Καλα τα λες φιλε ronj,συμφωνω μαζι σου στα περισσοτερα .
Θεωρω τον εαυτο μου εμφανισιμο,οχι προφανως επειδη μου την βαρεσε ενα πρωινο να την δω καπως,αλλα επειδη μια ζωη το ακουω απο φιλες και μη .Σιγουρα οχι και international πρωτυπο (αν και ολα αυτα ειναι υποκειμενικα οπως ειναι και τα γουστα των ανθρωπων),αλλα εχω περαση .. Γκομενες με καρφωνουν στο λεωφορειο,στα κλαμπ,παντου.
Γιατι τα λεω ολα αυτα? μπορει να φανταστει κανεις οτι εχω να κανω μακροχρονια σχεση απο την 3η γυμνασιου ??(ειμαι 21 τωρα) .Ειχα διαφορες στο ενδιαμεσο αλλα ολες τελειωσαν στις 2 εβδομαδες max και guess what ,αυτες με παρατησαν .
Σαν να μην φτανουν αυτα,εκτος απο τα περι εξωτερικης εμφανισης ακουω συνεχεια ¨εισαι πολυ καλος,το καλυτερο παιδι,δεν εισαι μαλακας κτλπ κτλπ" .
Ε ρε πουστη μ λεω,κατι δεν παει καλα,καποια μαλακια κανω αλλα δεν μπορω να καταλαβω καν ποια!
Το Point που θελω να περασω ειναι οτι ΟΛΑ μα ΟΛΑ ειναι θεμα attitude,ψυχολογιας και σιγουριας για τον εαυτο μας.
Ακολουθουν σκεψεις που τις διαβασα σε αναλογο οδηγο και εφαρμοζω με επιτυχια τους τελευταιους μηνες : ) .
Αν πας να μιλησεις σε μια κοπελα στο κλαμπ που σε καρφωνει για μια ωρα και πας σαν χεστης,σαν απειρος,ντροπαλος -σαν να αναζητας την αναγνωριση της - τοτε την εχεις χασει πριν καν μιλησεις .Αν της μιλησεις και σαν φλουφλης μαλακακος ακομα χειροτερα .
Αttitude- Δειτε james bond(σοβαρολογω) και σκεφτειτε αν ο τροπος που κινειται,που μιλαει,που κοιταει σας θυμιζει καθολου τον εαυτο σας οταν την πεφτετε σε καποιαν,ειτε για το 1ο βημα ειτε οχι .Δειτε top gun και παρατηρηστε πως μπαινουν στα κλαμπ οι πιλοτοι της ταινιας.Εχουν το χαρακτηριστικο στυλακι του "ηρθα και γαμαω και το μαγαζι ειναι δικο μου "

.E λοιπον τετοια γουσταρουν οι γυναικες και μας ειναι τοσο δυσκολο να το εννοησουμε .Να τις κοιτας σαν να της κανεις χαρη,σαν να ξερεις οτι σε γουσταρει .
Ψυχολογια - Οπως σημειωνουν και αλλοι φιλοι εδω,θελει ανεση και οικειοτητα.Δεν εχει πολυ σημασια τι λες,αρκει να λες οτι θες,να κανεις συζητηση και σταρχιδιασου πως θα αντιδρασει σε οτι λες.Αν σε γουσταρει θα κανει συζητηση και αυτη,αν καταλαβει οτι κομπλαρες και απογοητευτικες απο καποια αντιδραση της ,θα ξενερωσει .Εδω θελει προσοχη να μην περασεις στο επιπεδο του "χοντρομαλακα".Το λιγο ειναι καλο,αυτο αρεσει στις γκομενες,μην φτασετε να φενεστε ψωναρες ομως.Ειπαμε κανουμε συζητηση,οχι μονολογο.Ειμαστε ανετοι και μιλαμε για διαφορα,παντα ελαφρια θεματα ομως και οχι θεματα που 100% δεν την ενδιαφερουν.
Αλλο να πεις ειμουν γηπεδο με την παρεα και καναμε χαβαλε,περασαμε καλα,παιξαμε λιγο ξυλο με τις καρεκλες μπλα μπλα και αλλο να αρχισεις να αναλυεις πως κερδιζεις στο στοιχημα η γιατι τα εκανε σκατα ακομα μια φορα ο γαυρος.
Σιγουρια - Σχετιζεται προφανως με την ψυχολογια μας .ΟΛΟ το παιχνιδι ειναι να φανει οτι ΕΣΕΙΣ την τσεκαρετε αν σας κανει και οχι οτι πηγατε για να σας εγκρινει .Να φανει οτι,υπαρχουν και αλλες.Ναι σε θελω αλλα δεν τρεχει και τπτ αν δε μου κατσεις .
Δυο λεξεις εχω για σας, COCKY and FUNNY .Το funny το καταλαβαινετε,cocky σημαινει να εχετε ενα ελαφρο στυλακι "ψωνιου" .Ακομα και για πλακα,πειτε ψεμματα.
