paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 29.267
- Πόντοι
- 10.336
δουλευει η πλατφορμα τελικα; Το εκανε κανενας;
Σιγα σιγα ολα ψηφιακά, το ποτάμι δεν γυρναει πίσω.Το εκανα εγω, μια χαρα δουλευει αλλα δεν ξερω αν τελικα θα μας διευκολυνει η θα μας δυσκολεψει την ζωη ολη αυτη η τεχνολογια
Ασφαλώς θα μας διευκολύνει.Το εκανα εγω, μια χαρα δουλευει αλλα δεν ξερω αν τελικα θα μας διευκολυνει η θα μας δυσκολεψει την ζωη ολη αυτη η τεχνολογια
Για τραπεζες απο οκτωβρηΑσφαλώς θα μας διευκολύνει.
Πας σε τράπεζες, σε Δημόσιες υπηρεσίες, χωρίς να κουβαλάς ταυτότητα μαζί σου.
Επίσης μπορείς να αλλάζεις αυτοκίνητο χωρίς να πρέπει να θυμηθείς να παρεις δίπλωμα μαζί σου.
Βάλτο στο πάτο σου τότεΠλέον βρίσκεις κινητό με nfc και με 200 ευρώ
Kαλημερα Φιλε Kontolagn......Απριλιανος ειμαι αδελφε.....στην αρχη....αλλα μην τα μπερδεψεις.....δεν εχω καμμια σχεση με "Ραμολι" της ηλικιας μου....ειμαι δραστηριος ακομα....ενεργος....σε πολλα πεδια....φθορες χρονου υπαρχουν...δεν εχω τις αντοχες που ειχα σε ποιο μικρες ηλικιες.....και θα σου πω οτι στα 30 εκανα ξενυχτια και πηγαινα κατευθειαν για δουλεια.... Δουλεια...οχι γραφειου...τωρα δεν το κανω...ισως λογω βαρεμαρας..ισως λογω καταχρησεων.....ισως τα εχω ζησει....να φανταστεις οτι μεχρι και περσι καθε 10 μερες εργασιας 8ωρου ηθελα 1 μερα ξεκουραση...ετσι να αραξω...να κανω την μπουρδελοτσαρκα μου...να παω για κανενα ψαρεμα...για παρτη μου....τωρα μαλλον δουλευω ανθρωπινα.....5 ημερες και μετα αραλικι....κανω αλλες ασχολιες....Ποτε γεννηθηκες φιλε;
...ρε μαγκα, σε ελεγχουν ηδη (λεμε τωρα) εδω και 30-40 χρονια με πιστωτικες/χρεωστικες! Στην κυριολεξια ομως τι κανεις-τρως-ψωνιζεις, οπως και που εισαι με το κινητο σου! Οποτε τι παραπανω να δωσεις? Μην δαιμονοποιουμε οτιδηποτε καινοτομο που στην τελικη μπορει να μας βγει και βολικο!Μακρυά τυποι
Θα σε ελέγχουν που πας τι κάνεις, τι τρως, τι ψωνιζεις
Θα σου επιτρέπουν η όχι να ταξιδεύεις
Βασικά πλάκα εκανα,Kαλημερα Φιλε Kontolagn......Απριλιανος ειμαι αδελφε.....στην αρχη....αλλα μην τα μπερδεψεις.....δεν εχω καμμια σχεση με "Ραμολι" της ηλικιας μου....ειμαι δραστηριος ακομα....ενεργος....σε πολλα πεδια....φθορες χρονου υπαρχουν...δεν εχω τις αντοχες που ειχα σε ποιο μικρες ηλικιες.....και θα σου πω οτι στα 30 εκανα ξενυχτια και πηγαινα κατευθειαν για δουλεια.... Δουλεια...οχι γραφειου...τωρα δεν το κανω...ισως λογω βαρεμαρας..ισως λογω καταχρησεων.....ισως τα εχω ζησει....να φανταστεις οτι μεχρι και περσι καθε 10 μερες εργασιας 8ωρου ηθελα 1 μερα ξεκουραση...ετσι να αραξω...να κανω την μπουρδελοτσαρκα μου...να παω για κανενα ψαρεμα...για παρτη μου....τωρα μαλλον δουλευω ανθρωπινα.....5 ημερες και μετα αραλικι....κανω αλλες ασχολιες....
