Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.508
- Πόντοι
- 8.846
μπα μου πέφτει δύσκολο...Εγώ το είπα ζεσυ μπορείς να το φιλτράρεις???
εξήγησέ μου σε παρακαλώ
μπα μου πέφτει δύσκολο...Εγώ το είπα ζεσυ μπορείς να το φιλτράρεις???
Kαλησπερα Φιλε Red.......σορρυ...δεν γνωριζα οτι ειναι προαιρετικο....ακυρο....οχι Φιλε μου...δεν εχω εξυπνα κινητα....ουτε εφαρμογες ξερω....αν δεις το Κινητο μου θα σου σηκωθει η τριχα.....25 ευρω το αγορασα....προτημω να χαλασω 300 στις πουτανες παρω να παρω κινητο....δεν μου χρησιμευει σε τιποτα....και γιαυτο δεν το χρησιμοποιω......3-4 τηλεφωνα το μηνα κανω.....και αν .....έλα ρε φίλε τώρα, ποιος σε υποχρεώνει?
προαιρετικό είναι.
κάποτε θα γίνει και υποχρεωτικό εννοείται. όχι εδώ μόνο, στον κόσμο ολόκληρο.
όταν και το υπόλοιπο 1% του ανεπτυγμένου κόσμου (κάποιοι λίγοι μεγάλης ηλικίας που διόλου απαξιώνω) θα έχει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ SMARTPHONE γιατί απλά μόνο τέτοια θα κυκλοφορούν.
τώρα τα δεν έχεις εσύ smartphone και δεν ξέρεις να κατεβάζεις εφαρμογές επίτρεψέ μου να έχω πολλές επιφυλάξεις...
ok...Kαλησπερα Φιλε Red.......σορρυ...δεν γνωριζα οτι ειναι προαιρετικο....ακυρο....οχι Φιλε μου...δεν εχω εξυπνα κινητα....ουτε εφαρμογες ξερω....αν δεις το Κινητο μου θα σου σηκωθει η τριχα.....25 ευρω το αγορασα....προτημω να χαλασω 300 στις πουτανες παρω να παρω κινητο....δεν μου χρησιμευει σε τιποτα....και γιαυτο δεν το χρησιμοποιω......3-4 τηλεφωνα το μηνα κανω.....και αν .....
Καλησπερα Φιλε Σαβουρ......θα μας υποχρεωσουν...οπως λεει και ο Φιλος Red.....με τον ενα η τον αλλο τροπο.....η δεν θα κυκλοφορουν ανταλακτικα η θα τα τραβηξουν για αποσυρση....και θα φαμε την ψωλια.....ρε μάγκες... αν κάποιος δε γουστάρει
να έχει smartphone και θέλει να ναι με το nokia ή
με το sony erricson μια ζωή τι κάνει;;;
κρίμα, είμαι υπέρ της δια βίου μάθησηςΆστο ....θες ολόκληρο σεμινάριο εσυ
Στα λίντλ πάλι αν θές να έχεις κάρτα λίντλ πρέπει να έχεις σμαρτφόουν και να κατεβάσεις την εφαρμογή , εδω και πολύ καιρό το έχουν αυτό κάπου 2 χρόνια ; Ενώ ως τώρα ξέραμε τις κάρτες άλλων σούπερ μάρκετ πχ Μασδεεεεεεεεδδούτη η ΑΒ Βασιλόπουλος που ήταν κανονικές κάρτες.
Εγώ παρόλο που γενικά ψωνίζω και απο τα λίντλ , εφαρμογή στο κινητό δεν έχω βάλει ακόμα και ούτε θα βάλω. Αν το είχαν κάνει σαν την κάρτα του Μασούτη θα είχα βγάλει.
Εγώ μόνο με ταμπλετ κάνω σεξ τυπε. Κινητό δεν βλέπω καλά κ στραβώνει η μλκια...ολα με κινητο γινονται, μεχρι και σεξακι
Πάντα θα υπάρχει λύση για αυτούς που δεν έχουν σχέση με τεχνολογία.Tην Καλησπερα στους Φιλους....αντε...να πω και εγω τα δικα μου.....
1.απο που κι ως που με υποχρεωνει να παρω smartphone......πως το λενε αυτο το αρχιδι....το κινητο???
2.γιατι με υποχρεωνει να μαθω να κατεβαζω εφαρμογες και αλλες αρχιδιες?????
3.τα 200 η τα 300 ευρω η δεν ξερω και εγω ποσα ....απο πια γαμησιατικα θα τα βγαλω???? θα μου το κανουνε δωρο???
Κυριοι...οσοι αγαπατε την τεχνολογια μπραβο σας και μαγκια σας....εγω δεν μπορω να μην την αγαπαω?????