Π.Χ Αν ερθει η ωρα για ραντεβου,καντε πλακιτσα και πειτε "για να δω,αυριο τις 8 και τις 10 δεν μπορω γιατι εχω αλλα ραντεβου,μπορω να σε στριμωξω τις 9 ομως .. " Θα γελασει σιγουρα ,θα τις αρεσει και θα αριχισει να σκεφτεται οτι δεν ειναι τυχαιο που εχει ο αλλος τετοια αυτοπεποιθηση.
Τρελενονται οταν τις πειραζεις.Αν παει να στο παιξει ντιβα πανω στην συζητηση περι παχους και σου πεταξει κανενα "Γιατι χρειαζομαι εγω γυμναστηριο ? " Μπορεις να χαμογελασεις να κανεις "και καλα" οτι τσεκαρεις την κοιλια της και να πεις κατι σαν " Εεε ,οχι οχι δε χρειαζετε"
Κατι τετοια αρεσουν,ακριβως επειδη δεν τα περιμενουν .
Αν ξινισει μετα απο κατι τετοιο,μπορεις να πεις κατι σαν "αα δε περιμενα να ψαρωνεις τοσο ευκολα,ελα ξεκολλα πλακιτσα κανω" .. και διορθωνεις την κατασταση ΚΑΙ την κανεις να φαινεται "ψαρακι" .
Μας ειναι τοσο δυσκολο να χειριστομε τις γυναικες γιατι απλα μας ελκυουν διαφορετικα πραγματα και απο μονοι μας δεν μπορουμε σχεδον με τιποτα να το χαμπαριασουμε.Αν εχετε γκομενακια φιλο παρατηρηστε τον.Κοβω τον κολο μου οτι θα πειτε "κοιτα τι λεει ο μαλακας και αυτες γελανε και γουσταρουν" .
Ε ναι λοιπον,αυτο που νομιζουμε ολοι οτι αρεσει και περναει κανει ακριβως το αντιθετο !
Εχω χασει τοσες κοπελες γρηγορα ακριβως επειδη τους τα εδωσα ΟΛΑ απο την πρωτη μερα,τις ειχα βασσιλισες.Ειχα το σκεπτικο"ειμαι λατρης της γυναικας και γουσταρω να την περιποιουμαι" και ετσι ειμαι πραγματικα ... αλλα να που επαιρνα τα @@ μου τοσο καιρο για να ειμαι ετσι .
Εμας ενας ωραιος κωλος ειναι αρκετος για να μας τρελανει.Ειναι τοσο απλο και το καταλαβαινει ακομα και η γλαστρα του 30 I.Q γιαυτο και μας πιανουν μαλακες και μας τρωνε τα λεφτα και τα παντα .
Δεν συμβαινει το αντιθετο ομως,δεν φτανει η εμφανιση γιαυτες και οσο και αν φαινεται παρανοικο δεν τους αρεσει η "ευγενικη και καλη συμπεριφορα" (γυναικεια μεταφραση μαλακακος) .Θελουν γκομενο σιγουρο,με αυτοπεποιθηση,να τις πειραζει,να τις κανει να τον εχουν αναγκη,θελουν "αντρα" με την καθαρη φυσικη σημασια της λεξης,εμεις εχουμε τους μυς ,εμεις ημαστε οι κυνηγοι ρε μαλακες ,αυτο το εχουν καρφωμενο τοσο βαθια στο ενστικτο τους και εμεις δεν μπορουμε να το καταλαβουμε.
Να πω και κατι αλλο,η γκομενα ενος φιλου του ειχε πει "σε γουσταρω γιατι ΔΕΝ μου τα εχεις δωσει ολα" .Μην προσπαθησετε να αναλυσετε τι εχουν στο κεφαλι τους,φτανει να ξερετε τι γουσταρουν και τι τις ελκυει,το γιατι αφηστε το σε αλλους .
Παρατηρηστε τα ζευγαρια που ξερετε,κατα 90% χωριζονται σε 2 κατηγοριες . Το ζευγαρι που κανει κομαντο εκεινη και ο αλλος ειναι την εχει μες στην ευγενεια και τα λουσα και το ζευγαρι που κανει κουμαντο εκεινος που οταν λειπει απο το σπιτι η αλλη παθαινει καταθλιψη .
Χαρακτηριστικο της 1ης περιπτωσης ειναι οτι το ζευγαρι ειναι παντα μαζι,καθως αυτος δεν την αφηνει ποτε απο τα ματια του μην παει και χασει το θησαυρο .Η 2η περιπτωση ειναι πιο ελευθερο ζευγαρι,μπορουν πχ να βγουν χωριστα χωρις να γινει θεμα .
Δεν λεω να τις βιασετε,ουτε να τις δερνετε ουτε να τις συμπεριφερεστε σαν να ειναι πουτανες (Στην καθημερινοτητα,γιατι στο κρεβατι μαλλον το θελουν : ) )
Ειπαμε, cocky and funny ! και αμα δε σου αρεσω,εσυ χανεις .
Αυτα τα ολιγα ^^