Τωρα για την τεχνολογια που ειναι το θεμα μας......ποτε δεν ημουνα Φαν.....δεν μου εβγαινε Αδελφε μου....παρακολουθω απο μακρυα τις εξελιξεις......αν βρω κατι ενδιαφερον με φτιαχνει.....το τηλεφωνο και μερικα αλλα δεν.....
Τωρα για τους Φιλους που γραφουνε οτι οι μεγαλυτεροι σε ηλικια ζηλευουνε...τι να πω....σιγουρα ζηλευουνε ανθρωποι που δεν εχουν ζησει ...και δεν ειναι θεμα πιστευω ηλικιας....
Καλα να περνας....και συγγνωμη και απο εσενα για την μακροσκελη απαντηση....
Φιλε Kontolagn....δεν τρεχει τιποτα Αδελφε.....και πλακα θα κανουμε .....και σοβαρα θα μιλησουμε....και θα μας κραξουνε....και θα τους κραξουμε.....μια μικρη κοινωνια ειμαστε και εμεις εδω....και απο οτι φαινεται απο το υγιες κομματι....Βασικά πλάκα εκανα,
ε, πεταμε μαλακίες εδω μέσα στα ανώνυμα.. δε σημαινει οτι ειμαστε και πιλότοι..
Απο τεχνολογια και γω δεν και πολυ αλλα προσπαθω, ευτυχως εδω ολοι με χαρά βουθάνε.
τι λενε τζων οι χωριατες δεν διαβασα?(Κάποιοι) τύποι δεν πάτε καθόλου καλά.
Βρέθηκε ένα χριστιανός (πιερρακάκης) να μας βάλει επιτέλους στον 21ο αιώνα καιλέτε μαλακίες, σόρυ βρίζετε...
Τύπε, σου είπε κανένας οτι όλα τα υπόλοιπα έγγραφα καταργούνται και αποσύρονται από τα αρχεία των υπηρεσιών;;Εάν χάσεις το κινητο που ειναι περασμένα ολα σε wallet , πως αποδεικνύεις οτι δεν εισαι ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ;
πιο πίσω δυστυχώς, ο ολοκληρωτικός έλεγχος που ετοιμάζεται έχει θεμέλια σε 3 μοντέλα. Κομμουνισμό, Φασισμό και Φεουδαρχία. Ανακατεμμένα σε νέα υβριδική επανέκδοση με πολύ Μέτα- γαρνιτούρα που υπόσχεται ρηξικέλευθη ασφάλεια, ευκολία, χαρά για όλους. Το μόνο που δε λένε είναι πως στο νέο σύστημα δε γίνεται αποδεκτός ο μη συμμορφούμενος ούτε όσοι αμφισβητούν, αμβιφάλλουν, ρωτάνε ή αντιδρούν.Σιγα σιγα ολα ψηφιακά, το ποτάμι δεν γυρναει πίσω.
Βιτρίνα ειναι όλα,
Νομίζουμε πως παμε μπροστά αλλα στην πραγματικοτητα γυρναμε στα 60ς
...ψηφιακο αντιγραφο ειναι αδελφε, ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ! Η hard copy μορφη εξακολουθει να υπαρχει.Εάν χάσεις το κινητο που ειναι περασμένα ολα σε wallet , πως αποδεικνύεις οτι δεν εισαι ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ;
Βάλτο στο πάτο σου τότε
γουστα ειναι αυτα τυπε , απο εργαλειο τι λεει ?
πολυ καλες οι φωτο
Αυτα ειναι , τέλειο