Καλα να περνατε......
Μακάρι να ήταν σαν εσένα και τα πιτσιρίκια γιατί τώρα έχουν αποβλακωθει μαζικά με τα υπερσύγχρονα κινητά και ζουν σε έναν ψεύτικο κόσμο τα χαπατα.Οταν έρθουν σε επαφή με τον πραγματικό πέφτουν στα ψυχοφαρμακα και αυτοκτονούν τα λιμα....Kαλησπερα Φιλε Red.......σορρυ...δεν γνωριζα οτι ειναι προαιρετικο....ακυρο....οχι Φιλε μου...δεν εχω εξυπνα κινητα....ουτε εφαρμογες ξερω....αν δεις το Κινητο μου θα σου σηκωθει η τριχα.....25 ευρω το αγορασα....προτημω να χαλασω 300 στις πουτανες παρω να παρω κινητο....δεν μου χρησιμευει σε τιποτα....και γιαυτο δεν το χρησιμοποιω......3-4 τηλεφωνα το μηνα κανω.....και αν .....
υσ.για να καταλαβεις...σχεδον 8 χρονια εχω υπολογιστη...το μονο που εχω καταφερει ειναι να βγαζω φωτο με το δεξι κλικ.....και να βαζω εδω.....
υπερβολικόΜακάρι να ήταν σαν εσένα και τα πιτσιρίκια γιατί τώρα έχουν αποβλακωθει μαζικά με τα υπερσύγχρονα κινητά και ζουν σε έναν ψεύτικο κόσμο τα χαπατα.Οταν έρθουν σε επαφή με τον πραγματικό πέφτουν στα ψυχοφαρμακα και αυτοκτονούν τα λιμα....
Ευ γέ!
Είναι η πραγματικότητα...δες τι γίνεται έξω...έχουν γελασει όλον τον κόσμο ότι είναι έξυπνα...αν μείνουν χωρίς κινητό για δύο μέρες θα αυτοκτονήσουν με κωλοδάχτυλο όλα μαζί....για τέτοιο επίπεδο σήψης μιλάμε.υπερβολικό
πολλοί νέοι είναι εθισμένοι.Είναι η πραγματικότητα...δες τι γίνεται έξω...έχουν γελασει όλον τον κόσμο ότι είναι έξυπνα...αν μείνουν χωρίς κινητό για δύο μέρες θα αυτοκτονήσουν με κωλοδάχτυλο όλα μαζί....για τέτοιο επίπεδο σήψης μιλάμε.
υπάρχουν άλλα?Εγώ χρησιμοποιώ μόνο μετρητά, εκτός από βενζίνη πετρέλαιο σουπερμάρκετ playopap και αγορές από ίντερνετ ΔΕΗ ΟΤΕ, που πληρώνω με καρτα.
Πουθενά αλλού κάρτα.
Μην κορροιδευεις και μην οικτιρεις τίποτα. Εμένα χάλασε το κινητό για 4μέρες δεν είχα Facebook dating, ξεπουτσιαστικα να γαμαω την γυναίκα μου. Μετά ήρθε η οθόνη την πέρασα στο κινητό και απέκτησα πάλι πονοκέφαλο δεν μου σηκώνεται με τίποτα.Είναι η πραγματικότητα...δες τι γίνεται έξω...έχουν γελασει όλον τον κόσμο ότι είναι έξυπνα...αν μείνουν χωρίς κινητό για δύο μέρες θα αυτοκτονήσουν με κωλοδάχτυλο όλα μαζί....για τέτοιο επίπεδο σήψης μιλάμε.
Επιβεβαιώσες την τελευταία μου φράση από το μήνυμα που παρέθεσες...περαστικά στην κενωνια μας( σωστά το έγραψα).πολλοί νέοι είναι εθισμένοι.
νομίζω όμως ότι σε λίγα χρόνια αυτό που λέμε εθισμό σήμερα θα είναι η κανονικότητα
Είσαι πολύ τυχερός που έχεις τέτοια προβλήματα...Μην κορροιδευεις και μην οικτιρεις τίποτα. Εμένα χάλασε το κινητό για 4μέρες δεν είχα Facebook dating, ξεπουτσιαστικα να γαμαω την γυναίκα μου. Μετά ήρθε η οθόνη την πέρασα στο κινητό και απέκτησα πάλι πονοκέφαλο δεν μου σηκώνεται με τίποτα.
Σε καλό δρόμο είσαι...Και δεν είμαι εθισμένος με το smartphone, μόνο το facebook dating μου τρώει λίγο χρόνο και το bou. Kαι λίγο το car και το skroutz. Και το snapchat και το whatsup και tiktok αλλά όχι τόσο πολύ όσο το insta.