίζω να μην με περάσουν για μαλάκα
οκ να εισαι καλα.για εξοχικες κατοικιες που δε μενει κανενας μονιμα χρειαζεται να γραψεις τα στοιχεια μονο για την κατοικια
οποτε σε λιγα λεπτα εισαι ετοιμος
αν δεν βρηκες χαρτι δν πειραζει, δε θα τα απογραψεις εσυοκ να εισαι καλα.
χαρτι δεν βρηκα παντως σε κανενα σπιτι.
Ετσι εξηγειται γιατι δεν με εβρισκαν τοσο καιρο.Και αν έχεις κάνει ήδη το εμβόλιο έχουν αποστολή να κάνουν αναμνηστική δόση με τσιπακι για να μην σε ψάχνουν οι θαυμάστριες....